Clubul "babelor" FIV-oase 3
Raspunsuri - Pagina 19
sper spune:
Qiao exista o speranta, te felicit maine dc spui ca a crescut. Progesteronul suplimeteaza-l dar vaginal, Duphaston-ul nu prea e bun dc ai pb de trombofilie. Pui 3 utro dar de care? din alea mici sau mari? Exista si Lutinus care cica e mai bun , vezi dc vand si la bucata pt ca sunt scumpe . Cumpara cateva bucati pana la urmatorul beta.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
balanta_tm spune:
Eu nu as amesteca formele de PRG vaginal: daca am inceput cu Utro, as merge pe Utro.
Eu am avut si Utro si Duphaston si nu am avut nici o problema de coagulare.
QiaoBing spune:
am Utro de 200, tocmai l-am plantat pe al 3-lea si mai spre noapte o sa fie nr 4 pe ziua de azi.
m-am uitat pe analizele mele, inainte de ultima sarcina cu o luna am avut in z24 prg de 4,4. in sarcina nu l-am mai masurat pt ca nu a fost cazul.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
smufurash spune:
Qiao, ZEN e secretul reusitei! Ai incredere in ce-ti spune medicul tau, pt ca el te cunoaste cel mai bine.
Pe masura ce va creste beta-HCG, va creste si Progesteronul - se echilibreaza reciproc. O expunere prea mare la Progesteron (suplimentat) poate avea efecte nedorite in cazul unui fat de sex feminin (produce virilizare).
Eu sper ca "mucea" va fi invingator!
QiaoBing spune:
smufuras azi mi-am tot cautat ZEN-ul, dar nu il vad prea bine din cauza iepurelui agatat de morcov. maine insa ma duc la acupunctura si o sa cer un ac pt revenirea zen-ului acasa, cu toate ca eu sper ca pana maine sa imi revin
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adrianaady spune:
Duphaston este foarte folosit de multe clinici, si dr Albu il recomanda mai ales celor care au trecut printr-un ciclu IVF, asa ca Qiao il poti lua cu incredere.
Si dragelor cu tot respectul pe care il meritati, grija ei acum este sa creasca un progesteron micut pt z14 de la punctie si sa sustina o sarcina, asa ca doze de 4*200 utrogestan vaginal nu este asa o grija pt viitoare fetita a lui Qiao... Important este acum sa creasca beta, si progesteronul sa poata sustina o eventuala sarcina....
smufurash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing smufuras azi mi-am tot cautat ZEN-ul, dar nu il vad prea bine din cauza iepurelui agatat de morcov. maine insa ma duc la acupunctura si o sa cer un ac pt revenirea zen-ului acasa, cu toate ca eu sper ca pana maine sa imi revin |
Nu, n-o sa-ti revii nici maine , nici poimaine, chiar daca vei vedea beta-ul crescut, si asa o s-o tii aproape 9 luni! Dar ZEN-ul trebuie sa fie
Ideea e sa fii in permament contact cu medicul tau si sa respecti indicatiile lui, indiferent de sfaturile primite, pentru ca el stie cel mai bine ce ai de facut.
Stiu precis prin ce treci - ti-am spus, eu am plecat de la beta 8,6 in z14 de la ET, fiindca am avut implantare tarzie (asta nu necesita progesteron suplimentar).
balanta_tm spune:
Mda, si mie mi se par din alt film recomandarile: "nu suplimenta progesteronul, ca se virilizeaza fatul" sau ca "PRG creste direct proportional cu betaHCG" ( sau "asteapta pana iti raspunde medicul tau, ca el te cunoaste cel mai bine" (ca si cum toti medicii si-ar bate capul pt pacientele lor). Imi suna mai degraba a "Dumnezeu cu mila, ce te agiti? Lasa sa fie cum o fi sa fie!"
Amica mea avea in Z12 de la ET betaHCG 200 si PRG 15, iar apoi beta ii tot crestea, in timp ce PRG evolua extrem, extrem de lent. Ea pe langa 800 Utro, a facut si injectabil la greu. Asa ca...
Plus ca sunt femei care iau progesteron toata sarcina si nu au nici o problema.
smufurash spune:
Fetelor, voi pe ce lume sunteti?!
Dr. Albu i-a recomandat sa suplimenteze cele 3 Utro cu inca unul, daca i se scurge prea mult. Daca avea nevoie, nu credeti ca i-ar fi recomandat Duphaston sau mai mult Utro?! Credeti ca el vrea ca Qiao sa piarda sarcina? Ce-i cu voi?!
Voi sunteit de parere ca nu trebuie sa-si asculte medicul si trebuie sa va asculte pe voi? Intreb, ca sa ma lamuresc.