Clubul "babelor" FIV-oase 3

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

oricum suntem pe pamint, il cunosc pe dr Albu mai mult ca multe de aici, eu stiu ca el le recomanda fetelor duphaston si la sarcini obtinute natural sau prin fiv... acum de ce lui Qiao i-a suplimentat doar cu un utro?? sa ma ierte Dzeu dar nu vreau sa comentez....
As putea dezvolta subiectul dar din respect pt Qiao , nu o voi face.... Ea stie foarte bine de ce ii zic ce ii zic, si cu ce scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Eu stiu ca dr Uscatescu da doza mai mare de anticoagulant dc iei utrogestan pe gura, poate din cauza trombofiliei nu i-a dat dr Albu duphaston.
Qiao te asteptam cu vesti bune

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Qiao da-i sms lui Albu cu valoarea progesteronului si vezi ca am eu progesteron injectabil (am doze de 100 ml). Sti ca mie Albu mi-a dat sa fac si progesteron injectabil, sa pun 600 utro vaginal si am suplimentat si cu duphaston (smufurash majoritatea fetelor din Bucuresti il cunosc pe Albu si stim ce recomanda, in plus, noi suntem prietene reale cu doamna care scrie sub numele de Qiao, ne intalnim, discutam la telefon si toate, absolut toate ne dorim ca beta sa urce, sa auda o inimioara si sa tina in brate un copil sanatos, deci, toate incercam sa o ajutam, spunandu-i ceea ce stim noi de la doctorul la care merge ea, sau din experienta proprie.)
Daca-ti recomanda progesteronul injectabil sa ma suni si umblu la cutia de pantofi din frigider

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Qiao, sper din tot sufletul sa fie bine si sa anunti ca si beta si progesteronul au crescut.

Acum, la cazul general, nu neaparat in cel de fata, bine inteles ca medicul nu-si doreste sa piarda sarcina vreo pacienta, dar sa nu-ti inchipui ca nu mai poate el de paciente. Ei au zeci de paciente, si cred ca nu dau prea mare importanta detaliilor. Noi trebuie sa avem grija de noi, bineinteles tinand cont si de parerea medicilor. Cu regret spun, ca mare lucru de la medici eu nu am aflat. Mai multe stiu de pe forum, decat din gura lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Smufurash, dar tu cine esti ça sa ne iei pe noi la intrebari pe ce lume suntem? Ah, era sa uit din episoadele de demult: esti cea care are impresia ca le stie pe toate, dar de fapt nu le stie.
Eu stiu f f bine de ce insist cu progesteronul, am motive intemeiate. Nu scriu asa, de nebuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica
(smufurash majoritatea fetelor din Bucuresti il cunosc pe Albu si stim ce recomanda, in plus, noi suntem prietene reale cu doamna care scrie sub numele de Qiao, ne intalnim, discutam la telefon si toate, absolut toate ne dorim ca beta sa urce, sa auda o inimioara si sa tina in brate un copil sanatos, deci, toate incercam sa o ajutam, spunandu-i ceea ce stim noi de la doctorul la care merge ea, sau din experienta proprie.)

Aristica, n-am nicio indoiala ca sunteti manate de bune intentii. Nici eu nu sunt altfel.
Eu am vorbit cu Qiao la telefon cu mult ianinte sa apara aceste mesaje si stiu ca a vorbit cu dr. Albu imediat ce a primit rezultatele. Incerc sa inteleg: sugerati ca dr. Albu nu stie ce face? Ca asa lasati impresia.
Pentru Qiao nu e chiar o perioada usoara; voi i-o ingreunati daca procedati asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

qioa, asteptam cu sufletul la gura sa fie bine in continuare.
eu am facut dupa fiv 1 hcg si progesteronul in ziua de testare. hcg a fost 0, progesteronul 16,5.
la prima consultatie i-am arata analizele lui albu si mi-a spus ca pt. urmatorul fiv sa am progesteron injectabil.
asa ca ia progesteronul de la aristica si nu mai astepta. timpul nu trece in favoarea noastra

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Fetelor, pai se poate, lipsesc si eu putin si gasesc disputa in toi ?!? Toate sunteti prietenele mele dragi si va multumesc f mult de grija si sfaturi. Am stans si eu pumnii si din dinti pe langa fiecare si o sa o fac in continuare si telul nostru este sa iesim din clubul astea de vesnic domnisoare de onoare, niciodata mirese.
Deocamdata eu sunt in suspensie, nici nu cad, nici nu sar mai sus. O sa vad maine ce zice si dr U. dupa cate am mai discutat cu ea, banuiesc ca o sa imi mareasca doza de Clexane.
Am dat sms la Albu, raspus sec, nu trebuie sa modific nimic, nada, nici progesteron, nici Clexane. Beta al meu e atat de pricajit incat ma gandesc ca pana nu il vede ca sare macar de 25 nu il ia in considerare. Tinand cont ca la ultima sarcina (naturala) am avut beta de 283 in z31, cel de acum e ... minuscul pt echivalentul z29 !

ari tine bine cutia acolo, ca nu se stie niciodata

Maine nu repet nimic pt ca donez sange la Fundeni, o sa fac vineri si beta si progesteron. Sper ca in noaptea asta sa imi regasesc ZEN-ul.
Targetul pe termen f scurt: dublarea beta, iar urmatorul e sa aud pt prima data o inimioara la eco. Deocamdata ma concentrez pe urmatorul pas, asa cum am facut si pana acum.
fete dragi

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Vroiam doar sa il laud pe "praslea cel voinic" care mititelul e acolo cu toata frichineala mea de dupa ET cu aranjatul pernei, dupa episodul plosca , dupa innecat, tusit, stranutat zilnic, venit in inspectie la intalneala din "beciul" cavalerilor si alte etc-uri. Asa ca nu pot decat sa il cred ca vrea neaparat sa ramana cu mine.
Ma duc sa mangai elefantii pe trompa ca altceva nu pot sa fac acum.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

qiao, starnesti valuri p-aci, praslea e deja VIP! sa vezi tu de n-o creste beta pana vineri cat alte beta in 10 zile!
acuma serios vbind si analizand parerile fetelor, nu vaz ce rau ti-ar face utrogestan in plus, nici PGR injectabil. am luat utrogestan in sarcina pe toate partile, pana la 12 s vaginal, apoi dupa cerclaj pe gura, inainte de cerclaj tot vaginal. o groaza de cutii. pana una alta, ZENeaza-te maxim!
hai, ma,smufuras, la cati hormoni mananca bebeii din hrana "sanatoasa" la care suntem condamnati in zilele noastre, PGR ar fi chiar ultima grija ca se virilizeaza fetele. un pui de la carrefour face cat tot pgr luat in sarcina.relax!
balanta, pup burtica si mai ales cele doua putze la care ma gandesc zilnic cu bucurie!
fetelor, voi vedeti ce posturi are qiao? stilistic, vbind, sunt exceptionale. au umor, jocuri de cuvinte, metafore, poante fine bazate pe dublu inteles, eu ma topesc de cate ori le citesc. este savuroasa!

Mergi la inceput