Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Va invit la o cafea
Si Sebi e mucios,nu l-a luat foarte tare raceala,i-am dat paragripe si coryzalia,poate da inapoi,dar vad ca nu se indura.Azi noapte a facut ture,de la mine din pat in patutul lui,si tot asa.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna!
Cu intarcatul stam binisor deocamdata, ieri nu acerut deloc titi cand am ajuns acasa, in schimb seara la culcare a cerut si i-am dat, plus trezirile peste noapte. Ma gandesc sa ii scot si mesele de noapte, dar cred ca o las pe weekend treaba asta, ca daca fac nopti albe cu el, a doua zi la serviciu dorm pe mine si nu imi permit asta.
Artu, merci de sfaturi
Cris, suna tare bine reteta ta, poate o incerc si eu in weekendul asta.
Nico, pe unde esti?
Rocsy, mie imi plac ambele numele, atat Eva cat si Natalia, e o combinatie frumoasa.
Legat de plastilina, Dragos a luat contact cu ea mai demult cand i-am luat Claudiei, dar el doar a faramitat-o si nu va spun ce era pe covoarele mele, pe ciorapi, a fost jale, asa ca nu mai cumparam prea curand.
Gata, fug la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Servus,

Cris, multumim de reteta, o sa o incerc si eu sigur.
Multa sanatate, sa va treaca repede raceala.

Discordia, te inteleg cu plastilina; in general se intampla actiunea la masa din bucatarie dar sigur ca uneori circula peste tot cu ea

Rocsy, ce bine ca nu a fost mai complicat cu raceala.
Sabina inca trage de nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Discordia : eu ma gandeam mai degraba ca ar incerca sa guste putin din plastelina, abia apoi la calcatul in picioare ... la noi ambele variante ar fi incercate, sau cel putin asa cred .
Deci va place Eva Natalia .... , ne mai gandim dar stiti voi odata alese si combinate cam acelea raman .

De doua zile ma chinuie arsurile la stomac, mai exact de cand am inceput tratamentul pentru infectia urinara . Era asa de bine fara senzatia asta !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 21
+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Va invit la o cafea si www.imagineamea.info/wp-content/uploads/valentines.jpg" target="_blank">mic dejun cu dragoste!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna dragele mele!
Cris...ff frumos micul dejun si nu cred cqa e greu de facut. Imi place si reteta ta de pui curcubeu. Poate o voi incerca in viitorul apropiat.
Eu am inceput sa citesc mai mult la odiseea cealalata. Au inceput sa apara strengarii de martie-aprilie...si parca ma apuca asa un fior . Eu sunt in 37 de saptamani. Sapt viitoare merg la eco.
Stiu ca ati scris...dar nu-mi vine acum in minte nici o idee sa va raspund.
Va pup cu drag!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Salutare mamici..intram si noi la raport

Suntem bine, am fost afara unde bineinteles ca a cazut in noroi e a 3 zi cand patim asa..azi a avut vreo 5 scaune dar normale si cred ca are crampe, ca a adormit suspinand..

Sanatate puiutilor bolnaviori

Rcata nu-mi vine sa cred, mai ai putin si vine bebita

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+

Mergi la inceput

Salut !

Rcata : wowww ... 37 de saptamani ... te cred c ate ia fiorul ! Iti urez nastere usoara ca de acum se poate intampla oricand .

Tigruta : sanatate lui Luca !

In sfarsit am scapat de febra in totalitate dupa 4 zile in care ba aveam, ba nu aveam !

Va doresc un sfarsit de weekend cat mai placut !

+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Mai stiti ceva de Nana ? Nu ne-a mai scris demult !!!

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Eu nu stiu nimic. Poate o fi prea ocupata cu noua casa. Dar parca se mutasera de sarbatori. Poate mai apuca si ea sa ne scrie 2 randuri pana naste

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+

Mergi la inceput