Nasterea la Arcadia - Iasi (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Simo nu da nici un semn bebele meu...se misca toata ziua, imi intinde burtica in toate partile insa... Am ajuns sa imi doresc sa ma doara ceva ca sa-mi dau seama ca intru in travaliu...cronometrez fiecare durere, oricat de mica

Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Off, te cred Nico, k eu care am 37 de sapt tot ma gandesc oare cand va veni...dar asta e, depinde doar de ei. Sper numai maine dupa amiaza sa nu te apuce nasterea k am eu programare la doctoritza

cu 37+ Stefan Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Nico multa sanatate si bucurate de perioada asta, mai ales daca burta nu e o povara. am in vedere daca te misti usor, nu iti este greu sa dormi :)
Pentru vergeturi e foarte bun gelul de la Mustela sau ceva mai natural ulei de migdale dulci :)

Mergi la inceput

Simonik tinem pumnii sa iti dea doamna doctor numai vesti bune :P

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

azi la stiri
http://www.antena3.ro/romania/imagini-socante-un-baietel-de-trei-ani-lovit-in-cap-de-educatoare-nu-dansa-pe-placul-ei-153627.html
ps. cum fac sa scriu un cuvant si sa aiba link ?

Mami fericita de David 12.09.11

OMG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Nico, dar plasturele nu l-ai desigilat, nu?
Sa stii Simona ca eu la 37 de sapt am nascut.

DaDA, mi-am amintit ca scriai acum vreo 2 sapt despre niste sute de abdomene/zi. OMG!!!Eu nu am facut atatea in toata viata mea. Ar trebui sa ma apuc si eu de sport, dar am o leneee.. Si sunt atat de obosita mereu!

Claudia, din pacate, nu prea avem ce face in leg cu caderea parului. Mie mi-a cazut mai bine de jumatate si continua sa cada infiorator. Am inceput de astazi sa iau elevit si poate o sa se mai opreasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

STIRE VENITA LA TANC PE ANTENA1- SPER CA ATI VAZUT , ca nu am timp sa o caut acum pe net-nu se recomanda infofolirea copilului pe ger!!!!! NU SE POATE INFOFOLI=NU SE SCOATE AFARA!
INTRE TIMP AM VB SI CU DOCTORITA, NU RECOMANDA SUB -6 G , mi-a explicat mai multe, printre care si motivele aduse de DADA. plamanii lor nu sunt suficient de dezvoltati pt a face fata aerului f tare care il inspira.
mamici, tineti bebelusii la caldurica, sunt prea fragezi pt temp. astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

LenaC aduc maine seara vesti, abia ast sa vad ce spune si dak cumva bebele se pregateste sa vina sau imi face vreo surpriza k la Nico sa stea la caldurik .
Oana.irina, gazulitza ta s a grabit, totusi sper si eu k bebitza al meu sa vina asa pe neasteptate inainte de termen, ar fi super:D

cu 37+ Stefan Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna seara,
Eu nu am vrut sa intru in polemica, doar am vrut sa apar punctul de vedere al mamicilor care au scos putin bebele la plimbare, chiar si pe frigul asta, pentru ca eram sigura ca s-au gandit la binele lor si i-au imbracat corespunzator. Si mamicile, si bebeii erau fericiti si sunt sigura ca nu au tremurat de frig.
Eu, una, nu l-am scos decat o data de cand a venit gerul, pana la masina si apoi in casa la bunica si atat, imbracat normal pentru vremea de afara, dar voiam sa spun ca nu e chiar inconstienta atata vreme cat nu se exagereaza cu nimic si se iau masurile corespunzatoare.
Si ma opresc aici, pentru ca nu vreau sa conving pe nimeni de nimic.

In alta ordine de idei, a mernit antepremergatorul de la Amazon si e supeeerb. L-am si probat, bebe a fost foarte incantat, s-a plimbat cu el putin. Nu prinde viteza mare, astfel incat sa cada, dar tot trebuie sal supraveghez acum, cat nu merge singur in piciare, ca se lasa pe o parte cand oboseste. Eu sunt foarte multumita de produs. Urmeaza olita

Nico, tine bebele la caldurica, pt ca altfel prima lui iesire in lume va fi in ger!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Claudia, cam cade parul dupa nastere. Si am citit ca incepe sa cada cam din luna a patra dupa nastere. La mine s-a oprit cam la 8-9 luni si acum se regenereaza. Cand ma spal se vede parul nou ciufulit la radacina

Mergi la inceput