Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata.

unde ati fugit?
Nicoooooo, ma auzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna!
Multumim Aka de cafea!Mai spune-ne despre voi,ce mai faceti?
Nico vad ca a dezertat.O fi speriat-o frigul?
Tigruta citesc cu parere de rau despre problema voastra cu somnul,si nu stiu ce sfat sa iti dau.Daca ii faci laptic cand se trezeste nu il ia somnul mancand?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Cris esti tare draguta dar Luca nu mai bea nici un fel de lapte de cand l-am intarcat, asta fiind la 1 an si 2 luni..am incercat in toate felurile, biberon, canita, pai si il scuipa..si acum daca ii pun in canita si il vede se stramba rau..
il mananca doar in combinatie cu cereale spre exemplu..dar nici asa nu se omoara prea tare..
Se vede ca vine weekendul ca e pustiu pe forum..
Weekend frumos va doresc..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello si de la noi!

Gata frigul la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Heeloo si de la noi !
Dupa o absenta de o saptamana am revenit si eu ... si nu , nu m-am inzepezit dar am fost cam ciufutica si am avut destule pe cap, acum m-am eliberat !
Multumesc fetelor pentru felicitari
Implinesc maine 20 de saptamani de sarcina ... ce repede trece timpul ... si am 3 kg luate ( stau mai bine dact la Sofia ) ! Sunt curioasa cat voi avea la final . A inceput si burtica sa se vada cat de cat; bebele miscacios , eu ma simt super in continuare ! In concediu de "maternitate" va sta sotulache , cel putin 3 luni, dupa aceea se poate intoarce la scarbici daca ii e atat de dor, bine ca am cu cine lasa copiii ... sper sa se descurce bona cu doi , macar pana o duc pe Sofia la gradi ... daca nu, mai aranjez eu programul de la cabinet !

Nu Artu ... tot frig este si mai bate si vantul, la noi mai putin decat prin sud dar suficient sa iti inghete nasul la o plimbare de 20 de minute .
Ce tare ... Sabinuta pe patine ... super ! Politica magazinelor voastre m-a lasat intotdeauna cu gura cascata ... mi-ar place si mie sa ii iau patine Sofiei si la anul sa le dau inapoi la aceelasi magazin si sa le inlocuiesc cu altele pe masura !!!

Aka : ne-ai invitat la martisoare ... se vede primavara cumva la orizont ? Eu nu vad decat zapada care ma deprima ... deci scoate soarele i primavara si pentru noi

si va doresc weekend placut in continuare !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 19 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Helloo!!

Mama, ce frig afara, am stat azi o ora jumate cu Matei la patinaj, el n-avea nicio treaba, zburda pe patine, eu-bocna. Am vrut sa-l filmez, dar nicio sansa mai mult de 2 minute, frig rau si vant. Dar ce ma bucur ca e la a patra ora de patinaj si deja aluneca frumos frumos, dar si cade spectaculos, eu una nu stiu daca ma mai apuc de sportul asta, la etatea mea. Asa ca super, Ioana, ca stii sa patinezi si ai pus-o si pe Sabina pe patine, mie mi se pare ca invata asa usor la varsta asta. Bine, nu stiu daca chiar la 2 ani, dar macar prinde drag, si asta e ceva..

Noi maine plecam la schi, cateva zile, ultima tura pe iarna asta, sper doar sa nu ne-nzapezim pe-acolo, ca cica iar e cod galben de ninsori..

Si sunt in febra pregatirilor pt ziua lui Matei, vreau sa facem o mica petrecere, cu prieteni dragi, cu tort dinozaur, caut animatori (povesteam eu pe FB ce scoruri am aflat, de m-am socat), in fine, mai avem aproape 2 saptamani pana atunci.

Cam astea-s noutatile noastre, va , un weekend frumos sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello de la -21 de grade

Rocsy, ma bucur ca esti mai bine si ca deja ai gata planurile ptr 2 prunci!
Esti deja la jumatatea sarcinii, uau!

Cat despre magazine, da, sunt f flexibili in multe privinte.

Sorana, hopa sus pe patine!!! Daca te-ai apucat de ski merg si patinele sigur
Sabina a imprumutat patinele (cu 3 nr mai mari) de la o prietena. Apoi era tare necajita si pe care prindea ii spunea, cu voce trista "io n-am patine..."
Asa ca i-am luat desi asa cum ziceam nu erau in program decat din toamna.
Ea insa nu a ratat nici un antrenament/meci de hockey si nici un antrenament de inot; asa ca tentatia era normal sa apara si pentru inot si patinaj;
Azi am patinat o ora cu ea si e din ce in ce mai indrazneata.

Despre party, am citit si eu ce preturi ai gasit
Vrei sa intreb si eu de animatori? Iti mai trebuie sau ai gasit?

O saptamana frumoasa si mai calduroasa

Mergi la inceput

Neata!
Va servesc cu o www.goingout.ro/wp-content/uploads/2009/11/No-Name-Cafe.jpg" target="_blank">cafea si revin!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Am aparut si eu dupa troiene!
Aka- te-am auzit, dar eram cu copchilul si nu aveam timp!

Acum ma rasfat cu un capucino indulcit cu un pic de miere. In weekend am stat cu copilul prin casa si afara. Sambata noapte nu stiu ce l-a speriat in timpul noptii ca vreo 3 ore a m dormit in pozitia : eu stat in fund si el in picioare tinandu-se de gatul meu. Nu vroia altfel de fel. Pana la urma a alunecat usor si a dormit cu capul pe picioarele mele. Ieri eram rupta de spate. Deh, sa mai simt si eu din cand in cand ca sunt mama! Pe sanie nu-i place! El vrea sa mearga la pas. Asa ca am marsaluit pe strazi cu orele!

Cam atat despre noi!

Mergi la inceput

Fetelor am zis ca revin,dar nu am vlaga sa raspund la ceva,mi-e frica sa nu raman la munca la ce se vede pe geam

Mergi la inceput