Nasterea la Arcadia - Iasi (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!Ionela felicitari pentru povestioara de suflet!Este superba!
Mai fetelor nu stiu cu ce v-au deranjat postarile mele pentru ca nu am facut referire la nici o mamica de aici de pe forum si in primul rand inca nu au fost - 20 de grade ziua sa vorbim despre "inconstienta" si "mamici stricate la cap" asa cum scriam eu. LenaC nu stiu cu ce te-au deranjat pe tine aceste afirmatii pentru ca nu era vorba despre nici una din noi.Nu stiu ce ai inteles din ceea ce am scris insa nu am cerut nimenui explicatii cum, de ce si cand scoateti copiii afara.
"Aceiasi pediatri " care pediatri???!!! nu am pomenit de pediatri in afirmatiile mele.O persoana avizata nu inseamna neaparat pediatru.Si OMS recomanda alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea ei pana la 2 ani pentru beneficiile copilului.E o afirmatie avizata si cred ca e si ok, nu??
Daca citeai cu atentie, am scris ca sunt "inconstente" si "stricate la cap" acele mamici care au scos puiutii la - 20 de grade si se bucura ca nu au facut copii decat "raceli banale". Si imi sustin in continuare afirmatia ca nu poate fi intreaga la minte o mamica care se bucura ca nu a patit puiul ei nimic desi l-a scos prin frig.
In fine... nu stiu la ce mai dau atatea explicatii inutile.Este un forum si cred ca avem voie sa discutam liber si sa ne exprimam anumite pareri.Daca v-au deranjat cuvintele mele imi pare rau insa nu asta mi-a fost intentia.Nu cred ca am avut intentii rele si nu am obligat pe nimeni sa imi urmeze sfaturile.E dreptul vostru sa faceti ce stiti mai bine pentru copii vostri.
Da... a mai fost o discutie despre religie ce a rezultat cu parasirea forumului de catre o anumita persoana ce s-a simtit "jignita" de parerile mele si a altor mamici de pe forum.Insa acolo a fost "atac la persoana" direct.Acea persoana a scris niste cuvinte cam uratele intr-un mesaj.Ceva legat de "ranza"... nu imi mai aduc minte exact insa a primit un raspuns bine meritat.
E normal sa existe anumite pareri pentru ca nu suntem toti la fel.Sunt persoane cu diferite caractere si e normal sa fie si reactii de acest gen.
Intentia mea oricum a fost una pozitiva.Interpretati cum doriti.

Parul e normal sa cada iarna si nu neaparat caderea lui este influentata de o sarcina.Eu nu am luat nici o vitamina pe parcursul sarcinii si nici dupa si nu mi-a cazut parul si unghiile imi cresc la fel de sanatos ca inainte, chiar mai repede.Imi cade parul in limite normale, ca si inainte.
Parul poate cadea masiv si din cauza stresului asta daca nu aveti carente de Fe,Ca,Cu,Zn in organism.Cel mai bine e de mers de facut niste analize si doar daca sunt carente sa luati vitamine.De regula o alimentatie corespunzatoare bogata in vitamine (A,B,C) trebuie sa rezolve si caderea parului.
Sa aveti o zi frumoasa cu mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Fetele va place asa ceva
http://www.amazon.co.uk/Papillon-Baby-Bath-Ring-Seat/dp/B0047RX2DO/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1328089402&sr=1-5
e supeer dragut, in locul colacului sau al scaunelului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

CLAU,mi se pare f tare kestia aia pt baita ! mai bine luam asta cred, decat colacul, care se pare a fi o investitie proasta pt noi, pt ca nu prea il suporta estera mea. se sperie, plange, se enerveaza ,nu-i convine. dar kestia asta lasa copilul mai lejer si la gat si ..mai peste tot de fapt. e suuuuper
LENA, eu am zis de doctor, e normal sa 'filtram' informatiile de la ei, caci nici ei nu detin adevarul absolut si noi suntem oameni si mai gandim si noi logic lucrurile si sa ne informam si in alte parti dupa ce ascultam opinia doctorului. in situatia de fata, DOCTORUL A FOST CAM ULTIMA PERSOANA PE CARE AM INTREBAT-O , si care a confirmat ce stiam din multe surse, deci ,intelegi de ce a contat informatia lui. nu te supara, intentiile sunt cat se poate de bune, ca doar suntem mame!

