Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Dragutul de el
Poate vor incepe sa manance mai bine daca nu vor avea de ales si nu va mai alerga nimeni cu mancarea dupa ei

Va pupam,ma bucur ca acum este mai bine,probabil se vor acomoda curand si vei merge la servici linistita

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Dragutul de el
Poate vor incepe sa manance mai bine daca nu vor avea de ales si nu va mai alerga nimeni cu mancarea dupa ei

Va pupam,ma bucur ca acum este mai bine,probabil se vor acomoda curand si vei merge la servici linistita

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Sper si eu sa inceapa treptat sa manance si sa fie totul ok ca altfel n-as avea liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ruxi, nu poti sa le dai mancarea de acasa? Ma refer in special la cea blenduita?

Pupam, micutii "gradinari" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ruxi, nu poti sa le dai mancarea de acasa? Ma refer in special la cea blenduita?

Pupam, micutii "gradinari" .

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Nu e voie nimic de acasa, ca mi-au zis ca au avut exemple cu ceai de acasa in care mama nu stiu ce pusese si pe urma copilul s-a imbolnavit acolo si au picat ele de vina.
Eu le-am dus canitele cu apa in prima zi si pana la urma le-au golit si au pus apa plata de acolo.
Si ma gandesc ca in plus ar fi problema sa nu pofteasca alti copii la ce vad la ei, de aceea trebuie sa manance toti acelasi lucru.

Acum problema e ca nu mai vreau eu sa ii dau mancarea blenduita deloc ca am citit cazuri de copii care la 5 sau 6 ani tot asa mananca, nu mai vor sa mestece, mai am o speranta ca poate la noi nu e chiar asa tarziu sa se dezobisnuiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ruxi, da, te inteleg, ai dreptate; eu interpretasem ca e prioritar sa ii accepte in cresa de aceea ti-am zis de mancarea de acasa...
Sper sa rezolvati si sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Poftiti la o ceasca de cafea!
O zi fara viscol sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!

Cris- buna rau cafeaua!

Bubu- acomodare cat mai usoara la gradi si sa treceti cat mai repede peste hopul cu mancarea! Asa m-ai emotionat cu Alex legat de surioara lui... Frumos tare ca se iubesc asa mult!

Si ceva interesant pt toata lumea: (daca descarca careva trimiteti-mi si mie pe mail ca eu nu am acces pe serverul care gazduieste fisierele)

http://cartilecopilarieimele.wordpress.com/

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Neata!
Felicitri Rocsy pt caruciorul roz.
Ioana, pt cei doi baietei frumosi si destepti.
Bubu, cand povestesti de Alexandru parca zici de Dragos al meu, si el este mai sensibil decat Claudia. Asa or fi baieteii.

Eu intru in concediu de luni, sper sa nu avem zapezi asa mari cum anunta ei, eu astept primavara, ma consolez ca mai sunt 26 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Salutari si de la noi!

N-am mai reusit sa scriu de cateva zile, am fost tare prinsa cu una alta si tare suparata. . In primul rand stiti ca si noi ne pregateam de gradi. Ar fi trebuit sa incepem pe 1 februarie, dar asta in conditiile in care as fi dus copilul pentru adaptare cam cu o saptamana, doua inainte. Cei de la gradinita s-au dovedit a fi foarte neseriosi si imi mai vine un cuvant pe limba dar nu vreau sa jignesc, totusi. Am sunat de la mijlocul lui ianuarie sa ma interesez cand pot merge sa semnez contractul, sa platesc taxa si sa duc copilul pentru adaptare. M-au dus cu zaharelul ca nu au contracte, ca se modifica ceva...ca imi trimit ei in 2-3 zile draft-ul de contract. Sufletu' A trebuit sa sun eu de fiecare data sa le reamintesc si tot nu mi-au trimis. Asta pana pe 31 ian. cand in sfarsit, in urma unui alt apel telefonic am primit contracul modificat...adica cu o TAXA DE INSCRIERE DE 400 ron, bani care nu se returneaza ever...adica asa...o mica spaga, mi-a sunat mie. Daca imi cereau banii astia in dec cand am inscris copilul, ca o rezervare, poate ca ii dadeam. Dar ca sa dau acum cand eu trebuia sa-l fi dus de la 1 febr. mi s-a parut o marlanie. Le-am scris un mail politicos in care le ceream cateva detalii si nici macar nu mi-au raspuns. Am fost atat de dezamagita intrucat eu nici macar nu cautasem alta gradi, mi se pusese pata pe aia si era prima si singura alegere...

Colac peste pupaza, cand am fost cu copilul sa-l vaccinez de diverse am aflat ca are si un pic de rosu in gat, asa ca n-am mai facut nici un vaccin. Partea buna e ca vb intamplator cu o prietena, acesta mi-a zis ca are o cunostinta care are 2 gradinite si ca ma poate pune in legatura cu ea. Am vb si se pare ca imi sunt si mai aproape de serv, pare sa fie ok, saptamana viitoare mergem in vizita si sper sa fie de bine.

Bubu Chiar eram curioasa cum s-au descurcat picii tai in primele zile. Ma bucur ca a fost mai bine decat prima data. Eu sunt optimista, ma gandesc ca acum sunt mai maricei si inteleg mai multe. E clar ca Alexandru al tau are nevoie de mai multa siguranta si ca pentru el conteaza mult ca e Maria acolo.
Si noi am avut cateva suprize cu Ema. Acum 3 saptamani mi s-a pus pata sa ma duc la un curs de dezvoltare personala si m-am si inscris. Atunci sotul era in concediu si a stat el cu Ema. E vb de 4 ore la 2 saptamani, deci nu un capat de tara, dar pentru noi ceva nou. Ieri insa am lasat copilul cu o matusa de-a mea pe care a mai vazut-o doar de cateva ori, nefiind insa un personaj obisnuit in casa. Am avut placuta supriza ca s-a adaptat copila foarte bine noii situatii, nu a plans, doar a intrebat de noi, ii spunea matusi-mea care pe unde suntem si a fost f cumintica, ba chiar s-a distrat copios.
Acum cateva seri iesisem in oras cu niste prieteni sa mancam ceva si ospatarita i-a intins mainile sa o ia in brate cand mi-a venit mancarea, sa pot manca si eu. A stat fii-mea un minut pe ganduri si apoi s-a dus. Am ramas socati, toti, ca altadata nu s-a mai dus la nimeni strain.
E clar, a crescut, am copil pregatit de gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Si ceva interesant pt toata lumea: (daca descarca careva trimiteti-mi si mie pe mail ca eu nu am acces pe serverul care gazduieste fisierele)

http://cartilecopilarieimele.wordpress.com/

O zi frumoasa!

Mamica unui buburuz

Am descarcat eu una...sunt mari rau, nu cred ca le pot trimite pe mail. Eventual ti le scriu pe un cd si ti le trimit prin posta sau cand vii la mama ta sa-ti iei copilul faci un ocol mai la stanga si vii si le iei

Mergi la inceput