Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
cris_09 spune:
Neata!
Tot eu,cu www.visualphotos.com/photo/1x7946750/Cup_Cappuccino_Smiley_03431256.jpg" target="_blank">cafeaua in brate!
Am ajuns super ok ieri acasa,am avut noroc,iar de dimineata s-a circulat super bine,e cald si frumos afara..m-am trezit bineSa avem o zi frumoasa
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
R.Cata spune:
Apar si eu...de fapt burta si apoi eu
Am tot citit, dar nu aveam chef sa scriu!
Artu....e o scumpa Sabina pe patine! Ce insemna domne o tara civilizata....auzi sa cumperi patine si anul urmator sa le duci inapoi si sa iei altele....
Eu ieri am fost la eco. Totul e bine si frumos si ma duc la alta eco la inceputul lui martie, asta dc nu se intampla ceva pana atunci.
Cris, la datorie ca de obicei...si ce cafea zambareata ne-ai oferit!
Ieri am fost prinsa cu FB....dar voi reveni si aici pe front!
Pup fete dragi!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau eu cafelutza azi!
Ieri am stat acasa la dezapezit! Ma apuca disperarea cand ma gandesc ca ma apuca Pastele cu zapada in curte!
O zi frumoasa!
r_ocsy spune:
Neata !
Am avut calculatorul stricat, chiar dupa ce am trimis mesajul a inceput sa faca figuri si nu se mai deschidea; am crezut initial ca e sursa, s-a dovedit a fi in final o supratensiune ( multumim celor de la renel care ne strica aparatele electrocasnice ), in final s-a reparat usor .
Nico : de mine ce sa mai zic ... ca avem mai mult de o luna de la prima ninsoare si nu mai scapam de ea, cand aud ca ninge intru in depresie !!!
Sorana : la fel ca si Artu zic ca daca ai avut curaj sa inveti sa schiezi , patinajul e floare la ureche !!!
Cand vine primavara ???
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 19 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ioanact spune:
Buna!
Nu prea am ce sa scriu.
Insa, mi-am adus aminte ca tb sa avem luna asta sarbatorite. Asa ca:
La multi ani, tutlyna!
La multi ani, Aka!
Si la noi a nins.
r_ocsy deocamdata e jum lui Februarie. Vedem din Martie daca va veni primavara.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
NicoletaB spune:
Cu intarziere vreau sa urez si eu celor 2 La multi ani, sanatate si clipe frumoase alturi de familiile lor!
arturicii spune:
La noi toti 3 pruncii-s raciti asa ca ultimele 2 nopti sunt nedormite; febra, nas curgator, tuse. Or trece si astea sper cat mai repede.
Nico, Rocsy, vad ca asteptati primavara, e pe drum, va zic eu; e la fel ca si Mos Craciun, vine in fiecare an dar la timpul ei.
Deja www.theweathernetwork.com/fourteenday/roxx0003" target="_blank">cresc temperaturile peste 0 asa ca Nicoleta, cred ca o sa ai in cel mai rau caz piscina de Pasti in curte nu nameti...
cris_09 spune:
Neata!
Poftiti la o cafea cu gandul la primavara,desi inca nu m-am saturat de zapada,la -3 grade o privesc mult mai optimist
Ieri am fost super nervoasa,am inceput ziua prost,in statie la tramvai era o fetita de maxim 3 ani,infofolita (si stiti ca eu mor de mila copilasilor mici care merg la gradinita), plangea morocanoasa(cum maraie copilasii dupa somn),iar taicasu ii mai altoia cate o palma din cand in cand.Imi venea sa-l strang de gat
M-am racorit!
Sa nu inchei intr-un aer asa trist,aseara am ajuns cam tarziu acasa si Sebi s-a tinut numai de gatul meu pana a adormit,la un moment dat se tot plimba cu o farfurie prin casa,si il intreb:"ce vrei sa iti puna mama in farfuria aia?",la care el pe un ton ca si cum,"mai intrebi?",imi raspunde promt"CARNE"
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
mamanati spune:
Buna fetelor,
Cris merci de cafea! Mi s-a terminat cafeaua naturala si ma inec cu un nes. Bleah! Da nici nu renunt!
Cris, pai ai deja inca un barbat in casa! Nu are cine sa-ti tina unisonul la salate de cruditati?
Artu, imi pare rau ca sunt raciti copiii. Multa sanatate, sa va faceti bine!
Si Cami a fost racita, dar deja merge la gradi, caci are rol de prezentatoare la serbarea de primavara si tre sa repete.
Pe mine de ceva timp m-a apucat inspiratia de a croseta. Acum ii termin o caciulita Emiliei pe care sa o asortez cu un fularas impletit mai devreme.
Multa sanatate la copilasi, mamici si tatici! Gravidutelor - vesti bune de la eco si sarcini usoare!
Fug sa fac o ciorba si intre timp sa ma gandesc ce mai prepar pentru cina. Of, eterna si necontenita intrebare: Ce mai facem la cina?
mamanati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Helloo!! Noi maine plecam la schi, cateva zile, ultima tura pe iarna asta, sper doar sa nu ne-nzapezim pe-acolo, ca cica iar e cod galben de ninsori.. Si sunt in febra pregatirilor pt ziua lui Matei, vreau sa facem o mica petrecere, cu prieteni dragi, cu tort dinozaur, caut animatori (povesteam eu pe FB ce scoruri am aflat, de m-am socat), in fine, mai avem aproape 2 saptamani pana atunci. Cam astea-s noutatile noastre, va , un weekend frumos sa aveti! Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Da vrei sa ne oftici rau de tot! Iar la schi?!
Drum bun! Sa va distrati si sa aveti timp frumos! Asteptam si poze cu sportivii tai frumosi!