Mergi la inceput

Dada am facut analize, sunt ok, chiar nu sunt la limita inferioara cu nici una, dar stiu si eu ca se regenereaza, dar parca e mult prea mult par prin casa si cand ma perii OMG . Unghiile si eu le tai ca bb la 2 zile , asa repede cresc, si cand ma gandesc ca inainte sa raman insarcinata le faceam numai cu gel ca nu tineau ale mele, aku zici ca-s facute , dar ele sunt naturale, am unghii in sfarsit si nu le pot tine lungi (bb cere sacrificii ).
In fine.....
Preconizez urmatoarea polemica la vara cand vin caldurile , asta in spirit de gluma , de fapt eu propun ca la vara poate facem cunostinta toate mamicile si viitoare burtici si iesim la plimbare la umbra si racoare in Copou.
Se tot vorbeste de incalzire globala.... unde este domle, pe vremea asta nu ar strica
PS. noroc cu gerul, cred ca am reusit sa fac un program lui bb
Pupici

Mergi la inceput

IONELA, eu mereu te urmaresc pe blog, felicitari pt tot si toata admiratia
OANA.IRINA, ce dulceata mica acolo, de mi-a lasat gura apa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

CLAU,mi se pare f tare kestia aia pt baita ! mai bine luam asta cred, decat colacul, care se pare a fi o investitie proasta pt noi, pt ca nu prea il suporta estera mea. se sperie, plange, se enerveaza ,nu-i convine. dar kestia asta lasa copilul mai lejer si la gat si ..mai peste tot de fapt. e suuuuper
LENA, eu am zis de doctor, e normal sa 'filtram' informatiile de la ei, caci nici ei nu detin adevarul absolut si noi suntem oameni si mai gandim si noi logic lucrurile si sa ne informam si in alte parti dupa ce ascultam opinia doctorului. in situatia de fata, DOCTORUL A FOST CAM ULTIMA PERSOANA PE CARE AM INTREBAT-O , si care a confirmat ce stiam din multe surse, deci ,intelegi de ce a contat informatia lui. nu te supara, intentiile sunt cat se poate de bune, ca doar suntem mame!

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Cori nici la noi nu a super functionat colacul, se sperie uneori si plange, uneori intra apa pe la gat, asta chiar e super .
Ma gandeam sa ma interesez si sa-l duc asa mic la innot, dar cu apa din bazin inca nu am gasit o solutie, e singurul minus deocamdata

Mergi la inceput

CLAU, m-ai amuzat..cu vara , am uitat sa-ti zic ca am ras de-a dreptul la mesajul cu promoroaca la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Moama ce polemica cu frigul asta !!! Mai fetelor nu va certati ,fiecare sa faca cum vrea ,fiecare e raspunzatoare pt copilul ei ! E bine sa primim informatii ,pareri ,dar in final fiecare face cum considera .
Asa ca eu una multumesc pt toate parerile voastre ,eu nu am mai iesit afara cu ANDREI fiindca pe mine ma cam doare gatul si nu vreau sa ajung la antibiotice.
OANA.IRINA ce bine ca s-a rezolvat problema bebelinei tale ! FELICITARI!
CLAUMARCOCI sper ca DAVID sa se tina de program ! SUCCES!
NICO lasa sa mai stea bebe in burtica macar cateva zile sa mai treaca gerul asta cumplit!
Paula multumim inca o data ca ne-ai ajutat cu jucaria .mai imi arati o data despre ce olita e vorba ?
la toate mamicile si la toti copilasii ! sa aveti o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Dada, Cori, intelesei.
Eu stiu ca ati scris la general, dar dak eu o scoteam afara pe Maia m-am simtit vizata.
Oricumsunt utile informatiile pe care le-ati dat k eu nu stiam k ii poate afecta plamanii and stuff... doar mi s-a parut acuzator. Acum, evident ca din scris nu poti vedea tonul mamicii :P
Eu nu sunt suparacioasa, Si chiar daca m-as supara pe cineva nu as pleca de pe forum atata timp cat mai sunt si alte persoane pe care nu sunt suparata.

Claudia e super ala pentru baie.

PS: Anu trecut pe 1 febr am aflat ca sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

claumarcoci chiar ca e faina chestia aia pentru baita.Parca sunt niste floricele bebelasii
Se zice ca in timpul sarcinii femeile au parul mai bogat,mai stralucitor pentru ca nu cade ca in mod normal si radiaza de frumusete.Combinatia de hormoni si nu mai stiu eu ce il face sa se tina bine in radacina.Acum dupa sarcina se sperie unele mamici pentru ca pica si parul ala care nu a cazut in timpul perioade de graviditate si rezulta un pumn de par care starneste intrebari.
Lena nu avem nici un motiv de suparare.Si mie imi puteti spune orice ca nu sunt suparacioasa. Inca nu mi-a aparut nici un rid pentru ca toata ziua sunt asa:

La vara trebuie sa ne cunoastem sa ne incingem la discutii "live" sa ne vedem si fetele sa nu mai existe suspiciuni.

Mergi la inceput