Nasterea la Arcadia - Iasi (30)
Raspunsuri - Pagina 8
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Neata, Da, Claudia, dar picea mea cred k acus ajunge la 7 kg Ultima data, acu o sapt avea imbracata cu scute 6800 :D Voi cat aveti. O sa mergem la 4 luni si atunci o sa vedem cat avem in realitate, k eu am cantarito pe cantarul nostru. eu cu ea si eu fara ea :d Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Eu ziceam sa nu te plangi, ca noi la 4 luni aveam 8,1 kg si 69 cm, cat fetita lui Mada la 8 luni
Si eu fac cantariri de genul si sunt ok, exacte ca la dr
Super ideea cu aparatul de iaurt , da oare merge facut , sau e bine sa dai la bb lapte bio, de vaca, de la sursa ??
Am auzit ogramada de pareri si nu stiu ce sa mai cred.
claumarcoci spune:
Eu azi am bb marait, un tati la birou si maine vin in vizita viitori fini si am promis ca fac o masa italiana , da bb nu vrea deloc sa fie ajutor de bucatar , sper sa-mi iasa antipasta reci , nu am facut niciodata
Oiyoy felicitari ptr premiu, pacat ca nu l-ai putut valida .
Nico asteptam vesti
O zi faina la toata lumea si spor la toate
gravidacori spune:
mada, stati f bine, noi suntem mai slabute..7200kg si 69cm.
iar nu stiu daca e motiv de ingrijorare, nu am fost de 2 luni la controlul de rutina, cat ar trebui sa ia in lunile 6-7 in greutate un bebe?
si a mea papa putin mancare...iaurtul ii place cel mai mult,peste 4 lingurite.branzica la fel,in rest..2-3 lingurite de pireu de legume, 3-4 de fructe, si cereale , oua l-a primit bine, maine ii dau iar. carnea nu prea ii place...sunt zile cand nu papa decat 2 mese de astea.
DadaIna spune:
Ovy si noi aveam putin alb pe gingiute cand trebuiau sa iasa dintisorii.
NoI raportam 70 cm si 9 kg.Zilele atea cu dintisorii a mai scazut cateva sute de grame pentru ca nu a papat prea bine solide insa mergem inainte.Ai noapte nu au mai aparut bubitele!
madline82 spune:
Clau eu am facut iaurt din lapte de vaca de la tara,fiert,a iesit f bun.mai bio ca cel de la taran nu exista,si daca vrei sa nu fie gras poti sa scoti caimacul. Cori eu am cantarit fata la o prietena, la dr nu am mai fost de la 6 luni,dar m-as duce pe ca de o luna jum estela are niste bubite langa buricut,le-am pus pe seama pempersului,dar se pare ca nu vor sa dispara... Dada,mai folosesti casca?
iulia_iulia spune:
Lena cred ca te-am luat cu ecografiile ,nici nu vreau sa ma duc sa le numar cate am facut.
OYOY sa-ti fie de bine botezul si sa-ti creasca finul mare si sanatos! Imi pare rau ca ai pierdut premiul ...
Acum fetelor am si eu o problema ,de ce imi plange copilul la titi ? lapte este !,m-a speriat cumnata mea zicandu-mi ca poate a facut rosu in gat ,dar nu am iesit decat ieri 20 de minute si azi 40 de minute cu fularas la nasuc si gurita si inainte de asta nu iesisem de vreo 3 zile .la masa de la ora 14 a mancat 3 minute dupa care a inceput sa urle ,nu sa planga si se incovoia de spate ,se linistea daca il tineam in brate ,apoi l-a adormit tati ,a dormit vreo 30 de minute si s-a trezit plangand f tare ,l-am pus iar la titi si a papat mai bine ,acum iar doarme .Care o fi cauza ?,poate era f obosit ,oare il durea burtica ? eu i-am dat si 10 picaturi de espumisan ,oare de la dinti ?dar nu e cam devreme ? si asa se manifesta ,nu mai vrea titi?
Nico_A spune:
Buna mamici,
Lena, Clau , bebele inca nu da nici un semn...Incerc sa fiu relaxata si calma dar parca nu mai am rabdare...la fiecare miscare mai brusca a bebelui, sau fiecare contractie BH , astept parca sa ma doara...offf...de-abia-l astept
Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail
ionelamaria spune:
alaptarea exclusiva: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2012/01/alaptarea-exclusiva.html
Noi suntem aproape bine, cu multa treaba si putin timp.... va citesc din mers... Il banui pe Mihnea de oreion... inca nu stiu sigur, sper sa nu iasi Tudor si daca ia sa faca o forma usoara, cum pare a fi la Mihnea. Una peste alta incerc sa-mi fac o structura pentru informatiile despre alaptare... si galopez pe unde apuc
Nico, sa ia o nastere asa cum simti. Fii senina si increzatoare. Ai fost la curs lamaze? Ai mare incredere in tine si in corpul tau... voi 2( tu si bebe) veti sti sa iesiti invingatori ! calmul si relaxarea ajuta mult... nasterea e naturala si instinctiva... pacat ca ni se fura de catre personalul medical sau de teama noastra....
Tu esti tanara ... ai toate datele sa fie ca la carte... cartea naturii nu a medicilor