Strugurasi de Sept-Oct 2011 *27*
Raspunsuri - Pagina 9
camady spune:
Sei parca o descrii pe Eva mea.Mananca fff prost,in sensul ca suge, se opreste, se uita pe pereti, rade, intoarce capul, iar trage si tot asa.
Insa, sa n-o deochi de vreo 4 nopti doarme mai bine.Mnanca de 2 ori si se culca nu se mai foieste ingrozitor si nici nu mai maraie.
camady's baby
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Ingerash, super scumpi piticii tai Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Multumesc frumos.
Dar am vazut ca fosrte putine dintre voi aveti albume, de ce?
alayna spune:
Fata mea are cand ochi verzi ,cand caprui
Jade,am sa pun o poza pe grup si astept sa vad poza cu grasunelul T
Ce inseamna cand face bebe kk cu spuma? Dar foarte cremos ?
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
darisa spune:
Ionela
te rog spune-ne cat rezista la frigider laptele muls.
Radu e bolnavior, a facut o bronsita (luata de la Alex) nu mai suge mai deloc, cate 3 minute la 5 ore. E pe antibiotic, aerosoli, sirop de tuse, e somnolent si mega marait, tuseste super tare, mi-e mila de el...azi dimi am fost la spital si m-am bucurat ca nu ne-au internat. Sper sa se faca bine pana in 4 ca avem si noi botezul.
Am aruncat deja 2 sticle de lapte muls ca avea 48 de ore dar mi-e mila sa-l tot arunc, am inteles ca, congelat isi schimba gustul, nu am incercat.
ieri mi s-au infundat canalele, am incercat de toate, foarte greu m-am desfundat, cu masaj puternic cate 3 minute si muls insistent si iar reluat, tot asa si dupa 20 de minute si-au dat drumul.
mercic de info
seidana spune:
Mikka.. asa sot sa tot ai.. a meu numai batut si certat face cate ceva .. si se mira ca vreau sa merg la mama
Anca setul tot de pe amazon l-ai luat? pe mine ma enerva ca mi-l livra separat si evident ca transportul era dublu..
Lena.. fain planul tau cu alaptatul, pot sa te intreb de ce te-a hotarat asa?pana la urma majoritatea surselor recomanda pana la 6 luni, nu de alta da poate ma convingi sa ii dau fructe doar de pofta , fara a substitui vreo masa..
Camady..a mea are nopti si nopti.. uneori doarme asa : 5 h, 3- 3 .. alteori 3-2-2-2-2 ( sau mai multe treziri), azi noapte s-a trezit f des maraind, dar nu m-a chemat.. pe langa mancatul prost si ziua doarme f rau.. trebuie sa o plimb fie cu caruciorul fie cu masina..
Ingeras .. noua ne-au ramas ochii albastri, putin mai deschisi decat la nastere, si eu sunt curioasa cum ii raman pt ca uneori ii are albasti uneori verzi.. merg sa vad si eu poze..
JAde..ma dispera toata joaca de-a kk, insa m-am calmat pt ca am vazut ca nu suntem numai noi 3 ( cu May), ci netul e plin de copii care nu fac caca, nu or fi toti bolnavi , voua ce v-a zis dr in legatura cu chestia asta ?
racheel spune:
oanaiasi de ce te miri?
Eu am o colega de serviciu, care i-a dat suc de morcov copilului de la 1 luna si apoi a inceput diversificarea de la 4 luni.Era alaptat exclusiv LM.A facut asta pentru ca asa i-a zis medicul de familie
ingeras, sunteti o familie superba
Si ochii Anastasiei dau spre verde, as vrea eu sa-i ramana asa
Ancaroro unde v-a fost capsorul?pe micutul crestin
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
seidana spune:
Darisa .. sanatate puilor.. ce dr de familie aveti? pt raceala la care spital mergeti? pedi 2?