Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)
Raspunsuri - Pagina 11
laura_Rts spune:
Buna seara burtici!
Carmina, felicitari pt adidasii albastri, sper sa aiba si ai mei aceeasi culoare:).
Am inteles ca nici tie nu ti-a dat vitamine.
Adarev, imi pare rau pt raceala , papa portocale si lamai.
Maturica, ce harnicutza esti! Eu am o lene de la o vreme doar in week-end mai fac cate ceva. De doua zile mananc varza murata.
Fetelor, ziceti ca la 14 sapt se vede sexul?
Pup toate burticile!
adarev spune:
Sunt cu nasul franjuri, nu suport sa fiu racita.Nimic de la Fleurdelise. De-ar intra mai repede.In rest vad ca fetele sunt bine. Problema e ca nu am nicio pofta de mancare de la raceala si nici gust.O sa-mi au un paracetamol.anca ia sa-mi spui si mie cum functioneaza bazarul.Probabil scrie pe ndeva, dar, de la sursa e mai bine.Pup burticoasele.
IIuli spune:
Dragelor, uite tocmai am venit si noi de la eco (de fapt, am venit mai devreme, dar eu tot drumul am bazait ca vreau paste cu muuuult sos de rosii acru si cand am ajuns acasa le-am facut si le-am mancat )
La doctor a fost foarte emotionant, am vazut strumfita miscandu-se, dadea din picioruse si la un moment dat a strans pumnisorul . Suntem inca mititele, 4 cm de la cap la fundulet, dar piciorusele sunt si ele clare, doctorul mi-a numarat si degetele de la picioruse Era asa de dragalas bebe cum statea acolo, cred ca m-am indragostit, ca de cand am venit ranjesc intruna
Doamne ajuta sa fie sanatos si sa creasca mare si repede, ca deja nu mai am rabdare si vreau sa o cunosc pe bebelina mea
a, doctorul nu a vrut sa imi spuna sexul acum, a zis ca mi-l spune la morfofetala de pe 6 febr (eu la un moment dat am vazut ceva intre picioruse si am sarit cat colo, dar era cordonul ombilical ).
Mai avem acum hopul cu rezultatele analizelor (doamne ajuta sa fi trecut streptococul).
Adarev, de ce nu faci si gargara, cu apa sarata? Sau aerosoli? La mine functioneaza, e drept ca slava domnului nu am incercat de cand sunt insarcinata, pt ca nu am racit, dar intotdeauna folosesc metodele astea.
Kimmy, imi pare rau de dintisor, nu are cumva legatura si cu sarcina? Ca daca gingiile slabesc in sarcina si calciul se consuma fff repede, nu e exclus. Recunosc, ca pe langa ingrasat, dintii sunt cea mai mare spaima a mea acum. am avut intotdeauna dinti frumosi si sper sa nu se strice acum.
Noapte buna
11+
laura_Rts spune:
Iuli, ce frumos ca il vazusi pe bebe! Si noi tot 11 sapt avem. La 7 sapt nu m-a emotionat doar m-am bucurat ca e bn dar acum m-am indragostit de-a binelea
b_1403 spune:
Buna burticutelor
Dau eu cafeaua..serviti va rog. AAA dau si ceai (mai putin lui Aderev ca stiu ca e satula )
Oare ce a facut Fleudelise la amnio.
Eu mi-am luat rezultatul la complexul Torch. Mi-au iesit niste valori mari la Anti corpi Rubella Igg, La anti herpes Igg si la anti CMV Igg. La toate IGm mi-a iesit negativ.
Oare ce insemana?
MeAlex am nevoie de tine (stiu ca te pricepi la astea) .
Daca are cineva Habr ce insemana va sunt recunoscatoare.
O zi placuta.
13 + , viitoare mamica de print
b_1403 spune:
Am uitat (intelegenta de femeie gravida) sa va zic numele laboratorului.
Va pun si adresa poate va ajuta pe vreuna.
Tody Laboratories Str. Vadul Moldovei 22, sector 1, Bucuresti.
13 + , viitoare mamica de print
carmina_s spune:
Buna dimineata!
multumesc pt cafea b_1403 este binevenita.
multumesc fetelor care mi-au transmis mesaje de felicitari. eu de ieri ranjesc incontinuu (la propriu ) si ii spun sotului: o sa avem un BAIETEL !!!!!! ala vroia fata ca nasa-sa si inca mai spera pana pe 2 martie cand o sa avem morfo. i-am spus sa astepte cat o sa doreasca sufletelul lui, ca BB o iubeste pe mama si se vede ca o iubeste muuuult . evident, spune ca dar nu ma intereseaza.
ce o fi facut Fleudelise?
Aderev cum te simti?
16+
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Sunt cu nasul franjuri, nu suport sa fiu racita.Nimic de la Fleurdelise. De-ar intra mai repede.In rest vad ca fetele sunt bine. Problema e ca nu am nicio pofta de mancare de la raceala si nici gust.O sa-mi au un paracetamol.anca ia sa-mi spui si mie cum functioneaza bazarul.Probabil scrie pe ndeva, dar, de la sursa e mai bine.Pup burticoasele. |
De ce nu incerci aerosoli?
Pai la bazar sunt puse produse pentru cazuri umanitare ,licitezi un produs si dupa ce il castigi pui banutii in contul copilului .Dupa confirmarea plati ti se trimite produsul prin posta .Daca nu am fost f clara te rog sa imi spui si incerc sa te lamuresc.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
adarev spune:
Fetele cochetele, buna dimineata.. Sunt mai bine, adica am ramas dor cu nasul, in rest ok. Multumesc b_1403, prefer cafeaua nu mai vreau ceai.Iuli bravo ptr. bebelasul vesel. Anca uite o sa incerc cum mi-ai zis tu sa fac si daca nu ma descurc scriu.Probabil in seara asta. Laura eu o sa-ti pot spune luni cand ma duc la mofofetala ce o sa se vada. Fetele multumesc la toate ptr. sfaturi, hai ca o fiu bine. Doamne, ce-o fi cu Fleurdelise?Va pup si mai intru