Strugurasi de Sept-Oct 2011 *27*
Raspunsuri - Pagina 8
alayna spune:
Jade ,avem un struguras vedeta ? Felicitari ! Imi pare ca nu de unde sa cumpar revista ,tare as vrea sa-l vad ,dar poate pozezi tu pagina respectiva sa ne-o arati si noua
Racheel ,bravo Anastasia fetita mancacioasa eu stiam ca tine lapicul in frigider 24-48 ore ,poate intra Ionela si-ti spune mai exact
Lali ,ce ghinion pe voi
Pinkysor ,oare nu e cald ? Eu nici la baie nu incalzesc camera la 24 C , o spal numai la 21 C MAXIM nu am simtit sa-i fie frig sau sa-mi raceasca pana acum .
Si Noura are punctulete rosii pe barbita ,toata ziua scuipa si face bulbuci
Lena ,stiam ca laptele decongelat trebuie incalzit si folosit imediat ,nu se refrigereaza/recongeleaza/reincalzeste ,iar cel muls proaspat se tine maxim 48 ore in frigider.
Ionela,ce m-as face fara tine ? Daca nu erai tu renuntam de mult la alaptat ,am trecut prin prea multe si eram gata sa spun STOP ,dar asa frumos m-ai impins de la spate sa merg mai departe si m-ai incurajat ,nici nu stiu cum sa-ti multumesc !
Se pare ca sunt ok cu lapticul ,sanii sunt din nou plinuti ,chiar nu inteleg ce mi s-a intamplat zilele trecute acum "sefa" face figuri ,greu o pun la san ,eu dau din una in alta
Sper din toata inima sa obtii acreditarea si sa fie totul cum iti doresti ,o meriti din plin !
Tudor ce face ? Mai plange la titi?
O fi carnea de porumbel gustoasa si plina de Fe ,dar eu nu pot sa pun gura pe ei ,nu stiu de ce Acum 3 ani cand eram in Egypt,socrii numai porumbei taiau ,eu intotdeauna mancam ceva separat ,hmm si cu ce pofta lingeau ei oscioarele alea
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikka11 SEi mi-am adus aminte, de ce erai tu ingrijorata ca Ela a luat 500 de grame luna asta? Mie mi se pare super bine, de acum iau mai putin in greutate ( de la tine stiu). Mariuca mea a luat luna trecuta 600 grame si luna asta 500. Sotul nu pleaca de acasa decat vara cand incep santierele arheologice, din iunie panain septembrie...dar atunci e plecat mereu, vine doar in cate un weekend. In restul anului mai pleaca 2-3 zile la cate o conferinta, dar asta se intampla rar... A ajuns sotul tau acasa? Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011) |
a luat 650 luna asta dupa cantarul meu.. ma ingrijoareaza mai mult ca dintr-o mancacioasa de lapte a devenit sclifosita , suge putin ca timp insa si cantitativ.. nu mai inmoaie sanul decat daca nu ii dau sa manance 5-6 h.. desi a sarit brusc cam la 3 mese pe zi( mai pline) si cateva tocaieli, uneori nici alea 3 nu sunt pline..
Sotu nu a ajuns inca acasa.. abia acum e prun brasov, autostratda e inca inchisa..
ce fain ca ai sot acasa in permanenta...si din cate am inteles te si ajuta ..
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Sei, eu ma gandeam la setul de la VEs, dar am zis k sunt tare multe si sa nu le tin sa faca praf. am sa imi iau o craticioara cu email cred k o sa iau bol si farfuriuta luminarc (sper k asta nu are chimicale... nu?) Lungurite inca nu stiu... probabil de la avent, dar sper sa gasesc o alternativa mai ieftina. Mai avem pana atunci :P. Deocamdata am o lingurita de silicon de la primii pasi pe care inca nu am folosit-o :D Pana la 9 luni ajunge :) Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
luminarsc sunt ceva sticla.. insa cand o sa ii las ei farfuria exista riscul sa o sparga..
Pana la 9 luni vrei sa ii dai numai laptic?
mikka11 spune:
sei pai a luat super bine in greutate, asta inseamna ca mananca bine, nu mai analiza si tu toate alea.
