Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

am iesit si eu sa dau putin zapada de pe tuia..ca se lasasera saracii pana la pamant de greutatea zapezii, iar cel care i-a plantat ne-a spus sa nu-i lasam cu zapada ca se deformeaza . Am lasat fata in tarc 10 min, si cand m-am intors ea dormea ...acum o las sa doarma..nu o trezesc..dar isi da tot programul peste cap, off. Daca o trezesc acum nu o mai ia somnul mai tarziu..a mai adormit intr-o zi in masina cand ne intorceam de la cumparaturi, vre-o 20 min in jur de 12, apoi nu a mai vrut sa se culce pana seara la 8..

Yasmi, nu stiu cum de doarme atat Lucas, dar de multe ori te invidiez

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

stii cumva cand trebuie plantati tuia? vrem si noi la casuta.
lasa fata sa doarma,,,,daca ii era somn?
vaaaai- eu ma sufoc la 25grade...prefer un 21 asa. cand eram gravida cred ca preferam 18

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da mada sunt o norocoasa din acest pdv....

alexina...uff...incepusem sa ma intreb..oare am gresit..nu sunt nascuta in 83???!!! dar tu de ce ai intrebat asa??? par mai "tanti" ?? daaa...o gramada e cheltuieli si cu contr de vz-cump...si cu banca (asta stiu de la cei care au cumparat de la noi apartamentul)

ce plante sunt tuia????

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

yasmi- hahaaa, nu pari tanti deloc,nu asta am vrut sa zic.numai ca nu stiam si concluzia e ca esti o mamica tanara si frumoasa.
ia zi-mi si mie cum ai reusit sa strangi pe forum 20.000 mesaje????? wooooow
tuia sunt niste braduti mai mici,de curte

s-a trezit mandra mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alexina, eu cand eram gravi cred ca minimul era 22

noua ne-au decorat gradina prin martie, tuia, mai multe plante ornamentale la care nu le stiu denumirea dar imi plac pt ca multe dintre ele sunt verzi si iarna . ne-au pus si gazon si conditia era sa fie in jur de 15 grd ziua ca sa creasca si gazonul. Acum vream sa scoatem o parte din el pt ca acolo unde e umbra s-a rarit, vrem sa punem intr-o parte scoarta si in alta gazon de umbra..sa vedem ce iese iti recomand pe garduri sa-ti pui luleau turcului..creste f repede si imbraca frumos gardul in verde..iar daca mai si infloreste este super
eh afara ninge si noi vorbim de gradina de primavara

S-a trezit fata..a dormit o jum de ora cred ca va fi zombi pana diseara daca nu reusesc sa o mai readorm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

yasmi- hahaaa, nu pari tanti deloc,nu asta am vrut sa zic.numai ca nu stiam si concluzia e ca esti o mamica tanara si frumoasa.
ia zi-mi si mie cum ai reusit sa strangi pe forum 20.000 mesaje????? wooooow
tuia sunt niste braduti mai mici,de curte

s-a trezit mandra mea.

nu toti tuia sunt mici, sunt fff multe specii de tuia, ai mei au in jur de 1.20 m si ajung pana la 6 m
In Turcia am vazut in curtea palatului din istambul un tuia din asta mic de gradina...cred ca avea vre-o 50 m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alexina
daa si eu vreau sa pun acesti braduti...cand se planteaza sau sunt in ghiveci??? am vreao sansa sa fac ecva frumos de una singura?? cu siguranta ca nu imi voi permite sa aduc pe cineva sa imi decoreze curtea....

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetelor ma inscriu si eu la categoria '85

miki - imi spui si mie reteta la merdenelele de casa? am inundat parchetul

fetelor cat trebuie sa stea sfecla la cuptor?? a mea sta de pe la 10 si nu stiu daca e gata sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

bluenight - eu vreau sa incerc sfecla azi cu cartof si galbenus...sper sa fie gata pana la 2 sa-i dau piticei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

fetelor ma inscriu si eu la categoria '85

fetelor cat trebuie sa stea sfecla la cuptor?? a mea sta de pe la 10 si nu stiu daca e gata sau nu...

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Nasterea piticei mele

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

laudati-va voi "astea" cu '85

sfecla e gata cand intra usor furculita in ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am culcat cacacioasa mica am bagat o masina la spalat si am pregatit sa fac ciorba. felul doi nu mai fac. fac niste carnat de la soacra-mea, pe gratar cu pireu si muraturi.

scrish pentru noi papa nu pentru bebelina. daa, este super simplu pentru ei sa facem.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput