Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cordelia In alta ordine dei idei, mai aveti bibi dimineata si seara? multumiri |
Buna seara!
Justinei ii mai dau laptele dimineata si seara.
Ioanei ii dau numai dimineata, seara evit sa-i m dau lichide...insa nu bea cu biberonul (a renuntat la biberon odata cu inceperea gradinitei- 2 ani si 8 luni , desi sunt copii care beau cu biberonul si dupa aceasta varsta). Are o canuta cu pai din care bea.
Justinei o sa-i dau cu biberonul cat o sa vrea.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
arturicii spune:
citat din mesajul lui Cordelia Buna ziua fetelor vroiam sa ma sfatuiesc cu voi; baietelul meu este o slabatura de ma albeste! Mereu am avut dificultati cu alimentatia, adica mannca el dar putin...of in fine in prezent avem doar 10.700 kg si 88 cm (mereu a fost inaltut)la 1 an si 8 luni. dar am remarcat ca imediat cum mannca mai binisor face 2 scaune/zi si cu unele componente nedigerate...oare e ok? sa ma ingrijorez? Nu sunt diareice dar...ma gandesc poate asa are arderile si nu se depune nimic. Si asa este mofturos, la naiba:( In alta ordine dei idei, mai aveti bibi dimineata si seara? multumiri |
Sabina are imbracata 11 kg desi ea mananca bine si nu face mofturi la nici o masa.
Am alaptat-o pana la 20 de luni si de atunci nu a mai pus gura pe lapte (nu vrea nici bibe/cana/pai/etc); raman lactatele pe care le accepta bine.
Si S are alimente pe care nu le digera si am incercat sa le elimin temporar.
r_ocsy spune:
Suntem ROZ, ROZ, ROOZZZZZ !!!
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 17 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
arturicii spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Suntem ROZ, ROZ, ROOZZZZZ !!! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 17 + "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
UPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,
SUNTETI ROZZZZZZZZZZ !!!!!!!!
NicoletaB spune:
Neataza!
Cafelutza e gata!
Rocsy- felicitari pt bebelina! Florin ce zice? Ar fi vrut baiat? Poate al 3-lea o fi baiat
Sorana- de teorie sunt plina. Greu cu aplicatul. In cat timp le-ai dat jos?
Artu- martipanul imi place pe torturi. Si lui fi-miu asa i-am facut, dar eu nu pot manca asa ceva. Imi ramane incleiat de dinti si e groaznic de dulce!
Cordelia- alimentele care nu le digera le dau mai rar. Porumbul se incadra in actegoria asta la noi. Fi-miu mai primeste 2 biberoane de lapte pe zi atunci cand se culca: de pranz si seara. Fara nu adoarme!
O zi frumoasa!
cris_09 spune:
Neata!
Felicitari Rocsy!Ma bucur pentru tine,dar sunt contrariata...mi-am pierdut toata "indemanarea" de a ghici sexul bebelusului!
Cordelia: Sebi papa lapte dimi si seara.Are tot in jur de 10 kg dar nu este inalt.
De cand nu ii mai gatesc separat mananca mai bine,cand era mofturos la masa ma consolam gandindu-ma:"bebelusii pufosi sunt viitori adulti pufosi"Incearca si tu
Va pup
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
tigruta spune:
Buna dimineatza..
Cris tare comic Sebi al tau cu oule..Luca face asa cand vede untul..are o mare pasiune pt pachetul de unt
Rocsy felicitari..eram sigura ca sunteti roz..parca asta iti si doreai nu?
Artu ce este ergo?? nici unul din aceste dispozitive nu e bun sa il folosesti de la nastere mai mult timp???
Cordelia si noi avem zile cu 2 chiar 3 scaune pe zi, si alimente nedigerate iar lapte nu mai bea de la 14 luni de cand l-am intarcat..noi avem aproape 12 kg..
Ieri am lenevit toata ziua..azi merg sa imi fac cumparaturi pt mine nici nu vreau sa vad raionul de copii..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+
marylenac spune:
`neata,
Rocsy, felicitari pentru , parca asa iti doreai, nu?
Sorana, felicitari pentru kg in minus si sa va fie de bine plimbarea, banuiesc ca esti la munte cu baietii...
Cris, admirat Sebi, si sa stii ca si lui Tudor ii place sa manance ou, la fel imi zice "oo", insa mananca maximum 3 oua pe saptamana - daca am de la tara.
La noi, Tudorul meu are 12 kg, eu zic ca e foarte ok, mie asa mi se pare. Lapte, inca bea cu biberonul seara la culcare si inca un bibi pe la 5, 6 dimineata. El bea Humana.Asa e la noi....se pare ca inca nu scapam de bibi. Voi ati inceput sa dati lapte de vaca din comert? sau sunteti inca pe LP?
r_ocsy spune:
Neata !
Multumesc fetelor ... da ... eu fetita vroiam ! De aseara rad intr-una ! Pe Florin nu il deranjeaza , desi cred ca in adancul sufletului sau si-ar fi dorit un baietel, important e sa fie sanatoasa .
Nicoleta : al treilea nu va fi sigur , asa ca adio baietei in familie din partea mea ... doar ginerei pe viitor !
Cris : imi pare rau ca te dezamagesc in prognosticul tau .... nu esti singura, au mai crezut si altii ca si tine .
... am putina treaba !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 18 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."