Strugurasi de Sept-Oct 2011 *27*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Maria ce bine ca a revenit lapticul
sanatate lui andy

La multe lunite Kate rina !!!

Matza cat e de scumpica fiiculitza ta :)
Ce afacere?

Jade, multa sanatate lui T

tinem pumnii sei

Ceva interesant http://www.spital-prieten.ro/informatii/parinti/mituri-despre-alaptare.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

am citit si eu din urma asa ca sa fac niste conversatie ca T a adormit
dar haraie rau de tot si e cam agitat

anca ce chestie tare asta cu vesela de la avent
pe cutia cu setul complet scrie ca este de la 6 luni iar daca cumperi separat tacamurile scrie ca sunt de la 12 luni
naiba sa le ia
a primit azi T niste castronele si mai multe lingurite , doua sunt de silicon si sunt si termosensibile
asa ca , momentan nu mai cumpar altele

camady tu mai dormi cu Eva in pat ? singure sau si sotul cu voi ?
observ ca suntem f multe care dormim cu copiii in pat
acum vreo saptamana l am intrebat pe sot daca nu vrea sa l punem pe T in patut la el
si mi a zis ca daca am chef de mutari , n am decat sa ma mut eu
ai facut o super afacere cu aparatul chicco !

mariana , anton este atat de frumooos , nu mi vine sa mi mai iau ochii de la el
mai pune si tu poze cu el

nanna sa va fie de bine vaccinul
si eu tot din aceleasi motive ca si tine n as putea manca carne de porumbel
si nici de iepure

ingeras ai reusit sa vezi toate albumele ?
sunt 49 de albume din cate stiu eu

lena si T cand mananca vrea sa suga si din biberon dar si la degete
pt ca el sta non stop cu mainile in gura asa ca nu se poate desparti de ele nici cand mananca
si sa vezi lupta pe noi

bunny eu sunt suparata pt ca doctorul ala prost l a imbolnavit mai rau
ziceam ca eu am fost la el cand abia debutase boala , dar pt ca ne a dat un tratament prost , i s a agravat
asta e acum...alta data sa mi fie invatatura de minte sa mai merg la orisicine
sanatate multa si copilasilor tai

inutsa sa va fie de bine si voua vaccinul
ce frumos a crescut theo , bravo lui !

oana nu pune la inima ce a zis mama ta
sunt sigura ca ea nu a zis o cu rautate

lena ce mistooo e sania aia !

maria sanatate lui andy
dar e musai sa faci vaccinul luni ?
T are 5 luni si inca nu l am facut pe cel de 4 luni
ca sa nu mai zic ca pe cel de 2 luni l am facut la trei luni jumate
noi suntem decalati rau de tot...

pinky

matza ce afacere cu hainute ai ?

seidana bravooo pt atatia kakalici
daca zici ca azi a facut de 3 ori , eu nu i as mai baga si maine supozitor
as lasa o sa vad cum mai reactioneaza
vai ce frumos ca ai mers la casa de copii si vrei sa o botezi pe micuta
iti tin pumnii sa reusesti

may cred ca la ora asta inca mai petrece
asa ca sa i uram petrecere frumoasa

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Am un magazin online romantic-designs.com Si niste rochite pe el momentan.. noi aveam in plan mai multe lucruri de pus(de asta am si luat domeniu cu romantic;)) lucruri gen lumanari cu tot felul de forme frumoase si romantice, cadouri, tot felul de ornamente pentru casa , aranjamente florale(gen buchete din flori artificiale facute cu gust si bineinteles cu posibilitatea de a alege clientul ce flori vor fii puse in buchet... si alte minunatii gen lenjerii de pat(am vazut niste superbitati insa se dau en-gros cate 5000 bucati si momentan ar fii investitia prea mare si nici nu am avea ce face cu 5000 bucati pentru uz personal..
Insa am fost cu mutatul , sotul foarte ocupat cu jobul lui de cand il face de acasa lucreaza mai mult....si el trebuie sa se ocupe de site bagat oferte etc...facut poze si alte minunatii ce tin de webdesign (daca ati vazut pozele de pe site va pot spune un sg lucru..poza initiala era doar cu modelul.. restul e facuta/gandita de el( Sa-mi laud si eu ursul un pic:)))))

Iar mi-a avut pitica o tura de plans(s-a trezit plangand)...si tati a vrut sa o duc in dormitor la el sa fumez si eu o tigare in bucatarie si plangea de mama focului si ma striga ma mmmm mmma amiiiii amaaaaaaaaaaaa:))))si alberto facea las-o pe mami zii tati:))) si cum ma vedea cum se linistea ii mai cantam si un elefant se legena era toata un zambet:)))
pupiciii sper sa adoarma pitica in curand sau iar adorm eu inaintea ei ca sunt treaza de la 7 dimineata si ieri seara am mers la somn la 1:30.....

Pupici si vise placute la mamici/strugurasi si tatici:p

Cea mai fericita mamica de Kate Rina 28.08.2011

http://burchiu.ro/botez_burchiu_kate_rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Multumesc pentru raspunsurile ref la bluzitze de alaptat... Se pare ca trebuie sa colind si eu magazinele, cel putin pe celeon-line deocamdata:)

Eu vreau bluze pentru ca ies mult cu ea si alaptatul la cerere lanoi inseamna papaceala si la doua ore. Mai vreau sa o las cu tati, dar nu mai primeste biberonul, chiar daca e cu LM. Ma intorc la sf lui februarie la serviciu si am cam bagat-o pe maneca cu biberonul. La cat ne-am pazit de el, acum nu mai vrea sa il vada, nu mananca si e scancita.

