Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
arturicii spune:
Ma bucur ca v-a placut.
Ma tot gandesc la ce ziceai Rocsy ca nu gatesti zilnic; eu nu reusesc sa ma organizez asa..... In plus, o oala de supa cu galusti la noi se termina la o masa; ce sa fac, sa fac un cazan????
Insa mi-am scris pe hartie meniul pe o saptamana si cred ca o sa il tot repet pe acesta.
Ptr azi
- supa cu galusti
- spaghete cu sos de carnita de vaca
- ciuperci cu maioneza si castraveti murati
- peste cu legume la cuptor
In rest, toata gasca tot racita si-s nedormita de 5 nopti dar trece si asta si ne reluam ritmul obisnuit.
discordia spune:
Hello!
Ce mai faceti?
Eu sunt asa intr-o pasa mai proasta, am luat decizia de a-l intarca pe Dragos si sufar de nu mai pot.
Momentan am scos suptul pe timpul zilei si am ramas doar la cele de noapte. E clar ca si lui ii lipseste titi, e agitat, de 3 zile nu mai doarme deloc ziua. Nici nu stiu cum sa procedez sa ii fie lui mai bine
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 |
Am servit micul dejun,am baut cafeaua,sunt ok
V-ati gandit la nume Rocsy,macar asa,ca idee?
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
[/quote]
Asa ... macar ca idee ... mie imi place Eva iar lui Florin Natalia .... ... poate in final iese Eva Natalia ! Inca nu am luat in serios alegerea numelui , ne-am uitat pe cateva variante si fiecare a ramas cu cele de mai sus !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 20 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Neata !
Artu : as manca si eu niste ciuperci cu maioneza , poate le gatesc in weekend. Da , voi sunteti mai multi, noua ne ajunge o supa/ciorba 2-3 zile, cu felul 2 e mai greu ... astazi m-am scos, am si pilaf de orez si mancare de mazere facute de ieri, deci ... astazi am pauza la gatit .
Discordia : cred c ava este greu, eu am alaptat doar 9 luni si cand s-a intarcat Sofia aveam asa un sentiment de pierdere ... iar noua ne-a fost mai usor ca nu a mai vrut dansa !
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Se pare ca si Sofia a racit ... are febra, rosu in gat si acum ii curge si nasul ; am fost la medic, deocamdata tratam cu antitermice. Daca acum raceste asa de usor, nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa ne astepte cand vom merge la gradi ... si atunci vor fi doi copii deja !
cris_09 spune:
Neata!
Rocsy imi place Eva Natalia,si mi se pare ca vi se potriveste;Ana si Eva sau Sofia si Natalia(ca gemenele Carlei
Ciuperci,imi plac pane,sau pui curcubeu(cu pui,ciuperci,dovlecel,ceapa,ardei rosu si verde),si adaptat pentru adulti,cu un pic de ardei iute la sfarsit(am pus reteta la concursul Dc)
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
cris_09 spune:
Discordia sper sa reusiti cat mai usor pentru toata lumea
Sfaturi nu stiu :(.Poate Artu
arturicii spune:
Discordia, eu cred ca e mai greu asa brusc ziua si totusi lasat noaptea....
Eu cand am renuntat am renuntat complet. si da, a adormit mai greu insa ziua potriveam cate un drum cu masina la ora cu pricina si asa dormea. Apoi s-a reglat incet incet si e ok;
Rocsy, f faine prenumele . Sigur o sa alegeti ce e mai potrivit.
Multa sanatate, sa treaca repede raceala.
Cris, scrie te rog si aici reteta de care spui;
Ce aiurea, e plin internetul ochi de retete, am si carti in biblioteca insa cand auzi la cineva e altfel
Azi fac o supa de pui cu taitei de ou, clatite, cus cus cu legume mandrei, paste cu sos-legume-masline.
Sabina a intrat in perioada posesiva pentru lucruri; ieri de ex i-am ascutit patinele; ei bine, de la ora 18 pana dimineata (!) a stat non stop cu ele in mana; daca era dupa ea ar fi stat cu ele in picioare!
Azi noapte i le tot luam si la max 10 min se trezea sa le caute.....
Dimineata a schimbat patinele pe un urs imens pe care l-a plimbat pana la scoala la baieti si inapoi.
Acum plimba plastilina si ustensilele aferente; e inebunita dupa plastilina, sa fie oricand, oricat, oriunde. Am in sac tot timpul o cutie pentru a o mai tine cat de cat linistita in timpul antrenamentelor baietilor; ca altfel urcam si coboram scari
cris_09 spune:
Cantitatea o adaptati voi in functie de nr de persoane,eu am pus pentru 4 persoane,asa:
1 piept de pui
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
2 dovlecei
1 ceapa
ciuperci(cate vreti,eu am pus 500g)
Incingeti ulei intr-o tigaie(cu capac),puneti pieptul de pui,taiat cubulete,apoi adaugati legumele taiate fasii si puneti capacul.Lasati pe foc pana se patrund legumele iar la sfarsit comdimentati(eu am pus sare si nucsoara)
Dupa ce serviti copilasii puteti adapta reteta pentru adulti,adaugand ardei iute tocat marunt sau boia
"Pui Curcubeu" se numeste,o puteti gasi si pe net,e delicioasa(si simpla)
r_ocsy spune:
Neata !
Cris : puiul tau curcubeu mi-a atras si mie atentia, poate il voi gati chiar astazi ( daca tot am ramas acasa cu Sofia ), vad ca am trecut peste episodul de febra, ma pregatisem pentru inca o nopate alba dar nu a fost asa .
Artu : mi-ai dat o idee cu plastelina, ar trebui sa ii cumpar si eu Sofiei.
Va las ca s-a trezit. pa
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 21
+