Clubul "babelor" FIV-oase 3
Raspunsuri - Pagina 7
lyly_mar spune:
fetele,mi-am adus aminte ca dr zadori recomanda Gynex pt fetele cu ovo e calitate proasta,AMH mic..am citit la FIV ungaria ,parca prin toamna
voi ce credeti?ati auzit de el? a luat cineva?
http://www.energy.sk/ro/menu_x2683x.asp
si pt fetele cu endometrioza ar fi bun,am citit pe la topicul de endometrioza...scria cineva prin 2008
smaick spune:
neata fetele
lyly_mar eu am luat gynex la indicatia lui zadori si mie mi se pare excelent. desi nu vreau sa mai fac fiv cu ovo mele il mai folosesc ca si reglator hormonal. unul din ovarele mele nu mai functioneaza si dupa medicatia de fiv si 2 luni de gynex am vazut pe el 3 foliculi; desi nu s-au maturat era totusi un progres.
o saptamana minunata va doresc!
lyly_mar spune:
smaik si cum l-ai luat?
Citat: |
citat din mesajul lui smaick neata fetele lyly_mar eu am luat gynex la indicatia lui zadori si mie mi se pare excelent. desi nu vreau sa mai fac fiv cu ovo mele il mai folosesc ca si reglator hormonal. unul din ovarele mele nu mai functioneaza si dupa medicatia de fiv si 2 luni de gynex am vazut pe el 3 foliculi; desi nu s-au maturat era totusi un progres. o saptamana minunata va doresc! |
aristica spune:
Io stiam ca gynexul se ia 3 picaturi de 3 ori pe zi, la 8 ore (cum se pune utrogestanul), dar se ia doar 3 saptamani (21 de zile), incepand din ziua 3-4 a ciclului menstrual. Si nu tre' sa consumati alcool si cafea (si mai erau niste alimente care-i afectau efectul).
Rica incredibil! Deci, gata! Sunteti parinti! Felicitari! Uite cun ii oferiti voi Mariucai o familie
claudita salutari si aci...eu tot pe amazon il urmaream. Sar'na de informatie!
samiruta eu am primit oferta pentru un aparatament superb aproape de clinica, la incredibilul pret de 75E/zi + taxele de 18%
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
mikaia mie-mi place enorm sa fumez. Imi place gustul, mirosul, imi plac asocierile pe care le fac la tutun, etc. Cu toate astea, stiu ca dependenta de nicotina este cea mai usoara. Nicotina se elimina din organism in 3 saptamani (nu si din plamani). Practic, sevrajul puternic dureaza 3 zile, apoi, pana la 3 saptamani este un prag psihologic cuplat cu un sevraj usor. Nu stiu sa-ti spun exact cum de ma pot lasa inaintea fiv-urilor, dar am facut-o mereu. Beau multe lichide. De fiecare data cand ma gandesc la tutun, beau apa sau ceai fara zahar/miere. De fiecare data cand ma trezesc speriata, visand tutun, transpirata (ca se intampla asta dupa ce renunti la tigari), ma urc pe bicileta eliptica si tot pedalez. Mananc mult. Dupa vreo 2 saptamani deja simt gustul alimentelor si ma deranjeaza mirosul de tutun de pe hainele sotului. Am observat ca daca pedalez pe bicileta si beau multe lichide, nici nu ma ingras. Din pacate, nici gravida n-am reusit sa raman...deci, in afara de faptul ca detoxific organismul, nu ma pot lauda cu altceva. In primele 3 saptamani, daca ies prin barurirestaurante - fumez, ca o derogare. Apoi, o iau de la capat cu numaratoarea. Azi am o saptamana Dar stiu ca n-am sa mai fumez pana dupa fiv, care sper sa fie norocos, de data asta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
smaick spune:
mie nu mi-a zis nimik de restrictii si da se ia din ziua 2-3 pana in ziua 21 (dupa spusele lui zadori). probabil la 8 ore sa fie constant efectul dar mie nu mi-a zis.
aristica spune:
smaik intrebare" La tine a avut vreun efect? Ca eu am citit despre el cand am aflat de endometrioza si n-am gasit postari cum c-ar fi facut minuni la calitatea ovocitelor, la incetinirea refacerii endmetriozei, la reglarea menstruatiei, etc.
anaasta spune:
Eu am luat gynex 2 luni, asa cum scria pe prospect (21 de zile, din ziua 3 parca), dar fizic nu am observat nimic. Pe la ecografii nu am mai fost pentru ca mi-e lehamite. De asemenea, ciclul nu mi l-a reglat.
Acum sunt in pauza de o luna pentru gynex, timp in care am luat tratamentul de la apifitoterapeut cu care voi continua si perioada urmatoare. De la acest ultim tratament am observat insa raspunsuri ale organismului meu, inca dupa cateva zile de luat toate tonicele si boabele alea. Ciclul mi-a venit la 28 zile dupa asta, astept si luna urmatoare sa vad daca vine tot asa. Si tot atunci poate fac si hormonalele sau astept pana dupa cele 3 luni de tratament, ma mai gandesc...
smaick spune:
aristica pot sa spun ca mi-a imbunatatit cantitatea; de calitate nu pot sa spun nimic deoarece nu am probat-o (nu am mai facut fiv intre timp). mi s-a reglat ciclul la 28 de zile fix in lunile in care il folosesc