Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
mamanati spune:
Chiar ma gandeam cat de frumos ca le faceti cunostinta copiilor cu sporturile de iarna! Si Sabinuta pe patine, e o scumpa! As vrea si eu dar la schi nu ajungem nicidecum anul asta, fetele mele nici nu stiu cum e iarna la munte. Da la patinoar cu amandoua n-am nicio sansa sa merg. Ne multumim cu marea pe timp de vara, din plin! Of, imi e dor de mare.
r_ocsy spune:
Neata ! Eu mi-am baut cafeaua in dimineata asta ... voi ???
Trebuie sa gasesc o solutie pentru iarna viitoare ca sa ma mut la tropice .... URASC ZAPADA !!! Am numai injuraturi in cap incepand de ieri la adresa vremii, nu va puteti imagina ce as putea scoate pe gura .
Artu : sanatate copiilor !
Cris : carnivor de profesie micutul Sebi?
La capitolul laude : am scapat de sticla de seara de vreo saptamana, acum bem lapticul din cana, in fiecare seara uitandu-ne la desene animate din varful patului ... e drept, am scapat de spalatul sticlei dar daca nu sunt atenta vom trece direct la spalatul lenjeriei de pat in cazul in care ar varsa cana .
Evoluam rapid la capitolul vorbire, spunem cuvinte noi si potrivim 2-3 in context , mi-e asa de draga cand isi exprima dorintele .
As mai sta dar cica avem de desenat, mi-a adus creioanele si caietul sau de desen !!!
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 20 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
arturicii spune:
Eu acum imi beau capuccino desi as prefera sa .
Azi iar stau acasa baietii sa se mai refaca pt ca in we au gramada de activitati.
Rocsy, relax, las' ca trece si iarna; nu te mai necaji.
Nati, ce rol important are printesa!!!
Sa o filmezi si poate ne-o arati si noua.
Cat despre gatit ....
Mai inventez pe moment; cel mai simplu e sa le fac dimineata, am spor, am idei. Dar nu intotdeauna am .... chef .
Ieri a fost supa crema de legume, mamaliga cu branza si iaurt, peste cu legume la cuptor (asta doar ptr S), paste cu sos de carne.
Azi ficatei cu legume, supa cu taitei, un pic de mazare, si nu mai stiu...
r_ocsy spune:
Neata !
Unde sunteti ? Iar am intrat intr-un con de umbra ?
Artu : daca as gati zilnic cred ca as innebuni ( la cat imi place mie bucataria ) ... la 2-3 zile mai merge ... desi am si zile in care trebuie sa fac zilnic cate ceva ca nu putem ramane doar la ciorba .
Sofiei ii plac ciorbele ( cu cat mai acre cu atat mai bine ) si spre marea mea disperare ( ca astea imi plac mie si daca ea nu mananca atunci nu mai imi fac nici eu ) nu ii place grisul cu lapte, orezul cu mere, papanasii fierti, budincile in general dar nici dupa prajiturile facute in casa nu se omoara , adica tot ce e dulce si gatit ... exceptie ciocolata ca asta ar fi non-stop dupa capul ei.
Va doresc weekend placut !
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Neata!
Va invit la cafea
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
r_ocsy spune:
Multumim Cris ... merge si la ora asta desi s-a cam racit intre timp .
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii V-am pregatit noi micul dejun. Enjoy! Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada |
Wow ... ce mic dejun delicios !
Multumim !
r_ocsy spune:
Fetelor .... inca nu a venit primavara ... unde sunteti ?
Ce-i cu linistea asta ?
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Fetelor .... inca nu a venit primavara ... unde sunteti ? Ce-i cu linistea asta ? R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 20 + "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Am servit micul dejun,am baut cafeaua,sunt ok
V-ati gandit la nume Rocsy,macar asa,ca idee?
Gravidutele,ce mai faceti?
Nico pe unde umblii?
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010