Clubul "babelor" FIV-oase 3

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

apropo de botez si biserica incalzita, mai ales daca e mare. iluzii, maica. Am clantanit pe frig pe post de nasa intr-un decembrieeee. aveau doar niste "palarii" cu lampi care incalzeau in jurul mesei unde dezbracam copchilul si langa cazan, iar apa a fost calda. in rest, ne-am chinuit sa tinem saracul copil cat mai protejat in paturica, noroc ca a fost rezistent dolofanul ! si eram in bruxelles, nu la ototoaia din deal !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

tizo, hai ca mai e putin pana vineri. adica rezist eu si nu puteti voi
elenush hai ca poate ne plimbam impreuna prin moghioros ca niste sexy mothers la carma unor carucioare simplex sau duplex :))

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

S-a aranjat sexy-mother!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

pupici multi pt toate

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

e acelasi kit
eu mi-am facut AMH-ul la synevo joi si vineri la ML..la o diferenta de 1 zi...eu sunt patita cu AMH-ul facut la ML,din 2010 il fac si colo si colo ..si tot timpul sunt diferente...nu mai zic ca mi-au aparut diferente la ML in ac saptamana:luni era 2,3 si vineri 1,6
aaa si l-am avut si de 6 la ML..ca am zis ca e promotie de Craciun

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

aristicule vezi ca la ML parca au schimbat anul trecut kit-ul pt AMH. stiu ca inainte iesea mai mic la Synevo si la un mom dat au trecut si cei de la ML pe kit-ul ala. vezi ce scrie pe buletine, daca e vreo diferenta sau suna la laborator si intreaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lyly,hai ca m-ai facut sa rad cu promotia de Craciun.

asadar va place floricica mea rosie.
ziceti sa ma duc cu ea in par la intalnirile cu turcii???
macar cu floarea sa-i dau pe spate daca cu AMH,endometru si ovarele nu-mi reuseste!!!
si daca floricia aia o fi secretul reusitei...o dau la toate aspirantele,parol.

declar azi ziua 1cu niste dureri teribile...ma tarai pe aici.
da pe la maxim 3 ma retrag in varfu patului ca si frigul asta ma face sa simt si mai tare durerea.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira ia floricica la turci lasa ca trece ea z1, stai azi la caldurica...
Maria si noi te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

oleleu, da' am si eu floare d-aia, doar ca-i portocalie - culoarea fericirii
samiruta intra in cada

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

care cada si care caldura???
ca-s la magazin...tre' sa inchei luna.

am si eu floricia portocalie...am toate culorile de floricele,de fapt.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Samirutzo te si vedeam intr-o cada cu spuma, cu floarea-n par, in mijlocul magazinului

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput