Strugurasi de Sept-Oct 2011 *27*
Raspunsuri - Pagina 10
seidana spune:
Ingeras sunteti o familie superba.. Maya e adorabila, si cred f smechera. Sasha e cum zice Jade perfect pt numele asta, iar tu esti o mamica hot
Nu am studiat, insa sunt cirioasa cate E-uri contin biscuitii pt copii fie si fara gluten
camady spune:
Fetelor eu mi-am comandat de la chicco aparatul de gatit +blender.E la reducere.Sper sa fi facut o afacere buna.Pana acum sunt multumita de produsele de la chicco.
camady's baby
ancaroro spune:
Sei, tot de pe amazon, si linguritele+setul de mancare au fost 102 ron, cu transport, cu comisioane bancare. Ori cel mai ieftin eu am vazut setul la 95 de ron, linguritele la 20, mai adauga un transport, si iesi mai ieftin.
De pe amazon, eu ma uit la seller, cine le trimite. Ca am luat doar de la amazon, nu de la alti vanzatori. Si le trimit cu transporturi diferite pentru ca au depozite in toata europa. La comanda asta am avut 2 transporturi, unul din anglia cu posta normala (farfuriile plus linguritele), si unul din germania cu dhl (scaunul de masa, recipiente via si un set de suzete pt noapte).
ingeras26a spune:
Sei, Rach, multumim pt aprecieri. Imi creste inima cand imi spune cineva ceva frumos de copii eu mai am vreo 4 kg de dat jos si din pacate sunt toate pe fund si pulpe. Bine ca se pot ascunde, rau ca nu le-am dat inca jos, insa cum nu mananc bine, cum scade lactatia, asa ca nu risc nimic acum. La Maya pana sa faca 4 luni si jum aveam deja 52 kg...deh' eram mai tanara.
Vreau si eu sa vad poze cu voi.
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Fetelor, are ceva daca tin lapricul la frigider de azi pana maine seara-noapte? Maine seara am un botez si am inceput sa ma mulg de azi.Nu mi-a venit sa cred cat am scos.M-am muls 150 g si asta dupa ce mancase Anastasia. Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
48 ore lejer in frigider fara nicio grija
pinkysor spune:
Alayna, stiu ca e f cald eu sunt friguroasa si poate de aia e asa... o sa incerc sa fac 22 de grade.
Bubitele rosii s-au restras considerabil, nu de tot... dar e mai bine!
Ingeras, am vazut pozele de pe grup! Sunteti o familie minunata! Maya este o mica printesa Nu stiu de ce kg zici tu dar nu se vad deloc deloc!
Jade, abia astept sa-l vad pe micutul T
pinkysor spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri Initial si eu la gurita am vazut si le-am pus pe seama salivei ca e tot cu manutele in gurita. Apoi am vazut si pe corp, important e ca acum aproape ii trec
seidana spune:
Ingeras majoritatea fetelor de pe grup au albume pe yahoo.. la poze fiecare fata si-a creat album ( de regula cu numele de pe DC).. am si eu si mikka si jade.. si majoritatea
Camady si mie imi plac chicco .. jade e multumita de blender..
Anca eu am vazut setul la 87 lei pe un site romanesc.. deci e mai ieftin de il comanda asa.., sincer imi e cam frica sa folosesc cardul pe net ( am descoperit mai mare)
seidana spune:
am venit de fapt sa va zic , ca pe elefant.ro au reduceri de 40 % la carti si daca iti faci cont iti mai da un vocheur de -25 %.. eu deja m-am incarcat
ancaroro spune:
Sei, tot nu ar fi mai ieftin, ca la mine au fost 102 RON - cost final - un set de farfurii cu tacamuri http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003MAJ5NS si un set de lingurite http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003WE9HD2. In fine, cativa lei in plus sau in minus nu conteaza :)