Nasterea la Arcadia - Iasi (30)
Raspunsuri - Pagina 18
ionelamaria spune:
Multumesc pentru aprecieri si ca ne-ati citit. Inca nu se voteaza... dar nu conteaza asta... e doar povestea mea de suflet
Ati auzit stirea de la sibiu unde mamicile nu sunt primite cu bebelusii sa se interneze? Stau copii de cateva luni singuri, bolnavi in spital.
http://www.petitieonline.ro/petitie/17298057/comentarii
Ce parere aveti?
ionelamaria spune:
Despre intalnire:
Pai cum ne-a ramas vorba? Nu facem intalniri oficiale de mamici cum da caldura? ( a se citi prin primavara)
Nico_A spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonik21 Neatza fetelor, Claumarcoci, m au sunat acum de la Arcadia si mi au zis sa ma duc diseara la 7 k dna dr. are o interventie, o cezariana la amiaza. Sper sa nu fie Nico k ea vroia natural, din cate stiu eu. Deci Nico, cv vesti? Esti bine? cu 37+ Stefan Darius |
Sunt bine...adica ASTEPT...Poate vine si randul meu...
Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail
oana.irina spune:
Ionela, sa ne spui cand se voteaza. Eu am citit la tine pe blog, si apoi am crezut ca daca accesezi linkul de pe blogul lui Roxi e totuna cu votatul
Fetelor, daca dati comanda de floricele din alea, vreau si eu...
Multumiri pentru complimente! dar vad ca apare din nou poza mai veche.
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gravidacori pai LENA, vin dupa tine daca te superi si pleci de aici MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nico_A
Sunt bine...adica ASTEPT...Poate vine si randul meu... Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail |
Fetelor mai bagam niste motzate, ca sigur ajuta
Hai Nico !!!
Hai Simonik!!!