Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)
Raspunsuri - Pagina 10
michelle1981 spune:
Cele mai multe kg se iau la final, mai ales ca o sa fie vara, cald si o sa retinem apa. Dar nu-i nimic ca ne vedem la WW
Eu am tot 59 kg, dar sunt scunda, asa ca nu se pune. Am luat tot 1.5-2 kg.
Dana, ma bucur ca mai diversifici cumva statul acasa. E bine si asa, cum ti-ai impartit timpul.
Danett, asteptam vesti bune luni
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmina_s sosetele ALBASTREEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! |
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Adarev eu mai stau putin daca nu ....vrea cineva niste pantofiori superbi de la Zara? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! DE TOATE PENTRU TOTI!! |
Eu,eu...i-as vrea cu placere daca nu s-ar mai vedea putza data viitoare!
Carmina,felicitari si sa ramana tot asa cum iti doresti.
Miha,cineva care ma cunoaste,ma intelege ca nu stau locului
iar am uitat ce mai aveam de raspuns,dar revin.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
15 sapt
muraturica spune:
Carmina, ma bucur ca totul e ok si ca ai baietel. Vad ca s-a invatat si nasa ta cu ideea.
La cate doritoare de fetite suntem pe aici, sigur nu o sa ramai cu pantofiorii de la Zara pe cap.
9+
ancadragoman spune:
Pai ce sa facem ....
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
muraturica spune:
Iuli, sa ne spui cum a fost la dr.
Cred ca atunci cand se duce Fleurdelise la amnio la noi e noapte, nu? Oricum, sper sa ne scrie cat mai repede.
9+
Kimmy spune:
Bumbita,s-a rupt destul de tare,dar din fericire nu a fost nevoie de anestezie,mi-a pus o plomba si am scapat.Va trebui sa infrumusetam putin,dar probabil numai dupa ce nasc.E ok,nu se vede foarte tare.Eu ma temeam sa nu raman stirba
Va pup si mai intru maine dupa ce vin de la eco.Eu nu-mi fac sperante ca o sa-mi zica ce e...e mai reticenta,cu fiica-mea nu a vrut nici la 16 saptamani sa-mi zica...cica sa nu imi vars nervii pe ea,daca cumva se mai schimba intre timp .Din punctul asta de vedere nu-mi place de ea,ca nu are incredere in ea,sau nu stiu,noroc ca in rest sunt multumita de ea,ca altfel imi luam talpasita.Colac peste pupaza azi dentistul mandru tare ca si nevasta-sa e graviduta,si ieri,la 11 saptamani deja le-a spus ce o sa fie.
Sa aveti o seara placuta,intru maine cu vesti.
_
Mamica mandra 12+
Povestea noastra
Biribu spune:
brei da vorbarete mai sunteti nene
am intrat sa vad daca a scris Fleur... mai asteptam.
Carmina yessss! felicitari
Kimmy eu nu cred ca la 11 saptamini chiar vede ce e. pe ghiceala poate sa zica orice.
m-ati inebunit cu kilogramele, zau
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3