Nasterea la Arcadia - Iasi (30)
Raspunsuri - Pagina 14
Nico_A spune:
Clau nu ai cont pe facebook, sa-ti vad si eu bebele ?
Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A Clau nu ai cont pe facebook, sa-ti vad si eu bebele ? Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail |
BA DA
aradei claudia
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui gravidacori eu iau supliment CA+MG+D3, de la inceputul alaptarii, nu mi-a cazut parul, ba mi s-a indesit f mult. CLAU, pai nici mama ta nu va scotea decat pe hol- asta e de retinut! MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Si eu iau Ca,mg, si fier, imi cresc unghiile ceva de speriat, da parul....
Nico_A spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claumarcoci
BA DA aradei claudia Mami fericita de David 12.09.11 |
Nu te gasesc....poate-mi dai tu add... Nicoleta Avasiloaie
claumarcoci spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nico_A
Nu te gasesc....poate-mi dai tu add... Nicoleta Avasiloaie Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail |
GATA :)
Simonik21 spune:
citat din mesajul lui Simonik21 Nico...acum am primit tel de la Arcadia si m au programat pt cursul Lamaze pe joi. Cat a durat cursul si ai mers doar tu sau si sotul tau? cu 37+ Stefan Darius |
Bebele tau se lasa asteptat...vrea sa iasa un grasunel, credk
Nico_A spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Simonik21
Bebele tau se lasa asteptat...vrea sa iasa un grasunel, credk |
Pai saptamana trecuta mi-a spus d-na dr. ca are 3.400 gr. Daca mai sta mult o sa se faca cat un bostanel...asta este...o sa vina cand o sa vrea el, incapatanatul
Nico_A spune:
Simo cursul a durat cam o ora jumate- doua ore...sotul era la lucru, n-a fost cu mine insa a fost o mamica cu sotul, n-a fost nici o problema, chiar e indicat sa mearga si el.
claumarcoci spune:
azi la stiri
http://www.antena3.ro/romania/imagini-socante-un-baietel-de-trei-ani-lovit-in-cap-de-educatoare-nu-dansa-pe-placul-ei-153627.html
ps. cum fac sa scriu un cuvant si sa aiba link ?
Simonik21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nico_A
Pai saptamana trecuta mi-a spus d-na dr. ca are 3.400 gr. Daca mai sta mult o sa se faca cat un bostanel...asta este...o sa vina cand o sa vrea el, incapatanatul Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail |
Sa fie sanatos...este destul de grasutz, credk vrea sa iasa direct cu "chiscutze". Bebitza nu iti da nici un semn? Cum te simti?
cu 37+ Stefan Darius