Nasterea la Arcadia - Iasi (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

gravidacoridin 2 in 2 zile se da galbenusul de ou, progresiv pana ajungi la un galbenus intreg.
camelia untul de la Covalact tot 85% grasime are ca Presidentul?
oiyoy bine ai revenit si sa va fie de bine botezul.
mada voua v-a iesit din prima montarea scaunului de baie??La noi tati nu e acasa si eu mi-am prins urechile la montat dupa instructiunile din cutie.Ma refer la cele 2 piese care se taiau cu foarfeca si care se prind sub buton.Eu una am pus-o si s-a blocat butonul.Nici vorba sa se mai desprinda de acolo sa isi revina la loc.Daca prind si piesa 2 cu surub ca in poze se blocheaza partea mobila de tot ceea ce nu e corect.Nu stiu naiba ce am facut insa toate piesele s-au intepenit si butonul ala nici vorba sa mai poata fi apasat.Marfa made in china.Il astept pe tati sa desluseasca imaginile.Eu astept sa se scoale gazuta sa o pun la o baie in scaunel.Deja explora tot cand l-am adus.S-a bagat si in cutia de la el.
Stasteam si ma gandeam....Oare noi cand eram mici chiar nu am primit mancare cu sare?Eu cred ca am bagat sare in noi la greu.Era poate mai bine inainte ca nu aveam acces la atatea informatii ca ne panicam la cate lucruri mai citim si nu mai stim ce e corect si ce nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Pentru cine intreba de iaurt, eu mi-am luat un aparat de facut iaurt, e tare fain, costa 60 lei, e un fel de termostat care pastreaza temp calduta si are un recipient in care se pune lapte de tara fiert.In 6 ore am lapte prins. Cu asta din comert nu am incercat.

Dada, cred ca ai facut ceva gresit sigur, la noi l-a montat sotul si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Mada de unde ai luat aparatul de facut iaurt??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielita81

Mada de unde ai luat aparatul de facut iaurt??

Aici e un link cu aparatul, pe net vad ca e 99 lei, http://www.pronat.ro/magazin/aparat-iaurt/1126--aparat-iaurt-hapax-verde.html,dar daca faceti comanda la unul din nr urmatoare il luati cu 60 ei:0257-230019, 0745-522-990, 0744-261035 sau email la hapaxami@yahoo.com

Vad ca se paoet face iaurt (cu acest aparat)si din lapte din comert, si din lapte praf, si din lapte de soia..O sa incerc sa fac iaurt din lapte de comert si va spun ce a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Cori, galbenus eu ii dadeam la 2-3 zile ,iar in rest piept de pui sau de curcan. Acum nu mai vrea deloc piure de legume nici cu ou nici cu carne nici supa.O sa incerc din nou astazi.
Dada,Untul covalact are 65% grasime e cu ambalajul albastru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Da, Claudia, dar picea mea cred k acus ajunge la 7 kg
Ultima data, acu o sapt avea imbracata cu scute 6800 :D
Voi cat aveti.
O sa mergem la 4 luni si atunci o sa vedem cat avem in realitate, k eu am cantarito pe cantarul nostru. eu cu ea si eu fara ea :d

Oiyoy, pacat ca ati pierdut premiul. Macar stiti ca sunteti norocoase.

Mada, mi-am notat si eu linkul pt aparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

saru'mana Dada.Spune-mi te rog cand i-au iesit Antoniei dintisorii de sus, tot albicioasa era gingia?PUpici si sanatate Antoniei!
nooi intre timp am inceput sa papam banana (la inceput nu-i pplacea) si papat si un pic de peste.

Mergi la inceput

Ce bebei mancaciosi aveti..ma bucur pentru voi, eu ma tot gandesc cand va incepe si fiica-mea sa pape, saptamana asta a gustat 2 lingurite de iaurt si o bobita de branza, cred ca si o vrabiuta ar manca mai mult..in rest numai san, am senzatia ca e pe san exlcusiv..Astept sa faca 9 luni, pt mine e un prag psihologic important in care mi-am pus mari sperante. In rest ma mandresc ca se ridica singurica in picoare, merge pe langa obiecte singura, sta nesustinuta timp de cateva secunde in picoruse,se lasa singura jos in fundulet si pune manutele sa nu cada, si fuge prin casa in 4 labe.Roade cabluri, rupe reviste,si incepe sa devina manipulatoare... Mama inca nu a zis:))

La 8 luni avea 7900gr si 70 cm.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Neata,

Mada, mi-am notat si eu linkul pt aparat

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena, eu linkul l-am pus sa vedeti cum arata aparatul, pe site e 99 lei, daca il comandati la tel de mai sus il luati cu 60!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Da, m-am prins Mada. Mersic
Felicitari pentru Estela. Ce repede creste

Nico, cum mai e? Ne dai vreo veste minunata in capitolul asta?

Mergi la inceput