Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Servus intre 2 reprize de tuse;

baietii au scapat de raceala, pe S a trecut-o vineri dr pe antibiotic iar de vineri seara m-a luat si pe mine cu febra, tuse, tot tacamul suficient cat sa ma misc plutitoare prin casa de pe un pat pe altul; insa cum cei mici trebe hraniti, dusi la activitati n-am avut incotro si m-am mai mobilizat; dar ce-as mai fi zacut ...

R.Cata- uau, deja 37 de saptamani! sa ne anunti cand sa scoatem majoretele de la naftalina

Tigruta, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Discordia, eu cred ca e mai greu asa brusc ziua si totusi lasat noaptea....
Eu cand am renuntat am renuntat complet. si da, a adormit mai greu insa ziua potriveam cate un drum cu masina la ora cu pricina si asa dormea. Apoi s-a reglat incet incet si e ok;

Rocsy, f faine prenumele . Sigur o sa alegeti ce e mai potrivit.
Multa sanatate, sa treaca repede raceala.

Cris, scrie te rog si aici reteta de care spui;
Ce aiurea, e plin internetul ochi de retete, am si carti in biblioteca insa cand auzi la cineva e altfel

Azi fac o supa de pui cu taitei de ou, clatite, cus cus cu legume mandrei, paste cu sos-legume-masline.

Sabina a intrat in perioada posesiva pentru lucruri; ieri de ex i-am ascutit patinele; ei bine, de la ora 18 pana dimineata (!) a stat non stop cu ele in mana; daca era dupa ea ar fi stat cu ele in picioare!
Azi noapte i le tot luam si la max 10 min se trezea sa le caute.....
Dimineata a schimbat patinele pe un urs imens pe care l-a plimbat pana la scoala la baieti si inapoi.

Acum plimba plastilina si ustensilele aferente; e inebunita dupa plastilina, sa fie oricand, oricat, oriunde. Am in sac tot timpul o cutie pentru a o mai tine cat de cat linistita in timpul antrenamentelor baietilor; ca altfel urcam si coboram scari

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Neata! Imi spui si mie cum gatesti cus-cus cu legume? as face si eu ptr bebe, dar nu gasesc o reteta care sa ma lamureasca cum sa le fac

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Artu : sanatate multa si sa iti revi rapid !

Rcata : asa ma gandeam si eu, ca ar fi bine sa mai scrie cateva randuri pana naste, sa stim si noi in a cata saptamana este si cand sa scoatem majoretele

A gasit astazi fiica-mea pe masa o moneda de 50 de bani si mi-a dat-o ... mi-a zis "bani" ... mi-a aratat usa si a zis "zin" ( adica magazin ) si ou ... ati inteles, da ? M-a trimis frumusel la magazin sa ii cumpar ou si nu unul oarecare ci un kinder ca am avut musafiri in weekend si a primit un ou kinder si a fost in extaz ... "cioco" si jucarie la acelasi pachet !!! Am amanat-o cu Kinder-ul , momentan merge pacaleala ca la magazinul de la colt nu au oua de ciocolata ... cat va mai dura ???

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 21
+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cordelia, intr-o craticioara fierb legumele cubulete, pun sau nu pun un strop de ulei de avocado/unt si cand sunt gata legumele pun cus cus dar nu f mult ptr ca el se umfla ca si orezul. Il mai las un pic sa fiarba cu legumele apoi il acopar si il las sa se umfle bine.

Sau fierb intai cus cus-ul, apoi il "zburatacesc" cu o furculita si adaug rosii, ceapa, castravete, ardei insa taiate f marunt.
Daca la varianta asta adaug sare imi place si mie f mult.

Sabina le adora pe ambele.

Rocsy, la noi "cioco" e doar ptr baieti, cat o mai tine; a prins si ea cate-un biscuite cu cioco insa; cand intram in magazin si baietii isi iau un "dulce" vrea si ea desigur si isi alege singura mure/afine/fragi/capsuni cica aste-as "dulcele" ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Guess who is back?

Cris,Discordia- v-am auzit si am zis sa-mi fac "aparitia". Prinsa cu munca si cu invatatul, asa ca nu am mai avut timp sa intru. Cred ca e prima data in 6 ani sa nu intru vreo saptamana pe DC ( cu exceptia concediului).

Rocsy- frumoase numele!

Discordia- putere sa treceti cu bine perioada intarcatului!

Cris- cand mai gatesti puiul ala trimi-te si la mine o bucatica!

Catalina- inca un pic si bb 2 apare! Nastere usoara!

Artu- cum mai e vremea pe la voi? Tot ninsori?

Sanatate puilor bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Am facut www.twitsnaps.com/share/photo/24082_Cup_Of_Coffe_by_Kuallo.jpg" target="_blank">cafeaua
Nico welcome backNe era dor de tine
Nana are DPN:16 mai,tin eu minte ca e la cateva zile mai tarziu ca Adelina
Rocsy fetita ta si-a luat atributiile de surioara mai mare,deja te trimite la cumparaturi,urmatorul pas e sa te dea la o parte de la PC ca sa vorbeasca pe mess cu prietenii
Artu sanatate multa
Tigruta,Rcata voi v-ati hotarat ce nume puneti baieteilor?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Neata!
Nico.....spor la invatat in continuare, dc mai ai. Si bine ai revenit!
Cris, Nico....ati scapat de zapada din curte?
Noi ne-am hotarat la Cezar Stefan.
Interesant cus-cus-ul asta.
voua nu vi se intampla ceva de genu: nu ai facut mancarea aia niciodata si parca ti-e peste mana sa o incerci, chiar dc e f usor de facut

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Gata...sunt updatata cu semnatura

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2fpng" target="_blank">28.04.2010
37+ Cezar Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Hello si de la minE1
Ma 'tratez" cu un ceai de musetel.

Cata- frumos numE1. De zapada nu am scapat si nici de invatat! Dar o veni si primavara asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Neata!
Nico.....spor la invatat in continuare, dc mai ai. Si bine ai revenit!
Cris, Nico....ati scapat de zapada din curte?
Noi ne-am hotarat la Cezar Stefan.
Interesant cus-cus-ul asta.
voua nu vi se intampla ceva de genu: nu ai facut mancarea aia niciodata si parca ti-e peste mana sa o incerci, chiar dc e f usor de facut

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+
Eu nu am scapat de tot,mai am un mormanel (mic in comparatie cu ce a fost)
Imi place numele,sa-l stapaneasca sanatos
Daaa,si eu de cand zic ca incerc cus cus,dar daca nu am facut niciodata.......

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput