Clubul "babelor" FIV-oase 3
Raspunsuri - Pagina 13
samira33 spune:
neata gagici
o zi buna sa avem
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
adrianaady spune:
Neatza fete dragi
Am avut citeva zile la servici de tot... in fine sper sa treaca si saptamina asta, duminica ma dantuiesc la o nunta in Targoviste ( apropo cine face nunta in februarie pe gerul asta?)
Elenus am vb deja despre progesteron&co, e bunicel , esti pe val
Aristico hai ca nu sunt rele rezultatele, si nici amh foarte slab nu e, asa ca pe cai si inainte. apropo cele doua amh pe care le compari au aceasi unitate de masura si interval de referinta? By the way - multumesc pt rabdarea de zilele astea
Samira mai e putin domnita si trece si frigul asta
O zi buna la toate fetele mele dragi
samira33 spune:
adriana,pai uite ca fac nunta aia la care te duci tu.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
aristica spune:
neataaa - gata! mi-a trecut supararea cu AMH-ul, ca atata timp cat e peste 1, ma gandesc ca mai prind cateva fiv-uri. samiruta nu cred ca-i ceva in neregula, ca mi-a venit prima menstruatie devreme, pe la 10 ani, ca si maica-mii. Iar maica-mea, pe la 40-42 de ani, deja intrase la menopauza (fara fiv-uri, operatii pe trompe sau ovare). Cred ca asa sunt, genetic, cu mensturatie care vine devreme, pleaca devreme
doamna mea sunt facute ambele la ML, ambele au aceeasi unitate. Stiu ca se putea mai rau.
elenush tu mai ai o lunita si gataaaaaaaaaa
qiao te barfiram ieri. Tu nu mai testezi?
mikaia nasol cu e-coli, nasol cu nicotina
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
elenus26 spune:
Aristico da ce pozitiva esti soro! Cateva FIV-uri?! Asta e ultimul! sa-ti intre bine in cap! Daaa?
Si tu si Samira o sa faceti turcaleti anul asta, asa ne-am inteles parca?!
Adriana, draga mea, te duci tu la nunta sambata si versi tot naduful de saptamana asta Sa ai o zi usoara!
Sami ti-am dat prietenia
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
lyly_mar spune:
aristico,pt linistea ta,repeta AMH-ul la synevo....
eu la ML il aveam de 1,6 in noiembrie si la synevo era de 0,63...ac unitate de masura
fetele
elenus26 spune:
Aristicule mai am mai putin de o luna. Astept ciclosul si pe cai! Moamaa ce emotii m-au luat acum cand scriam asta constructive, normal
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
adrianaady spune:
Samira si eu ti=am dat prietenia ieri
si apropo de exprimare, eu am prins vremea cand se cerea prietenia ce vremuri....
samira33 spune:
si eu am prins vremea cu prietenia
aristico,nu stiu daca e chiar adevarata treaba cu cm care vine repede si pleaca repede.
si mie tot la 10 ani mi-a venit.
maica-mii la fel si la menopauza a intrat la 52 de ani...dar a intrat din cauza histerectomiei ca pana la operatie a avut CM.
elenusho,esti pe val doamna draga.
aristico,io am o problema cu nuntile astea de iarna:cu ce naibilor te imbraci iarna la nunta???
hai ca fug sa comand tichetele de masa.
mai viu
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
adrianaady spune:
habar nu am cu ce ma voi imbraca, mai ales ca mergem si cu masina vreo ora pina in Targoviste presupun ca pe mine ma intrebai