Clubul "babelor" FIV-oase 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Vin si eu cu o intrebare la fetele care au luat progynova, este tot una cu cyclo-progynova? De azi dau startul la AC ai am vorbit la clinica sa vad cu ce o sa fac tratamentul, eu stiam de estrofem, si au zis ca estrofem sau progynova. Am dat o cautare pe net si am vazut ca la farmacia Tei au cyclo-progynova iar diferenta de pret este considerabila fata de ce au zis la clinica, iar eu ma astept sa ingurgitez cantitati mari, asa a fost si la sarcina trecuta.
Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunshine4ever

Many eu stiu ca cyclo-progynova contine si tb de progesteron si de estrogei. in consecinta daca ti-a dat pentru ingrosarea endometrului sa iei doar tabletele albe. In schimb progynova mite am luat si eu pentru cresterea endoemtrului, dar procurata din austria, aici in tara nu am gasit.
Sper ca ti-am raspuns la intrebare.
Succes. DD ajuta.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Da, ai dreptate, intre timp m-am documentat si eu. Progynova nu se gaseste in Ro si deci va trebui sa iau de la clinica.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Many eu stiu ca cyclo-progynova contine si tb de progesteron si de estrogei. in consecinta daca ti-a dat pentru ingrosarea endometrului sa iei doar tabletele albe. In schimb progynova mite am luat si eu pentru cresterea endoemtrului, dar procurata din austria, aici in tara nu am gasit.
Sper ca ti-am raspuns la intrebare.
Succes. DD ajuta.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Nu stiu cum am reusit sa-ti raspund la mesaj dar sa postez inaintea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Many interesanta ordinea de postare.
Am uitat sa iti mentionez ca eu am vb despre Progynova Mite. Nu stiu despre progynova simpla. Daca ai putea sa iti procuri din austria, daca merge vreo fata acuma incolo sau prin alta persoana nu ar fi rau, ca din cyclo-progynova tre sa arunci jumate de cutie, pastilele cu progesteron si pacat sa arunci banii pe fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Many intreaba la clinica si de climen

Fetelor am citit ca suntem in anul dragonului de apa. Iar eu sunt porc Doamne cat am putut sa rad - in horoscopul pe care l-am citit eu, cica am sa ma indragostesc lulea, nu scrie nicaaa de copii, da' cu dragostea, porcul sta belea in anul dragonului

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

many, ai grija ce cumperi, ca progynova mite are 1mg estradiol, pe cind progynova - 2mg
In Germania, se gaseste Progynova la pretul de 20.86 Eur (3x21 tablete).
In Cehia, Estrofem 2mg 202 CZK ~ 8.03 EUR (28 tablete)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica pai o sa te indragostesti lulea de care o sa vina ! eu am auzit ca dragonul asta e favorabil obtinerii de copii, asa la modul general.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, am vorbit la clinica si nu imi mai bat capul o sa cumpar de la ei. Atat progynova (28 tb) cat si estrofem il au la 50 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Ajutati-ma si pe mine cu un sfat, in decembrie am facut FIV , negativ, pe 31 dec mi-a venit ciclul, ar fi trebuit sa-mi vina pe 27 ian si nu a venit. Am facut si beta e o si test de urina negativ, pot sa am altceva?????/

Mergi la inceput