Nasterea la Arcadia - Iasi (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Eu inca nu i-am dat nimic sarat. Si untul i-l iau din ala fara sare. Dar i-am mai dat borcanele uneori si unele din alea mai au putina sare.
Dar, ma intreb, serul fiziologic, care e o solutie salina, e oare ok? Ca noi folosim zilnic in nasuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Dada, este unt si fara sare asta ca info, nelegat de subiect :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Lena am iesit afara pana la urma dar nu am stat mult 25 de minute ,poate maine mai mult.Ce mai face MAIA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna fetelor,
In legatura cu articolul respectiv...L-am gasit pe net si am vrut sa stiu si parerea voastra...eu nu am facut foarte multe ecografii in sarcina (cam vreo 8) insa nu mi se pare destul de credibil articolul deoarece avea doar argumente contra.

Astept o minune-n viata mea ... +39 cu Ioan - Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Bravo Iulia, sunt mandra de voi e bine si 10-15 minute daca stati :)
Pai, noi suntem bine. Cateva zile imi manca doar in somn, dar am depasit perioada, in rest e ok. Dupa ce se trezeste e vesela toata, pot sa o las singura sa se joace, dar dupa 30 min o ora incepe sa fie maraita si vrea atentie sau somn.
La amiaza o adorm in Manduca, k altfel nu ma tine spatele :) Seara o adoarme tati in brate.

Nico, 8 eco e un numar rezonabil, desi 3-4 este mai rezonabil. Cred k eu sunt in top cu 15 :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Stiu ca este.Am luat si eu de la President fara sare insa are mai multa grasime decat untul normal si mie una nu imi place la gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Fetele da eco endo se pune ca in primele 12 sapt asa am facut
Am iesit si noi afara, am zis ca stam juma de ora si am stat o ora jumate , de vina a fost vremea , tati cand ne-a auzit a zis "esti nebuna ", dar la tudor center erau numai -6 grade, fara vant doar soare , la final bb D nu avea nici macar nasucul rece, deci suntem bine
Lena tu te plangu de aku ca nu o mai poti tine in brate, eu ce sa mai zic , recunosc si eu ca noroc cu tati seara, el e mos ene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Buna seara mamiciO intrebare am si eu la voi:in afara de iaurtul de casa foloseste cineva din comert? si de care, ca mie nu imi iese intotdeauna.Apropo de unt eu am fara sare de la Covalact,ii puneam Sofiei in piureul de legume care de cateva zile nu mai vrea sa il manance (nu stiu de ce) am incercat sa ii fac doar dintr-o leguma sau 2 si tot nu vrea... si eu ii inlocuisem deja masa de lapte cu papica la ora 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

CAMELIA, eu ii dau fetei iaurt de la NAPOLACT-NUMA' BUN, 3.5 GRASIME.ii place ,si am auzit doar pareri pro despre el.
ieri am bagat si oul,galbenusul, un sfert,i-a placut.de cate ori pe saptamana se da sau la cate zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Buna seara tuturor mamici si pitici.Am revenit in decor dupa o lunga absenta.Am fost plecati la varul Matei la galati sa-l botezam.a fost tare cumnintel.Ne-am intors la timp sa nu ne prinda viscolul dar nu am reusit sa scriem.Am mai citit despre comenzile facute pe amazn. Sa folositi cu placere noile achizitii!Eu tocmai am descoperit ca am fost unul din castigatorii la concursul nivea de pe site desprecopii...doar ca plecati fiind nu am trimis datele de contact in timp util asa ca nu vedem premiu.
nici noi n-am iesit afara 2 zile de cand a dat inghetul si se simte...baby girl e tare agitata.

Mergi la inceput