Clubul "babelor" FIV-oase 3
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
qiao,stai linistita pana Vineri.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
elenus26 spune:
Qiao tinem pumnii stransi in continuare!
Bravo micutule! Hai fa-te mare pentru mami si mami promite sa nu fie stresata, si sa pastreze starea de zen pana vineri cand o sa vina beta mare, mare
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
QiaoBing spune:
ZEN, zen, dar macar 2 unghii tot o sa imi rod, macar sa vad cum e cu ele roase.
eu i-am rugat de la inceput pe embrionasi, sa ramana numai cine e foarte convins ca ne vrea ca parinti - le-am prezentat oferta cat de realist am putut eu -, sa nu cumva sa se razgandeasca pe parcurs.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adrianaady spune:
Qiao uite poti repeta si beta maine, macar il vedem urcand... eu as face, iti spun astea din tot sufletul meu
si progesteronul e cam micut... ce intervale de referinta are?
QiaoBing spune:
progesteron trim.I: 2.8-147.3 ng/ml
eu pun utro 3/zi. Albu mi-a zis ca daca se scurge prea mult, sa pun 4. nu stiu cum sa fac, nu vreau sa cad in extrema cealalta, mie mi-e mai frica ca nu face fata Clexanul, de aia ma si duc maine la Fundeni. sangerari nu am avut niciodata in sarcina, excluzand extrauterina. la IA mi-a venit cm numai dupa ce am oprit tratamentul. sarcina oprita in evolutie a trebuit sa mi-o desprinda cu dalta si ciocanul, asa de bine era fixata saracuta acolo (a fost fetita). Niciodata insa nu am ajuns sa verific si progesteronul.
ufff, am zis eu ca ma descurc mai bine in situatia negativa, atunci stiam ce am de facut. acum imi tremura chilotii pe mine.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
morena29 spune:
Multumesc dragele mele pentru raspunsuri . Azi le-am dat inca o data mailul sa vedem , imi raspunde si mie cineva.
Qiao ....felicitari , o sa vezi ca va fi bine .....Doamne ajuta !
balanta_tm spune:
qiao, sunt cu ochii pe tine, dar inca nu te felicit; mai astept sa creasca beta frumos . Progesteronul este mic, musai sa il suplimentezi. Ori cu 200 de Utro, ori cu 20 mg Duphaston.
Iti spun asta, ca am o amica ce a facut un FIV lo cinica din Austria si primul progesteron a fost 15 si austriecii au pus-o sa suplimenteze URGENT progesteronul. Pana prin sapt 8-9 a tot avut probeleme cu valorile PRG (care crestea greu), dar azi are un baietel de cateva luni. Este f f important sa ai un progesteron bun, care sa poata sustine embrionul.
Nu te mai stresa cu doza de Clexane in momentul asta. Prioritar este PRG, sa il faci sa creasca.
Teli spune:
Felicitari Qiao si eu subscriu la parerile fetelor , progesteronul e prea mic . Eu la 10 zile de la ET aveam beta 68 si progesteron 59.
mult noroc in continuare
QiaoBing spune:
balanta multumesc, nici eu nu m-am felicitat inca. am zis sa spun fetelor ca poate au idei ce ar trebui sa fac.
daca prg e mic asta poate duce doar la avort spontan sau si la oprire in evolutie ? pun si eu intrebari de floare de iarna
balanta_tm spune:
Qiao, partea mai putin pozitiva este ca si beta si progesteronul sunt micute, si atunci tu trebuie sa ajuti organismul. Bun ar fi niste PRG injectabil daca ai avea la indemana sau daca ar putea sa te impumute fetele din Bucuresti cu cateva fiole. Eu zic sa nu te gandesti ce se poate intampla daca ai PRG mic; cred ca in momentul asta, singura ta grija trebuie sa fie sa cresti cumva progesteronul.
E adevarat ca nivelul PRG din sange nu este neaparat egal cu cel din uter, dar oricum ne poate face sa ne formam o idee.