Clubul "babelor" FIV-oase 3
Raspunsuri - Pagina 10
samira33 spune:
mda...explicatia pe care am scris-o mai devreme a fost si explicatia primita de la PK...aici am fost de acord macar.
si instinctiv nu agreez biopsia de endo desi stiu ca este o tehnica ce se foloseste in cazul pacientelor RIF.
daca nu cred in ceva nu fac.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
adipapazi spune:
samira, a la turca bre, narghilele si cafe, nu te-am parasit, nu te-am uitat, fusei plecata din localite. facui multe nefacute in aceasta evdare din alcatraz, nu poci pt ca sa le spun acilea, in gura mare, pastrez suspansul pt cand te vaz la oci, oci, cum spune ana mea.
pup babele!baaaaaaaai, va dati seama ca in intervalul 1-8 martie aci la topicul asta tre sa fie mare halimai?
samira33 spune:
fetelor
eu nu mai pot de frig...imi vine sa plang!!!
nu suport frigul si sunt terminata in perioada asta.
ma cuprind niste nervi de nedescris dimineata cand ma urc in masina si vad parbrizul inghetat bocna...si ma asez pe pielea aia rece de pe scaun si simt frigu pana in suflet.
in mod normal imi incalzeste al meu masina si imi curata geamurile...io doar ma urc si plec...da acum sunt singura acasa si tre' sa fac eu toate astea
sunt imbracata si inhaimurata de abia pot sa ma mai misc.
urasc frigul.
buna ziua
ce faceti???
unde sunteti???
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
samira33 spune:
stiu de ce sunt miorlaita.
astept ciclu...asa ca nu ma bagati in seama ca zilele astea imi plang de mila.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
QiaoBing spune:
samira te inteleg perfect. nici mie nu imi place frigul si sa umblu infofolita ca baba dochia. eu insa profit de perioada de gratie ca ma duce spoul cu masina si eu cobor cand e calda. ba mi-am mutat si husa de scaun cu incalzire la el in masina, buna inventie pt masinile care nu au incalzire in scaune !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
tannoo25 spune:
aristico, imi place denumirea subiectului ...
dar, mi-ar placea mai mult sa nu te mai vad mult timp aici...
elenus26 spune:
Hello Babute de pretutindeni!
Dimineata, cu noaptea in cap, m-am infofolit precum baba Dochia si am plecat sa duc niste acte. Numa ca locul de intalnire cu contabila era pe marginea drumului in intersectie. Sa vezi ce draguta eram: cu pantaloni de fas-fas, jaca, fularul peste nas...ziceai ca vreau sa jefuiesc o banca. Si stateam io cocotata in varful muntilor de zapada de pe marginea drumului. Nici acum nu am reusit sa ma incalzesc.
Si ca sa fie treaba buna m-am dus sa-mi recoltez si progesteronul. Se apropie, se apropie...
Qiao cand faci beta?
Va pup
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
smufurash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 mda...explicatia pe care am scris-o mai devreme a fost si explicatia primita de la PK...aici am fost de acord macar. si instinctiv nu agreez biopsia de endo desi stiu ca este o tehnica ce se foloseste in cazul pacientelor RIF. daca nu cred in ceva nu fac. |
A bon , o biopsie n-ai face, da' un chiuretaj, da!!! Adica, un fir de par nu ti l-ai lasa smuls, da' daca ai gasi un meserias, te-ai lasa scalpata!
Credeam ca numai eu am ciudatenii d-astea... You've made my day!!!
lyly_mar spune:
fetele,eu vreau sa ma apuc sa iau GYNEX,voi stiti de unde se ia in Bucuresti?sau trebuie sa fac comanda la firma aia care il aduce?
elenus26 spune:
progesteron Z21 - 37.35 nmol/L
ce ziceti sa-l repet si in Z3 dupa ce incep cu estrimaxul?
pup
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite