Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
NicoletaB spune:
Noi am introdus si laptele de vaca de alimentara. Avem un biberon De Humana si unul din comert.
r_ocsy spune:
Noi bem lapte de vaca dimineata si seara ! Apropo ... de cand putem da cacao copiilor nostrii ? A gustat Sofia de la mine si de atunci imi tot cere "cacau" si ii mai dau cate o gurita din cana mea daca ma prinde asupra faptului !
La kg avem 13 , inaltime nu stiu ca nu am masurat-o.
Mancarea ei preferata dimineata e oul ... in fiecare dimineata imi cere "ou" , daca ar fi dupa ea ar manca numai oua si unt ( daca s-ar putea cu mana si fara paine ar fi minunat ). Are o bucatarie de jucarie si in fiecare zi isi hraneste prietenii cu "ou" si "cacau" ... intr-o zi am intrebat-o ... nu crezi ca s-au saturat prietenii tai de atatea oua si cacao ? Raspunsul a fost simplu : NU !!!
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 18 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Artu : baietilor, multa sanatate, noroc si fericire ... ca de cateva zile vreau sa le urez ... sper ca primiti si cu intarziere
Si tot cu intarziere : Ioanaact : felicitari ca ati scapat de pampers in timpul zilei, bravo voua !!!
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 18 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
R.Cata spune:
.....de mult nu am trecut prin asta....sa gatesc si felu 1 si felu 2 iar d-soara sa spuna simplu: "nu pace". Imi venea sa-i pun ciorba in cap. Din felul doi a luat vreo 5-6 guri. Sa vad cand s-o scula...poate revine la sentimente mai bune!
Asaaaa....m-am descarcat!
Rocsy, felicitari pentru roz! Eu parca tot baietel am zis la inceput...nu mai tin minte!
Sorana, se pare ca nu va place deloc bucurestiul de plecati asa des
Cordelia, noi suntem numai pe lapte de vaca din comert! L-a acceptat bine din prima clipa! Intai cantitati mici-mici (cat un pahar de tuica) apoi a crescut cantitatea ceruta. Bea inaqinte de culcare....daca are chef vreo cateva guri. Apoi se scoala o data pe noapte (fie la 2, la 3 sau 4) si atunci bea cam 150 ml (am aprox eu, pt ca ea bea cu paharul sau cana...depinde in ce ii incalazesc). Iar dimineata mancam cereale de prumb cu jumate cana de lapte.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Rocsy - FELICITARI !!! pt. Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
cris_09 spune:
Noi bem tot LP din biberon
Rocsy de cacao nu stiu,dar cerealele de la nestle sunt cu cacao dupa varsta de un an(parca asa imi amintesc-nu sunt sigura,nu te lua dupa mine)
Cata...scuze dar e amuzant "nu pace",in sensul ca miezosul nu stie cuvinte din astea si mi se pare haios "nu pace" la un copil mic
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
arturicii spune:
Tigruta, noi www.google.ca/imgres?q=ergo&um=1&hl=en&sa=N&biw=1183&bih=715&tbm=isch&tbnid=_MTszC1kcsxOoM:&imgrefurl=http://www.unique-baby-gear-ideas.com/ergo-baby-organic-carrier-review.html&docid=r1uiYRgUvDioFM&imgurl=http://www.unique-baby-gear-ideas.com/images/ergo-baby-organic-carrier-review-21441854.jpg&w=400&h=331&ei=50spT6fAB8Hm0QGIvKyvAg&zoom=1&iact=hc&vpx=441&vpy=386&dur=1660&hovh=204&hovw=247&tx=48&ty=111&sig=112308878192813703291&page=2&tbnh=159&tbnw=191&start=17&ndsp=24&ved=1t:429,r:20,s:17" target="_blank">acest ergo il avem si www.sling.ro/images/gallery/tipuri-de-esarfe/small_anatomia_unui_sling-reglabil_03.jpg" target="_blank">acest sling.
Sling-ul l-am folosit cam de pe la 3 sapt si ergo de la 6 luni; la ergo zic ei ca il poti folosi la nou nascut cu ceva insert insa eu nu ti-l recomand; e super ca si produs insa dupa 6 luni;
Cred ca si www.google.ca/imgres?q=wrap baby&um=1&hl=en&sa=N&biw=1183&bih=715&tbm=isch&tbnid=xaYpVp0R7C6czM:&imgrefurl=http://www.pollywogbaby.com/refluxandcolic/moby-wrap.html&docid=4OV9knEKwkwvMM&imgurl=http://www.pollywogbaby.com/ccp51/media/images/product_category/MobyIMG_1344.JPG&w=591&h=511&ei=s0wpT_6lEeHd0QH4qcnTAg&zoom=1&iact=hc&vpx=901&vpy=153&dur=997&hovh=209&hovw=241&tx=188&ty=125&sig=112308878192813703291&page=1&tbnh=157&tbnw=182&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:5,s:0" target="_blank">wrap e fain ptr nou nascut.
Spor la cumparaturi pt tine!
Rocsy, multumim de urari.
Ma bucur tare pentru zambetele tale.
R.Cata, Sabina zice "Nu meci" si a trecut prin faza de "bleaaaach" (invata de la baieti desigur) si cand e ceva chiar deloc pe gustul ei zice "Nu pace" ....
NicoletaB spune:
Neataza!
Dau cafelutza si azi!
Nu cred ca e ceva ce nu-i place lui fi-miu! Ba da, maslinele, face o fata, se schimonoseste de te apuca rasul. Dupa ce mananca si e satul al meu incepe sa stropeasca cu mancarea printre dinti. Nu stiu ce tehnica are, cum o scuipa dar acopera o arie intinsa!
O zi frumoasa!
bubu30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 |
Ieri a fost prima zi de cresa, azi a doua deci nu stiu daca ma pot inca bucura pt. ca surprizele neplacute de genul refuzul de a mai sta acolo si plansetele indelungate pot apare si in urmatoarele saptamani , dar pot spune ca e o mare diferenta fata de ce a fost la privat acum 5 luni.
Ieri am fost tare suparata (a se citi distrusa !) pt. ca m-am pregatit psihic cand m-am dus dupa ei sa mi se spuna ca au plans non-stop si sa ma astepte suspinand, dar au fost mai mult decat ok, singura problema ca au refuzat mancarea si zicea sefa de la cresa ca nu pot sa ii las si la somn de sapt. viitoare daca nu mananca nimic.
Asa ca eu nu mai stiu ce sa fac cu ei daca nu vor sa manance nici acasa nu am cum sa le dau cu forta.
Azi deja Maria a facut progrese si a mancat toata supa, cu paine si legumele din supa pe care acasa le scoate pe varful limbii sa i le iau. Deci mai bine decat acasa
Felul 2 a avut spanac care nu ii place de obicei si nu a vrut, dar acasa i-am dat orez cu legume si peste si a mancat singura.
In schimb Alexandru nu vrea sa manance nimic, daca nu ii dau facut cu blenderul fuge pur si simplu de mine prin casa si nu vrea decat paine goala. Nu stiu cum sa mai procedez cu el, pt. ca el zice NU fara sa stie daca ii place ca nici nu gusta, numai se uita cum arata mancarea in farfurie si nu vrea. Dar acum o sa fac cu el ce trebuia sa fac demult si mi-a fost mila si de fiecare data cedam.
In concluzie cu acomodarea la cresa pana in prezent stam mai bine decat ma asteptam. Alexandru fiind mai sensibil (am mai povestit eu aici) se refugiaza la cresa in brate la Maria, educatoarea mi-a zis si ieri si azi ca Maria s-ar juca , dar uneori Alexandru o sufoca cu dragostea, sta tot agatat de gatul ei, o imbratiseaza, o pupa, deci eu cred ca lui i-ar fi fost mult mai greu acolo fara ea.
Scuzati lungimea mesajului