Clubul "babelor" FIV-oase 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

samira la mine dr a spus ca eu o am mica de la nastere, cica fiecare ne nastem cu un sac cu nuci (mai multe sau mai putine),la mine sacul a fost mai mult gol decat plin si de aici amh mic acum la 32 ani .
la mine si ovocitele sunt foarte proaste asa ca sac gol si cu nuci proaste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mikaia eu ultima data am scapat de e-coli cu monural 1 doza la 7 zile (am avut 2 doze) si urisan - 10 zile 3/zi pe urma 1/zi.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

eu am ciprofloxacina, sper sa scap de el, dar mai stii. oricum nu am altceva de facut decat sa astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ia si urinal sau mananca Cranberry , se gaseste la plafare in pungute. Eu imi cumpar saptamanal pt ca-mi place Ac fruct desprinde bacteria dupa peretii vezicii , antibioticul nu reuseste sa faca asta si de aceea recidiveaza . EColi o poti lua si din apa de la robinet dc nu e fiarta.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

eu am tot luat urinar si ... degeaba. dr nefrolog mi-a dat Urisan, a zis ca e cel mai bun. monural am luat pt ca inghitisem cu nici 2 luni inainte ciprifloxacina 10 zile, si nu mai vroiam tratament puternic cu antibiotic; la mine infectia tot recidiva, iar lista cu antibiotice sensibile se injumatatise fata de inceputul anului trecut. plus ca incepeam si schema pt FIV.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

de e. coli dr. sunt ingrijorati pentru ca a capatat rezistenta si este tot mai greu de luptat cu el. ar fi bine sa puteti scapa de el cu ceva buruieni de la plafar, dar nu cred.va trebuie ca sa scapati de el
bafta

qiao, cand faci testul? astept cu emotie. nu am mai auzit nimic despre protejatul tau

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madanan spune:

Pentru e coli poti sa iei renostim de la naturisti, e foarte bun. Mie doar cu el mi-a trecut infectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Va ziceam acum vreo cateva zile ca sunt ultra ghinionista. Sa va povestesc despre Sibiu. Dupa ce ma strufocam eu de cum sa aleg cea mai buna luna pt fiv, mi-a rezolvat clinica dilema imediat: nu mai fac fiv curand.S-o luam cu inceputul:
In noiembrie mi-am depus dosarul la ei.
In decembrie, foarte promt, in aceeasi zi in care a fost aprobat dosarul , am fost anuntata de clinica.Era 6 decembrie. Le-am zis ca vreau sa fac cat mai repede fivul. Le-am trimis toate analizele pe care le voiau, si datorita faptului ca trecusera cateva zile de la menstruatie a ramas sa incep in ianuarie. Au zis ca sa fac tratament cu duphaston, in luna dinaintea fivului, oricum luam pt hiperplazie.
In ianuarie, datorita faptului ca s-a nimerit ca menstruatie sa-mi vina in timpul sarbatorilor, mare greseala de-a mea, comunicarea cu ei a fost fff proasta. Desi imi facusem pe 3 ianuarie toate analizele, ecografia, nu am reusit sa ma inteleg cu asistentele de la clinica, probabil ca nici n-au anuntat medicul. El mi-a raspuns pe 4, cand era prea tarziu sa incep. Din nou am stabilit sa-l sun in prima zi de menstruatie si sa incepem.
Vine si acea zi, iar greseala din partea mea.era sambata. Din nou, extrem de greu reusesc sa vorbesc la clinica. Nu raspund sambata doamnele alea, asa cred. Cu greu mi s-a facut legatura din call center cu clinica.Am reusit sa vorbesc cu o asistenta, o anunt ca e Z1 si sa anunte medicul. El era in concediu. Mi se spune sa vin luni la Sibiu sa ma vada medicul. Parca vorbeam fiecare in limba sa. I-am zis ca vreau sa stiu sigur daca incep, am incercat sa-i spun ca vreau inainte sa discut cu medicul, sa mai cer niste lamuriri, ca as dori sa fac analizele si eco la Iasi, apoi daca imi da drumul la stimulare vin la Sibiu, ca tr. sa-mi rezolv si concediul medical, etc...si nu-mi permit sa fac un drum de la Iasi la Sibiu degeaba. O tot tragea, ca nu , tr sa vin sa ma vada medicul. Intr-un final a zis ca ma va suna o doctorita care ii tine loc medicului.
Peste o ora m-a sunat altcineva de la clinica si mi-a zis ca le pare rau, dar dosarul meu este blocat, ministerul nu a acordat fonduri, si ca voi fi sunata in momentul in care vor fi deblocate fondurile.
Acum a cui ne vina? A clinicii sau doar a ministerului? Chiar in 2 luni de zile ei nu stiau de dosare, ca sunt blocate? Lasa sa-ti faci iluzii si sperante asa? Eu cred ca e si vina lor. Daca ma puneau sa fac protocol lung si incepeam deja inhibarea?
Acum , cine stie ca in vor da drumul din nou la dosare?
Dar, mai pot avea eu incredere in ei, vor fi atenti si la fivul propriu zis?
Acum sunt suparata si dezamagita. Am ales prost, si chiar ii crezusem cei mai buni. Poate sunt eu prea pretentioasa, si am fost obisnuita altfel.
Oricum nu-mi mai pun nici un fel de speranta in fivul asta, dar aveam nevoie de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aadina,imi pare rau pentru tot ce ti se intampla.
chiar esti indreptatita sa fii suparatapentru ca ai parte de asemenea tratament din partea celor in care ti-ai pus toate sperantele si increderea.
sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau in aceasta situatie.
poate cel mai nimerit ar fi sa nu iei nicio decizie acum cand inca lucrurile sunt calde.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimineata
O zi buna si frumoasa sa aveti!

Va pup babutelor

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite