Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri:)

M-am mai linistit asa.

Intrebare: aveti pe undeva ceva retete idei de gatit ptr bebei? (bebei....copii deja nu mai sunt bebei:)). )site-uri sau carti retete?!)

Nu mai stiu cum sa variez si de unde sa ma inspir...ca e si mofturos asa.
Mananca de la noi desigur, dar as vrea sa-i mai prepar diverse si nu am inspirate.

multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

Intrebare: aveti pe undeva ceva retete idei de gatit ptr bebei? (bebei....copii deja nu mai sunt bebei:)). )site-uri sau carti retete?!)

Nu mai stiu cum sa variez si de unde sa ma inspir...ca e si mofturos asa.
Mananca de la noi desigur, dar as vrea sa-i mai prepar diverse si nu am inspirate.

multumiri

Buna seara!

Uite aici am cateva retete, aici (scrie pt 7-12 luni, dar ii poti prepara daca ii place) si aici.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Ofer o cafelutza calda pe o vreme tare nasoala! Ieri am stat acasa, azi mi-am facut curaj sa vin la munca. Ce o fi fost in capul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Acum fac si eu cafeaua,acasa,nici ieri nu am fost la sapa,azi imi facusem curaj,dar m-a sunat sotul si mi-a zis sa nu risc,ca el se tine de portiera la masina cand coboara,ca sa nu-l ia vantul

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

ce buna e cafeaua cand te doare capul...

si daca tot sunteti acasa , va invit sa rasfoiti putin prin "taraba" de martisoare.
banii obtinuti se vor folosi la cumpararea de rechizite pentru copii din familiile nevoiase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Pe unde ati ramas inzapeziti de nu mai apareti pe forum!
Luati o cafea calda sa va mai reveniti!

Mergi la inceput

Neata!
Mersi de cafea Nico,azi si eu la munca.
Artu pupam micuta patinatoare.Exista patine asa mici?
Aka o sa arunc si eu un ochi in cufarul cu martisoare

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cordelia, eu ii gatesc si separat Sabinei pentru ca baietii nu mananca prea variat.
Ieri de ex a avut peste cu legume la cuptor; azi nu stiu; depinde de inspiratia de moment si de ce e prin frigi/congelator;
A incercat insa si pizza si cartofi prajiti si cacao si ciocolata (in loc sa ia clatita cu miere a luat-o pe cea a baietilor); ea sta cat sunt baietii acasa non stop cu ei, inclusiv antrenamentele lor, meciuri, etc; asa ca nu pot sa ma contrez eu cu ea de vrea o bucata de pizza..dar...la oricare din intamplarile acestea culinare mai putin agreate de mine asortez si legme/fructe asa ca mai compensez.

Cris, cele mai mici sunt marimea 8 (echivalentul lui 24.5 in Ro) si asa i-am luat; ea poarta 6 (~22.5) dar patinele sunt altfel facute asa ca-s super; nu le-am luat noi ci purtate; sunt cateva magazine in care le cumperi asa si anul urmator (sau cand raman mici) le duci inapoi, ei ti le "cumpara" la un pret mai mic desigur si iti iei altele si tot asa; si ptr baieti facem la fel.

Aka, spor la strans banuti din martisoarele acelea minunate!

Nicoleta, spor la munca!

Mergi la inceput

Neata!
Nu vrea nimeni o cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza..
Cris da vreau o cafea mare

Luca s-a trezit pe la 3 jum si nu a mai dormit pana pe la 5, l-am luat langa mine, batea din palme, se ridica dansa, apoi am venit in bucatarie sa beau apa, el dupa mine si a vazut niste animalute prin sufragerie si voia sa stea sa se joace, apoi plansete ca nu ii dau animalele, i le aduc ii explic, uite ca si ele vor sa faca nani..si cumva am adormit..

Artu mulumesc pt informatii, dar inca nu m-am decis la nimic..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+

Mergi la inceput