Nasterea la Arcadia - Iasi (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Am scris pe blog despre alaptarea in tandem si am inscris postarea in concurs pe blogul "Mami, alapteaza-ma!" . Desi e o postare scrisa in mare graba, intre 1000 de alte lucruri pe care incerc sa le fac... si poate nu e cea mai coerenta.... e o postare la care tin mult. Tin mult pentru ca e o poveste la care tin mult... pur si simplu "mi-e bine", mi-e bine ca alaptez in tandem... mi-e bine ca puii mei sunt ok cu asta... si traiesc cu impresia ca a fost cea mai buna decizie pentru ei... mi-e bine....
Mai tin mult la postarea asta pentru ca e ... intima...( oare e termenul potrivit?) . Ma simt ca si cum , tocmai pentru ca in concurs devine foarte "publica", acum ar deveni cu adevarat asumata povestea noastra. Pana acum era intre noi... cei din casa... si ca idee pentru ceilalti... acum o simt mai asumata ca pana acum.... si mi-e ok si cu asta.
Am citit si celelalte 2 postari si mi-s dragi... mi-s dragi pentru ca sunt povesti din suflet...
Lectura placuta

EDIT: stiti ca nu cer voturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Ionela, felicitari pentru tooot...pentru alaptare, pentru vointa, pentru preocuparea ta de a te informa si apoi de a impartasi/ajuta pe altele!!

Cum se poate vota?

Am citit acum la cafeluta si postarea cu bunica, care ii face pe plac lui Mihnea.....si mi-am amintit o vorba a soacramii: parintii sunt partidul, bunicii > sindicatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Stefana, sa va bucurati de jucarie !!!

Eu sincer nu am considerat ca ar trebui sa explic cuiva decizia de a o scoate pe Maia afara, desi postarile fetelor mi s-au parut acuzatoare si putin jignitoare. Eu oricum de vineri nu am mai scos-o si chiar daca o scoteam nu vroiam sa fiu numita asa...
Aceiasi pediatri spun sa ii dam LP in puseu apa si ceai sa nu le fie sete. Deci de ce avem incredere in ei doar la unele chestii?
Asta e tot ce o sa spun legat de acest subiect.

Ionela, ma duc sa fac lapticul de migdale si ma bag si eu la citit.

Copiloi, buna vorba avea soacra ta

Mergi la inceput

Ionela, e superba postarea
Eu as face un bebe mai devreme ca sa experimentez asta :)
Stii ca e datorita tie as alapta in tandem
Esti o mamica extraordinara si inspiri si alte mamici.
De Mihnea pot sa iti spun ca este un baietel superb. Cum are grija el de fratiorul lui

Ps: Acum ma duc sa fac laptele din migdale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neata si de la noi

Cate noutati
Stefana sa va bucurati de jucarie si sa va fie de folos , fara buf-uri
Lena sa-ti fie de bine lapticul, sincer am tot zis ca incerc dar uite ca nu am ajuns... fac si eu tot felul de chestii raw, ayurvedice, dar rar sau mai bine zis cand ajung pe la magazine de specialitate sa fac aprovizionarea, de cand cu bb si frigul de afara, abia ceai de lactatie am reusit sa cumpar.
Ionela ce sa mai zic draga super mami, doar la superlativ totul, am citit postarea acum cateva zile, zic sa vad ce mai face Ionela si puii ei scumpi, de fiecare data gasesc noutati acolo
Nico vreo veste ceva ??
Simo asteptam noutatile de la dr
Am o amica, sotia unui coleg de birou al sotului, care trebuia sa nasca pe la jumatea lui feb, dar a nascut pe 31 ian, initial era setata pe cezariana,i s-a rupt apa, a ajuns la arcadia si s-a zis natural, s-a chinuit si tot la cutit a ajuns, in fine bb e ok, nu stiu multe detalii, ca sotul nu le are cu povestitul, am primit o poza in care bb avea si branula si chestie din aia de monitorizare si balonul ala pus la capusor( scuzati , dar nu stiu denumirile de specialitate), in fine e bine in cele din urma.
O zi frumoasa si calduroasa

Mergi la inceput

Mersic Claudia. a iesit bun lapticul, dar e prea mult chin :D Si eu nu sunt amatoare de lapte :P. e mai usor sa pap migdale intregi
am vrut sa vad cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Neatza fetelor!
Stefana, de care antepremergator ai luat? Scuze, cred ca ai spus, dar nu mai stiu eu.

Ionela...am citit. Sper sa nu te superi ca te-am votat da sa stii ca am facut-o din tot sufletul, cu toata convingerea si tot dragul

Lena, cum faci laptele de migdale?

Dimineata la 7 erau 19,8 gade minus la noi la geam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Oana ce scumpete de fetita , cred ca Stefana a luat chicco, sau asa am retinut eu
Lena eu am vazut ca se face simplu, pui migdale si apa calda in blender, start si gata, nu asa se face?
Eu asa am facut si am pus si psylium si am facut budinca
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Neatza fetelor,

Claumarcoci, m au sunat acum de la Arcadia si mi au zis sa ma duc diseara la 7 k dna dr. are o interventie, o cezariana la amiaza. Sper sa nu fie Nico k ea vroia natural, din cate stiu eu.
Deci Nico, cv vesti? Esti bine?

cu 37+ Stefan Darius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Oana ce scumpete de fetita , cred ca Stefana a luat chicco, sau asa am retinut eu
Lena eu am vazut ca se face simplu, pui migdale si apa calda in blender, start si gata, nu asa se face?
Eu asa am facut si am pus si psylium si am facut budinca
Pupicei

Mami fericita de David 12.09.11

Oana, ai o scumpete la avatar
ASta e reteta (eu nu am curatit de coaja si am pus si 10 curmale ca sa fie dulce).
"Eu lapte de migdale am facut asa: o cana de migdale puse la inmuiat pe noapte, a doua zi le curat de pielita [asa e de preferat, dar mi a zis cineva ca nu o face]-asta ia ceva timp, apoi le blenduiesc cu aprox 1 l apa [daca vrei laptele mai dens , pui mai putina apa, e mai bun asa]. Apoi storc compozitia prin tifon, laptele e gata. "

Claudia, mi s-a parut complicat sa il storc prin tifon

Mergi la inceput