Of, greu cu bibron, greu si fara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Haideti la o cafea. Eu o sa servesc un ceai fierbinteeeee, avem -18 grade afara, brrrr.

alex asa era fiica-mea, nu a acceptat bibe sub nici o forma, lipseam si cate 4 ore, ii lasam lapte de al meu in biberon si tot nu vroia sa pape, facea foamea pana ma intorceam eu

jade in cateva zile scapati de haraiala, dar tusea ramane si cateva sapt. Las' ca trece si asta!

hayat imi pare rau ca , costurile operatiei sunt mai mari. Si eu sunt de aceeasi parere cu fetele, cate putin de la fiecare se strang ceva banuti

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele

Sei, casa maternala,? nici nu auzisem, tinem pumnii, cand iti doresti ceva mult de tot, o sa se indeplineasca; eu cred ca daca m-as duce, de ex, o data la un camin de copii orfani, cred ca nu as mai pleca de acolo, sau i-as lua pe toti la mine acasa

eu sunt tot cu cititul despre diverisifacare; undeva zice sa nu dam banana pana l 8 luni ca e alergena, si nu mai stiu cine a postat ( im sorry) , ca am copiat o diverisifcare de la voi si acolo era si bananuta..
O sa incep cu fructele, cu marul, apoi nu mai situ ce fruct sa bag, portovala nu,ca zice ca citricele sunt nu situ cum pt stomac,ok..piersica zice ca are puful ala si e alergena,para nu,ca zice ca e prea diareica,iar celelalte fructe sunt interziel pana intr-un an...ma ajutati voi? si e bien sa incep cu mar, o sapt, crescand de la o lingurita la 7 ( adik 7 lingurite = 30 ml ), si sapt a doua ar trebui sa bag inca un fruct,si sapt a 3 a inca un fructsi sapt a 4 a inca un fruct? si apoi a doua luna supa de legume si piureul de legume? si luna a 3-a cereale cu gluten? si luna a 4-a carnita? asa am citit,ca nu se baga mai mult de un aliment pe luna:(,asa e bine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariasophia2 spune:

buna fetelor!sunt o mamica a unei fetite de 3 luni si m-am inscris pe acest forum in speranta ca ma puteti ajuta cu cateva sfateuri si imi puteti da cateva raspunsuri la intrebarile care ma rod de cand am nascut.va citesc de cand am ramas insarcinata si in sfarsit am avut si eu curajul de a intra in mica voastra comunitate.simt ca am ajuns la epuizare deoarece am cateva problemute cu fetita si nimeni nu imi da un raspuns sau mai rau toti imi zic ca e normal.eu fiind la primul copil nu stiu ce sa mai cred...
de cand am nascut am avut probleme cu iritatia de scutec...zeci de creme,sfaturi de la pediatru,igiena riguroasa , schimbat marca de scutece in zadar... de o luna de zile o tin fara scutec,pun sub e un scutec de finet si un impermeabil si i-a mai trecut putin...dar nu mai pot continua asa...sunt mereu singura acasa si spal cate 60 de pelinci in jumate de zi...cred insa ca am descoperit problema fetitei mele... nu stiu daca e normal,dar ea face caca cand stranuta,tuseste,plange,rade sau se foieste...e normal asa ceva?din cauza asta se si irita...eu am mai intrebat pe cineva si mi-a zis ca ai lui copii fac asa ceva doar cand au diaree,insa fetita mea are scaun normal.tin sa precizez ca e alaptata la san.nu stiu ce sa mai fac . va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi ca simt a nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi .. casa maternala , e locul unde sunt primiti mamele cu copii pt 6 luni, ajung aici mai ales femei care nu au unde merge , si care pleaca de la premisa ca lasa copilul la stat.. eu as vrea sa o botez pe micuta asta pt ca mamica ei nu vreo sa o mai lase.. as ajuta-o cu pot numai sanu o abandoneze...( si din cate am vazut nu se mai pune problema)

Parintele a zis ca e ok sa merg de nasa insa cica ar mai pune pe cineva de nas.. sa fie din localitate sa poata sa tina legatura mai bine Sotu nu vrea asa, dar mai vedem..

Legat de diversificare:
Zubi.. eu zic sa incepi cu mar copt .. e mai putin acid.. Eu stiu ca primele fructe sunt: mar, piersica, para ( eu voi alege numai mar si para , pt ca piercisi bio nu am de unde)piersica o decojesti si para nu e neaparat sa fie diareica., eu de exemplu pot manca pere cu sacul, legume:morcovi, dovleac, cartof dulce in prima faza.. carnita zic eu cam dupa 1 luna.. deci daca incepi pe la 5 luni jumate undeva catre 7 luni..
Oricum sfaturile sunt f diverse si contradictorii, asa ca eu o sa ma ghidez dupa insticnt si ascultandu-mi copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

da Sei, asta e, ca parerile sunt contradictorii, d'aia sunt facuta varza, oricum,meris myult, o s aincep cu mar, deci este ok si piersica, si para, multumesc mult; cu restul cred ca o sa ma descurc,adik supita de legume,carnita, de aia mi-era teama,de fructe,sa nu fac vreo greseala, in rest,stii ca eu pana acum,cel mai mult m-am ghidat dupa Ayu, dar na..aici am intalnit eu dificultati

fug la piata sa cumpar mere bune pt ayu,si razatoare de sticla,sa vedem pe unde gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariasophia2 spune:

zubi, nu stiu cat de buna este informatia pe care am citit-o,dar cica ar fi bine sa incepem diversificarea cu avocado copt bine si cica cel mai bine sa incepem cu legume caci daca bebe gusta mai intai din fructe care sunt dulci,refuza mai apoi legumele

Mergi la inceput