Clubul "babelor" FIV-oase 3
Raspunsuri - Pagina 9
samira33 spune:
hello girls
smufurash,sunt de acord- corticopterapia prelungita trebuie luata cu mare atentie si personal sunt camm impotriva ei...doar daca e absolut necesara.
tocmai de asta si vreau sa-mi fac IL si Imunoglobulina.
utilitatea biopsiei de endometru inca nu am gasit-o in cazul meu:mereu am avut PAP de clasa I spre II...de la 30 de ani de cand mi-l tot fac nu apare nicio schimabre...endo e trilaminar ...la histero nu s-a vazut nimic anormal.
sarcinile mele au fost SEU din cauza aderentelor pelvine...care mi-au fost indeaprtate in 2 randuri...dar din pacate se refac.
si mai am si eu personal un cui batut invers cu ciupitul din endo...poate e prejudecata de a mea...dar de ce zgandar ceva care nu a dat semne de alterare pana acum???
ii voi intreba pe turci daca ei considera oportune aceste analize.
aristico,mirobolant!!!la banii nostri...75E plus nu stiu ce pe zi....o nimic toata...sunt banii de ciunga pe o saptamana
many,tin pumnii...sa iasa cu o surioara pentru Vladut.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
aristica spune:
samira hai ca m-am crucit cand am vazut asa ceva in semnatura ta: FIV5 olacak
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
insemneaza "urmeaza FIV5" ...asa se spune in turceste...deh!!!tre sa intru in atmosfera.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
sper spune:
Samira cand mi-am depistat eu NK mariti acum 3 ani am citit cateva forumuri din Anglia unde fetele se duceau la turci sa faca fiv. Nu stiu cum ii spunea clinicii din Turcia dar spuneau ca le masoara nivelul NK din uter, nu din sange si in fct de acesta faceau intralipid.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
samira33 spune:
stiu sper,am citit si eu si asta e una din intrebarile pe care le am pregatite pentru turci.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
samira33 spune:
aristico,ti-au iesit hormonalele???
cum sunt???
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bombi many, ai grija ce cumperi, ca progynova mite are 1mg estradiol, pe cind progynova - 2mg In Germania, se gaseste Progynova la pretul de 20.86 Eur (3x21 tablete). In Cehia, Estrofem 2mg 202 CZK ~ 8.03 EUR (28 tablete) |
Eu am luat din Asutria cu 5 euro /cutie cu 60 de drajeuri a cate 1mg. Si am luat 2tb/zi
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunshine4ever
Eu am luat din Asutria cu 5 euro /cutie cu 60 de drajeuri a cate 1mg. Si am luat 2tb/zi ''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011) MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi |
Ca pret ai luat foarte bine si cant.a fost ok. Eu la FET-ul facut am inceput cu cate 2 tb.si aproape dupa fiecare monitorizare imi crestea doza. Am ajuns in sarcina, dupa episoade de sangerare sa iau cate 5 pana in sapt. 12 cand am inceput sa scot cate o tb.la 5 zile. Asa ca la ce endometru am ma astept si acum la cant.industriale.
Multumesc de info.
smufurash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 utilitatea biopsiei de endometru inca nu am gasit-o in cazul meu:mereu am avut PAP de clasa I spre II...de la 30 de ani de cand mi-l tot fac nu apare nicio schimabre...endo e trilaminar ...la histero nu s-a vazut nimic anormal... |
Samira, fara indoiala ca medicii trebuie sa se pronunte cu privire la necesitatea biopsiei.
Testul PAP n-are legatura cu endometrul (se face la nivelul cervixului), iar histeroscopia este, in esenta, o examinare vizuala facuta prin intermediul unei camere video. Examinarea vizuala are relevanta pentru suprafata tesutului, nu si pentru structura sa. Biopsia este o examinare in profunzimea tesutului si poate oferi mai multe informatii decat o histeroscopie (de pilda, despre deficitul de faza luteala). E drept, biopsia se face, de regula, pentru stabilirea unui diagnostic, insa eu m-am gandit la biopsie ca la o investigatie exploratorie a tesutului.
Pe de alta parte, unii spun ca biopsia de endometru ar ajuta implantarea: http://www.bellaonline.com/articles/art20828.asp . Poate ii intrebi si asta pe otomani. Eu trag speranta ca o sa-i descosi si pe fata, si pe dos, si-apoi ne impartasesti si noua din secretele lor.