Strugurasi de Sept-Oct 2011 *27*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ce faceti mamici frumoase? Cum stati cu frigurile?la iasi nu stiu cate grade sunt dae al naibii de frig!

Mai devreme m am suparat rau...imi zicea mama sa ii dau fetei completare daca imi ia prost in greutate si luna asta...parca mi a infipt un cutit in inima.. apropos, in luna a 4 a tot 700 gr e media?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Ce faceti mamici frumoase? Cum stati cu frigurile?la iasi nu stiu cate grade sunt dae al naibii de frig!

Mai devreme m am suparat rau...imi zicea mama sa ii dau fetei completare daca imi ia prost in greutate si luna asta...parca mi a infipt un cutit in inima.. apropos, in luna a 4 a tot 700 gr e media?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

NU e 500 g media... parcxa asa retin... 500 sau 400... sigur nu mai mult
Si daca din LP ia si mai putin si, pe deasupra renunta si la san, scade si lactatia si... si... si???? M? Ce face mama ta? cum o mai drege?
Ufff! Pune mainile la urechi si da-i inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Fain articol http://povestidemama.ro/andreea-ogararu-dupa-3-nasteri-naturale-fara-anestezie-in-3-tari-diferite-si-maine-as-fi-mama-din-nou/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La anu o sa avem nevoie http://www.teri.ro/Idei-de-cadouri/Saniute/Saniuta-Grand-Roz/prod_275.html

Ce e asa pustiu pe aici?

May sper ca va distrati la botez

Jade sa ne spui cum mai e bebe T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

buna seara,
am si vesti bune si vesti proaste.. vestea buna este ca mi-a revenit laptele..astazi i-am dat completare f putin, desi el mananca extrem de mult...
vestea proasta e ca Andy mi-a facut temperatura aproape 40 incepand de aseara... eu am intarzia vaccinul lui albert de 4 luni pentru a fost racit la plamani... acum imi e groaza...luni trebuie sa-i fac vaccinul si mi-e teama sa nu ia ceva de la ANdy... ii tin in camere separate, dar sunt speriata rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Multumim frumos tuturor pt urarile de sanatate si pt a cincea lunita implinita

La multe lunite si pt Kate Rina

T este in continuare la fel , tuseste , haraie si ii scot l a muci de ma crucesc cat poa sa iasa
dar mititelul are puterea sa mai rada si a stat frumos la tortul de 5 luni
am inteles ca dupa cam 3 zile de tratament incepe sa se amelioreze
marti mergem la control

va pupam pe toate

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Abmariana, eu nu l-am mai scos pe Dani afara pe vremea asta abia astept sa treaca frigul asta napraznic

Alex, felicitari pentru micuta crestina!

Nana, un pupic pentru Inez ca a facut vaccinul si a trecut totul cu bine!

Kora, sa va faceti bine repede! Bine ca i-a scazut febra lui Dimitris mai ales ca sunteti inzapeziti la pariniti!

Dbunny, sa se insanatoseasca repede puiutii!

Maria, multa sanatate lui Andy si sa nu ia nimic Albert mai ales ca se apropie vaccinul!

La multe lunite Tudor si Kate Rina!!!
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Jade, micutul ce simpatic e! Sper sa se faca bine repede si la controlul de marsi sa aveti numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Multumim de urari! noi suntem maraite rau de tot ultimele zile m-a cam capiat.. toata ziua tipa dupa mine sa nu cumva sa nu-i acord atentie vreo clipa ca e de rau si noaptea ogoaza de treziri direct plangand(sincer nu le numar ca doar deschid ochii sa vad cum ma asez sa o atasez la san si apoi somn la loc). Sper sa isi revina la veselia ei:)(bine dc sa mine are momente cand e super vesela si "vorbareata"si tipa toate de fericire si atenta la jucarii etc in schimb e mult mai plangacioasa(zici ca mii-a schimbat cnv copilul.. Eu banuiesc un puseu de crestere...

La multe lunite Bebe T din partea noastra, Multa sanatate, insanatosire grabnica! pup pui mare mare si frumos.

In rest ce sa mai zic am fost ocupata zilele astea cu niste traduceri din engleza in romana si am capiat, astazi am terminat(aproape sa vedem de luni poate mai am cv cv(il ajut pe sot ca are 3 siteuri de facut.... si asa ii ia mai putin timp(ca unul e deja platit pt tot si trebuie terminat de urgenta, altu e platit jumatate...si hmm incet incet, si o samai fie unul care inca nu e inceput asteapta sa termine cu primul.....

Intreba cineva(nu mai stiu cine) cum mai merge afacerea mea... pai nu merge din pacate...am primit cateva telefoane de craciun pt niste costumase insa nu le aveam pe stoc(nu le gasisem nici eu la producator....)si de atunci liniste totala hahahaha(Asta era asa sa nu ma plictisesc) plus tot ce am pe stoc lepot pastra si pentru mine hahahah in caz ca nu le voi da:))).

Mda si am scris si s-a trezit matza(abia o adormisem cu tatzica::)))))
rade la lustra si vrea sa se intoarca pe burta:)) momentan vad ca a ramas pe o parte:)))) isi studiaza mainile:)) si mai arunca o privire la mine
Are o zornaitoare atat de mult o iubeste si atata se joaca cu ea de ne-a capiat(si ep mine si pe tacsu:)))) si isi da cu ea in picior in cap in picior in cap o mai duce la gura si apoi tipa la ea o scapa din mana tipa de multe ori o prinde singura alte ori trebuie neaparat sa i-o pun inapoi eu in manuta:))))

haiii ca m-am intins.. se vede ca s cam nevorbita.. cu frigul asta nici pe afara nu prea iesim(sincer am iesita zi pana la magazin si mie ca Om in toata firea mi-a inghetat nasul si fata... nu vreaus a ma gandesc cum ar fii pt un copil asa micut si firav

pupici si revin :)

Cea mai fericita mamica de Kate Rina 28.08.2011

http://burchiu.ro/botez_burchiu_kate_rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

seara buna..

Matza .. la multe lunite pt Kate Rina! sa fii printesa o rasfatata, sanatoasa , iubita si fericita..
eu intrebam de afacere, imi pare rau ca nu merge.. da baga si tu ceva promovare .. nici nu stiu cum e site-ul tau..
teoretic la 5 luni nu avem puseu.. da nu se stie...

Abmariana .. eu o scot afara , si la -7 am scos-o pt ca ea nu doarme decat afara in carucior sau plimbata cu masina..o imbrc bine, mi inveles cu 1 paturica, o bag si in husa plusata de la carucior si afara. nu o scot pe vant mare sau ceata

JAde.. daca e bine dispus inseamna ca e spre bine

noi am facut azi caca de 3 ori ... ma gandeam sa nu aiba o enterocolita ceva msi sles ca ieri a varsat f mult insa e extrem de bine dispusa.. nici nu stiu sa ii mai pun supozitor? sa ii mai dau debridat? in ultima saptamana a facut in 4 zile , cu toate ca facea dimineata cu supozitor ...

Eu am mers in vizita la o casa maternala, si am vazut o fetita ingeras , mama ei mai are un copil iar sotul a divortat , parintii nu o primesc acasa.. am vb cu ea sa ii botez fetita insa a vorbit si preotul nostru cu cineva sa o nanaseasca.. imi doresc nespus sa mi-o dea mie de fina , sper sa ie maine de acord.. tineti pumnii da?

Mergi la inceput