Clubul "babelor" FIV-oase 3
Raspunsuri - Pagina 14
elenus26 spune:
Eu am fost doua nunti iarna. La una am facut un frig sa murim inghetati toti acolo. Toti au dansat de-au rupt mocheta si au baut tuici. Si la o alta era cald si bine in salon, chiar daca afara era frigutz. Oricum ai da-o tot naspa e...
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
ClauditzaP spune:
Buna dimineata, fetelor.
Iar ma bag si eu in seama. Precum va ziceam, AMH-ul meu e de cacao, mai mic de 0,25 la unii, mai mic de 0.18 la altii.... La mine ciclul a venit pe la 12 ani. Nu stiu daca asta are legatura cu faptul ca in jur de 38 de ani dadeam semne de premenopauza. Asta doar in analize, ca si la un an distanta de atunci, eu ciclu tot am inca. Am inteles ca varsta de intrare la menopauza este varsta mamei. Asta in general. Daca intre parinti s-au produs ceva accidente genetice insa, se poate ajunge si la 10 ani de diferenta cu mama, dar in sensul prost, nu bun. Deci limita maxima e a mamei, plus, minus 2 ani, minima... vedem noi cand ne facem AMH-ul. Eu cu AMH-ul asta am facut trei punctii oarbe anul trecut si dupa multe tratamente, in decembrie am avut un ovocit. Care nu s-a fecundat. Am continuat si acum in ianuarie iar am avut unul, de data asta de cea mai buna calitate. Care iar nu s-a fecundat corect. Noi facem ICSI, ca sunt mari probleme si la sot.
Aristico draga, la tine inca mai e loc de frumoase reusite! Sa nu te stresezi si sa lasi tigarile. Inca nu e nimic dramatic la tine, asa ca-ti doresc o mare reusita la turci!
Eu de azi iar am inceput tratamentele mele babesti. Pe 7 m-am hotarat sa merg la consultatia din Belgia, cumnata mea a reusit acolo, la ea a fost si gratis ca acolo sta si cine stie, poate-l fac nordic. Si incep sa ma gandesc din ce in ce mai des la embrioni donati.
Aadina, imi pare rau, vezi ce e cu dosarul ala, e cam ciudat.
Distractie placuta la nunti, succes cu tratamentele si bebelusi la toata lumea!
O zi buna si va pup pe toate.
QiaoBing spune:
deci m-ati barfitara. e bine, o activitate f placuta pt niste "babute" Eu sunt cam nevorbita de ceva vreme Ca pe aici nu discut pe tema, doar cu voi in scris, asa ca ma cam mananca limba. In rets, incerc sa rezist eroic la servici, trece timpul mai greu decat cand stateam acasa si nu faceam mai nimic.
elenush eu am piedut ultimele noutati despre tine, dar din ce citesc acum nu pot decat sa ma bucur si sa iti tin pumnii.
adrianaady tizo, la tinuta de gala sa va asortati si o lopata si niste lanturi, ca au zis ca iar vine ninsoarea si vajul. e cumva nunta de eschimosi ?!?
la 10 ani ? wow, eu cred ca sunt singura care nu stie cand i-a venit tin minte doar ca eram in clasa a 8-a (deci in jur de 14 ani) si am fost cam ultima din clasa. ma rusinez toata cand o aud pe colega de birou ca stie exact data si ora. in schimb la mine in familie am inteles ca s-a terminat distractia destul de repede - cand, iar nu stiu pt ca era subiect cam tabu cand eram mai mica si acum nu mai am pe cine sa intreb
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
qiao,pai si eu stiu data exacta....11 Noiembrie.
tocmai venisem de la scoala si am gasit bucuria in kiloti....deci era la amiaza.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
aristica spune:
Dap, la mine la 10 ani, eram clasa a 4-a si-am chemat-o pe mama, ca moooooooooooorrrrr, ma scurg iar maica-mea radea in hohote. In jumatate de ora le spuneam tatalui si fratelui meu ca sunt o domnisoara si ii purtam maica-mii pantofii cu toc
Iar eu asa credeam, ca vine repede - pleaca repede....dar n-am citit nimic despre asta.
lylysor te tacanisi? Cum sa repet la synevo? pai daca aia imi dau rezultat mai prost? lasa, ca eu ma gandesc la FSH, care-i bun. Mai bine sa am in cap ca mai am oua si ca le scot la iveala p-alea de calitate.
elenush am o teorie: ca o fi bun tayfunul, da' ca nu ma "nimereste" din prima. Asa simt eu, ca tre' sa ma duc prima data sa-mi spuna, ca toti doctorii de vagine; Vaiiii, da ce "tinerica", da' ce de sanse aveti...catralioaneee! Apoi, dupa ce face el un FIV si vede ca nu-i a buna, scormoneste prin toate cartile citite de el si a doua oara nu mai greseste. Stiu, o sa ziceti ca e nevoie de gandire pozitiva, dar mie chiar mi se pare ca-i pozitiva: reusesc din a doua, sau, poate oi avea de congelat, ca tare mi-as dori un fulg de nea ca Vladut
clau poate Belgia e sansa ta. Ma bucur ca te gandesti la ovo donate, dar, sa stii ca daca sotul are probleme serioase, poate ar trebui sa te gandesti chiar la embrioni donati. Voi stiti care-i decizia potrivita pentru familia voastra
deci va duceti la nunti...eu am botezul nasului peste o luna si abia-l astept! La Biserica ma duc intr-un costum cu pantaloni, chiar daca, fiind botez, ma astept sa incalzeasca Biserica. Iar seara, Restaurantul e vis-a-vis de mine, deci ma duc intr-o superba rochie de seara, cu niste pantofi cu toc cui, de 12 cm. Nu stiu ce fac cu parul, ca nu mai am
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
lyly_mar spune:
stiu soro ca nu face bine la pshic...dar eu cred ca taifun ar tb sa stie....ca poate nu te mai lauda atata si iti zice ca trebuie sa mai studieze..ca,chiar dc tu arati de 14 ani ...alte chestii mai scartie
elenus26 spune:
Aristico fa-l valvoi si vorbeste cu Sami poate-ti da floarea aia rosie. Le faci praf pe toate coconeturile
Mi-e chiar mi-a ramas floricica aia pe retina
QiaoBing spune:
aristicule vezi ca la ML parca au schimbat anul trecut kit-ul pt AMH. stiu ca inainte iesea mai mic la Synevo si la un mom dat au trecut si cei de la ML pe kit-ul ala. vezi ce scrie pe buletine, daca e vreo diferenta sau suna la laborator si intreaba.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adrianaady spune:
si eu vreau floare aia rosie a Samirei
Aristico stii cite oua faci tu cu amh ala?? nenumarate important este sa prinzi o luna buna si sa aiba turcu mana buna la tratament, in rest cu Doamne-Doamne inainte...
Qiao nu ai 2 saptamini de la punctie? fa mai repede beta ala Luam lopeti, lanturi dupa noi, sper sa nu fie nevoie sa le folosim..
Elenus nu stiu ce imi vine, dar cand ma gandesc la tine mereu te vad gravida nu prea imi place sa fac afirmatii asa mari, dar iote asa simt de data asta. si vei avea un copil asa frumos de care te vei indragosti pe vecie
Clauditza
elenus26 spune:
Adriano sa ai gura aurita! Imi dadura lacrimile