Da, sotul ma ajuta mult de tot, face mancare, curat, intinde rufe, sta cu fata, face piata. Singurele chestii pe care nu le face sunt calcatul si aspiratul, in rest face orice. De ceva timp imi face si ceaiul de lactatie in fiecare dimi inainte sa plece, a uitat o data si eu nu am baut deloc lichide in ziua aceea.
Alayna, eu la 21 de grade mor de frig, noi aveam 25 de grade in casa (acum de cand cu gerurile astea a scazut la 24) si ne e bine la toti asa.
Sa va spun ce am facut aseara, ne-am culcat toti de la 6 ca eram rupti de oboseala, am bagat pe Mariuca intre noi si am dormit pana azi-dimi la 6. Bine, ea s-a trezit de vreo 2-3 ori sa pape, atunci am intrat si eu putin pe forum. Nu mi-a venit sa cred ca a a dormit pur si simplu intre noi, fara leganat, fara tzitzi, fara nimic si a si dormit cat am dormit noi, adica 12 ore
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
JadeJador spune:
anca sa stapaniti sanatosi scaunul si sa l folositi cu succes
am cumparat si eu setul de vase de la avent
inca nu l am desfacut dar eu cred ca tacamurile nu sunt de silicon
sunt mai bune astea ?
seidana cu kk cum sa stam...momentan face pt ca ii dau protectis
dupa ce nu i mai dau iar o luam de la capat sunt convinsa
alayna da , o sa pozez pagina si o sa o pun pe grup
tu nu mai pui poze cu buzata ta ?
ingeras v am vazut
cum banuiam sunt niste frumosi , sasha cu ochisorii lui albastri e tare scump si i se potriveste tare numele
dar de maya ce sa mai zic...e o adevarata printesa , frumoasa foc
_
de T 4+
ingeras26a spune:
Multumim, Jade :) nu am idee daca ii vor ramane albastri ochii...nu are de unde decat de la strabunici...si Maya i-a avut gri pana pe la 9 luni.
De-abia astept sa va vad si eu pe toate / toti, dar dupa ce se culca Sasha:)
Bebelusii vostri si-au schimbat culoarea ochilor? la Sasha nu s-au schimbat deloc pana acum si sunt tare curioasa ce culoare ii va avea in final...acum ii are albastri.
ancaroro spune:
Jade, tacamurile nu sunt din silicon, de aceea se si recomanda peste 12 luni, iar linguritele cu varf de silicon de la 6 luni, ca sunt mai moi.
Setul de la avent e din polipropilena, nu melamina - Dishwasher safe, BPA-free (plates and spoons are made from PP i.e. polypropylene, orange soft parts are made from TPE i.e. thermoplastic elastomer)
Deci nu e silicon ca elastomer, partea aia moale, adica cauciuc tare.
Scaunul de masa e chicco polly dinofood, cum ai si tu sei, si am luat si scaun de masina eleta, tot de la chicco, 0-18 kg. Inca nu l-am folosit.
Fetelor cu botezul, noi duminica ne-am crestinat, n-avem nici o poza. Atat de tare ningea cand am plecat de acasa, ne-am grabit, si am uitat aparatul foto. La noi a fost ceva ft restrans, parintii, fratii si nasii. Si am zis ca facem noi pozele. Ei, de unde poze? Ca aparatul uitat acasa....
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
luminarsc sunt ceva sticla.. insa cand o sa ii las ei farfuria exista riscul sa o sparga.. Pana la 9 luni vrei sa ii dai numai laptic? Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Pana la 9 luni 99%, apoi cat o vrea ea si pana cand o vrea ea
LenaC spune:
Alayna, eu am citit pe net cateva surse legat de perioade.
Da, in nici intr-un caz nu se pune ceva decongelat inapoi la congelator. Asta se aplica la orice aliment.
Si noi stam la 21 grade, si ridicam la 22-23 grade la baita. Suntem ok. Dar noi suntem mai spartane
Mie de exemplu la temp asta imi e putin frigut... poate nu sunt imbracata adecvat (in pantaloni si tricou), dar vreau sa o invat mai putin friguroasa, k eu sunt o friguroasa si niciodata nu mi-a placut chestia asta