Clubul "babelor" FIV-oase 3
Raspunsuri - Pagina 11
ioana3110 spune:
ahaaaa
deci aici disparuserati mai fetelor!
Noroc cu Samira ca v-a dat de gol
v-am gasit deci!
Fain topic!
Va pup tare!
QiaoBing spune:
elenush si eu sunt baba dochia, nu ma suport deloc. dar macar nu apuc sa inghet, din casa in masina calda, din masina la birou si in sens invers la fel, are grija closca de sot. Nici beta nu vrea sa fac mai devreme, i-e frica ca iese o valoarea miiiica de tot daca fac mai repede asa ca asteptam pana vineri.
"babutele" viteze
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
mikaia spune:
sarumana aristica pt raspuns. m-am hotarat, ma las de tutun cand o sa imi iasa bine analizele si voi incepe AC. trec alea 3 saptamani pana incep practic stimularea.
lumimar spune:
Mikaia ,bine ca te-ai hotarat sa renunti la placerea de a fuma ,si eu am fumat pana in momentul cand am inceput procedura pt fiv si de atunci am uitat cu desavarsire de ele,sper ca pt totdeauna.Unde vrei sa faci urmatorul fiv? Pupici la toate doamnele deosebite
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
samira33 spune:
smufurash,pai am zis ca nu as face nici chiuretaj terapeutic...ca-i tot aia.
io asa imi aduc aminte ca am scris...da poate nu-mi mai aduc eu aminte bine.
elenusho,e bunutz prg.
e mare valoarea ca-i exprimata in nmol...daca il transformi in ng iese valoarea impartita cam la 3...deci nu se prea pune problema de deficit de faza luteala.
PK il vrea peste 15...austriecii peste 15.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
elenus26 spune:
Samirutzo si eu m-am bucurat ca-i mai bunicel, dar tot vreau sa merg pe progesteroane injectabile. Sa nu zic ca n-am incercat-o si pe-asta :)
vai di fundu'meu!!
pupi
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
aristica spune:
samiruta in zi 3, ET facut pe 5 octombrie 2011, recoltarea facuta pe ciclul din ianuarie 2012:
E2 - 48 pg/ml
FSH - 5.60 mUI/ml
LH - 6.70 mUI/ml
P4 - 0.3 ng/ml
ng/mlProlactina - 16.23 ng/ml
TSH - 1.1320 microUI/ml
AMH - 1,57 ng/ml (asta nu ma asteptam sa scada atat de mult, ma asteptam sa-l vad 1,8, nu 1,5, ca in urma cu 2 fiv-uri, era 2,4...ce fac fiv-urile astea din rezerva mea....macel!)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
mikaia spune:
inca astept sa scap de ecoli asa ca mai am de tutunat,
la sibiu as vrea, dar numai daca scap de nemernica
asa ca acum iau antibiotic si beau ceai si bag tutun
sper sa imi iasa bine analzele dupa antib. ca daca nu iar mai trece timp si iar mai am de asteptat
lumi tu te-ai lasat cand ai inceput procedura sau inainte de a o incepe?
bine ca oricum la cat de stresata sunt...... am spus si sigur o sa las pipa cand ma apuc de AC
la celelalte fivuri am facut totul ca la carte,
nu am mai fumat cu cateva luni inainte, am mancat cat mai sanatos, am evitat eforturile mari si stresul la serviciu (am fost mai nesimi la job) si degeaba nu s-a lasat cu
asa ca acum am zis: ma las de tutun numai daca indeplinesc toate conditiile pt a face bebe.
vreau sa fac cu totul invers ca la celelalte fivuri. mananc ceea ce vrea, cand vreau, beau ceea ce vreau cand vreau, nu mai pregatesc corpul si sufletul ca atunci, prefer sa vina totul de la sine, sa iau lucrurile ca atare si beau si colica...
vreau sa fac o schimbare in tot ceea ce presupune pregatire mentala si psihica pt marele fiv .
nu mai vreau sa fiu in vreau sa ies din tipare, vreau sa fiu eu pe tot parcursul pana la procedura.
mikaia spune:
aristico eu dupa 2 fiv am amh 0,56 in scadere , drept am doar un ovar care mai produce ceva, ca alalalt saracu nu mai e pe dumnezeu lui de la extrauterina
samira33 spune:
aristico,nu cred ca e bine undeva.
e imposibil sa scada atat de mult in timp asa scurt.
scade el,de acord da in ani.
chiar sunt curioasa cat o sa fie si la mine in Aprilie.
in vara lui 2010 era 2,33...intre timp am mai facut 2 Fivuri.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak