Clubul "babelor" FIV-oase 3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna fetelor ,
Arisitica , Samira imi puteti spune si mie adresa exacta a clinicii , ca sa stiu unde sa imi caut apartament?
Va citesc mereu dar scriu mai rar . Va pup pe toate si imi sunteti tare dragiiii toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

morena,draga mea,habar nu am care e adresa clinicii.
pentru mine altele sunt considerentele dupa care imi caut cazare...poa' sa fie mai departe ca mergem cu masina si voi fi tot timpul cu soata asa ca nu preocupa aspectul asta.
pentru mine important este sa fie curat,sa am bucatarie utilata,sa am Internet si loc de parcare...si sa nu ma coste o palarie de bani,evident.

aristico,acu' ma conversez cu turcafletele ala cu apartamente de ti-am trimis linkul....mi-a trimis poze de la toate apartamentele pe care le are si a tinut minte al naibilor ca vin pe 25 Aprilie.
cica ma duce sa le vizitez pe toate daca vreau.
pai daca-i asa...nu negociez si eu la fata locului???ca doar suntem in Turcia.
pun si io la bataie dotarile personale...dau ochii peste cap.flutur geana,imi pun floarea rosie in cap...mai deschid un nasture la bluza...si poate economisesc si io vreo 200 euro la cazare.

dupa cum vedeti...mari planuri imi fac eu cu floarea aia rosie

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Samira, hai ca mor de ras! Esti criminala! Dar ia-ti si tricou cu Baby under construction sa stie turcafletele de ce
io zic ca pe tricou mai scazi macar 10% din pret :-))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Hai ca m-ai distrat tare Samira .Si eu caut aspectele astea dar am o prietena care are o agentie de turism ....si voiam sa imi caute si ea ceva si ma interesa adresa exacta . Iar masina .....nu avem ca ne ducem cu avionul...asa ca .
Bine ...eu imi caut cazare , ca de raspuns la mail nu mi-au raspuns (le-am scris istoricul , le-am scanat toate anailzele) si raspun ...ioc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

morena,mai insista cu mailu...ca asa e modelul cu turcii.

ioana,tircoul cu baby under construction nu-l mai port.
i-a fost dedicat in exclusivitate lu' PK...da' daca nu a apreciat gestul si nu s-a conformat...nu-l mai arat altcuiva.gata!!!

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Samirutzo eu zic ca floricica rosie e de baza

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetelor, stiu ca asteptati cu nerabdare si am zis sa nu va fierb in suc propriu. deci azi, ziua 12 de la ET beta al meu e micut, dar este 13.3. o sa il repet vineri si, daca creste, peste inca o saptamana (asa a zis Albu) sa vedem daca rezista prichindelul (eu am incredere in el, viteazul meu !). maine ma duc si la fundeni sa vad cum stau cu clexanelul.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Qiao, Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

loretta multumesc. pt mine abia de acum incep emotiile si lupta.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

esti belea cu floarea. Ziceam sa intri in cada la 3, candajungi acasa Consortul meu a zis ca lui ii convine sa dea cu 100-200 euroi in plus, per total, da' sa ma stie intr-un apartament la care sa fiu dusa si de unde sa fiu luata cu masina celor de la cinica, cat n-o fi el prin preajma. Asa ca noi ramanem la apartamentul clinicii. Eu calculez c-am sa stau single 12 zile (480 euro) si cu "donatorul" 6 zile (360 euro). Adica ne costa 840 euroi cazarea. "Donatorul" a zis ca vrea sa creasca sansele de bebe - aseara a gatit o friptura de porc la cuptor (groasa si suculenta...habar n-am cum de i-a iesit asa ceva!!!)si vrea sa stam si dupa transfer 1-2 zile. Si cica nu pup sa stau singura de dupa punctie, ca fac tampenii

morena trebuie sa cauti in partea asiatica - kadikoy. Adresa spitalului este: Tekin Sokak No : 8, Acibadem Kadikoy 34718 Istanbul

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput