Clubul "babelor" FIV-oase 3
Raspunsuri - Pagina 6
daniela74 spune:
Simonia eu am luat dhea anul trecut 3 luni si o iau si acuma de aproape 3 luni,75 mg/zi.Vreau sa-ti spun ca nu am observat nici un efect secundar,poate am luat doar 2 kg,am ajuns la 61 si am 172 cm, dar asta cred ca este si din alte motive .
Camryna
Qiao ghici ce gatesc eu astazi?
daniela,
QiaoBing spune:
daniela telina ?
fetelor, eu am slabit dupa ET 2,5 kg intr-o satamana. Cat m-am chinuit tot anul nu s-a clintit cantarul, acum m-am cantarit intr-o doara si era sa pic cand am vazut cat arata. Singurul meu gand e sa nu ii fi afectat pe aia mici.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing daniela telina ? fetelor, eu am slabit dupa ET 2,5 kg intr-o satamana. Cat m-am chinuit tot anul nu s-a clintit cantarul, acum m-am cantarit intr-o doara si era sa pic cand am vazut cat arata. Singurul meu gand e sa nu ii fi afectat pe aia mici. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
oui,ma chere
eu zic sa nu-ti faci probleme,probabil ai mincat si baut mai sanatos zilele astea
daniela,
mikaia spune:
buna tinerelelor, eu nu am chiar asa multe fiv/uri, doar 2 si pana acum o luna ma gandeam la adoptie, dar am zis sa mai vad ce analize mai am , si surpriza am AMH*ul 0,,56, ma indrept spre o menopauza f. frumoasa cica . oricum chiar nu stiu ce sa mai fac cu privire la un alt fiv.
vad ca pe aici se discuta nu gluma.
pe deasupra mai am si ecoli la secretie ,nu am mai avut pana acum asa ceva, deci habar nu am cat de naspa e si cat de greu voi scapa de ea, am experienta lui microplasma de care am scapat acum vreo 3 ani dupa 6 luni de tratament, sper ca nu si asta la fel de greu de tratat.
deci am o mare dilema sa fac fiv 3 cu tot cu ovocite cu vaccuole in ele (proaste rau de tot, cica asa sunt eu programat sa le produc )sau adoptie, sau donate, sau ............... nici nu mai stiu ce sa mai cred.
mai am si trombofilia, asa ca sunt plina de respect
apropo aristico te admir pt lasatul de fumat, spune secretul tau , cum asa de maine nu mai bag nemernica buna in gura? cum vine asta.
esti tare, eu la celelalte fiv-uri m*am lasat ca la primul m-am operat pt unica trompa, iar la al doilea Albu mi-a spus duios *ar fi mai bine sa va lasati pt ovar, sa mearga mai bine, dar surpriza dupa 7 luni de zero nicotina - nimica, ovocite putine, proaste si embrioni nelipiti.
asa ca de data asta daca scap de ecoli, poate ma las de tutun, daca imi spui tu cum, aristico. please.
am aflat si de intalnirea voastra, f frumos.
samira33 spune:
don'soarelor,ce faceti???
va pupizez maxim.
io citesc,citesc si iar citesc despre solutiile propuse de medici in cazurile pacientelor cu RIF.
tre'sa am lectiile facute cand ma duc la intalnirea cu turcafletii,nu???
pana acum cel mai tare ma incanta Uterine flusching,injectia Intralipid si terapia cu inhibitori...pe astea le-as incerca.
de imunoglobulina inca nu am o parere...tre' sa mai sap nitel.
corticoterapie prelungita...nu stiu ce sa zic...parca instinctul imi spune ca nu-i prea ok sa accept.
am luat la un FIV Prednison si mi-am dat peste cap rau de tot sistemul imunitar.
AH si injectia de implantare le-am facut...Embryoglue la fel.
heparina am luat si am sa mai iau.
PGD nu am facut si parca nici nu as face.
Chiuretaj terapeutic ...imi e frica si nu prea imi vine sa ma bag
si pentru asta ar trebui sa ma duc in Turcia in luna dinaintea FIV-ului sa mi-l faca acolo...ca in Romanica nu stiu daca face cineva si cat ma pot increde in priceperea vreunui dr.chiar si daca l-as gasi.
vad ce spun si medicii.
hai,gud bai.
sa fiti cuminti.
ooooofff...de ce naibilor nu sunt si eu ca femeile alea care raman gravide cand vor???!!!
mie nu-mi iese nici macar sa-mi cumpar...pantofi,atunci cand vreau.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
QiaoBing spune:
samiruto nu disprera, nici eu nu gasesc pantofi cand vreau noi nunta am organizat-o cu o luna inainte de eveniment intr-o saptamana (tot: haine, restaurant, biserica, poze, invitatii etc) si mi-au trebuit 2 saptamani si ceva sa imi gasesc o pereche de pantofi pe care am purtat-o si la civila si la religioasa, pt ca nu ma mai tinea nervul
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
smufurash spune:
Samira, iarta-mi curozitatea, ai facut imunofenotiparea limfocitara si ti-au iesit NK-uri si/sau T-urile marite?
samira33 spune:
nu,urmeaza sa le fac...probabil pana plec la consultatia cu turcii.
am in plan sa fac si celelalte analize imunologice.
de ce ma intrebi???
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
samira33 spune:
am mai avut o tentativa sa le fac anul trecut,inainte de Fet2 ...l-am si intrebat pe PK despre ele si a zis ca nici vorba sa-mi recomande astfel de analize.
uite ca acum le fac de capul meu...si ma deranjeaza lucrurile astea.
profilul de trombofilie l-am facut de capul meu...monitorizarea ovulatie pentru depistarea deficitului de faza luteala am facut-o de capul meu,analize imunologice fac de capul meu...de ce trebuie sa fie asa???
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
smufurash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 nu,urmeaza sa le fac...probabil pana plec la consultatia cu turcii. am in plan sa fac si celelalte analize imunologice. de ce ma intrebi??? |
Pentru ca, daca nu rezulta ca ai celulele NK si/sau T marite, nu se justifica "actiuni" ce implica sistemul imunologic, mai precis scaderi de imunitate, altfel acestea pot face mai mult rau decat bine. De pilda, Prednisonul scade imunitatea, dar se justifica acolo unde ea e crescuta, cel mai adesea cand NK-urile sunt crescute (se pare ca celulele NK sunt responsabile de neimplantarile din cauze imunologice).
Eu am facut imunofenotiparea limfocitara. A rezultat ca am NK-uri normale atat ca procent, cat si ca valori absolute, insa am celule T totale crescute ca valoare absoluta, pe un fond infectios (fac infectii sinusale recurente). Desi mi-a fost recomandat Medrol dupa ET, am refuzat sa-l iau pentru ca mi-ar fi agravat infectia existenta, prin scaderea imunitatii.
Chestiunea cu sistemul imunitar este delicata si orice interventie trebuie facuta cu maxima atentie.
Eu, in locul tau, as face si o biopsie de endometru pentru a vedea structura acestuia. Este cel putin ciudat la tine ca, in cazul sarcinilor tale obtinute natural, preferinta embrionilor a fost pentru implantarea in trompe, iar in cazul FIV-urilor, nu ai obtinut nicio implantare.