Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Bety doarme, iar eu m-am apucat de ieri de crosetat o fustita, lila. Inca nu stiu pentru cine va fi, Cami sau Bety, dar stiu exact cum va fi!

Pentru cina pregatesc peste hec, conopida in crusta de ou cu faina (nu prea sanatos, dar e mai consistent si doar fiarta la aburi n-o sa manance fetle la sigur), si salata de varza chinezeasca cu ardei rosu.

Rocsy, si mie imi place mult combinatia Eva Natalia (o sa fie tiza mea cu al doilea nume).

R.Cata si voi ati ales un nume foarte frumos!

Arturica, sa te insanatosesti cat mai repede!

Pup gravidutele, mamicile si piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Nico, Cris, Nati...multumim de complimente!
Oauu Nati....dar ce mancaruri insiri tu acolo! Cum e pestele hec?? si salata aia chinezeasca.....oricum suna ffff bine totul
Spor la crosetat!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2fpng" target="_blank">28.04.2010
37+ Cezar Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cata, superb numele!

Nati, am vazut poze pe FB foarte frumoase cu ce ai crosetat; bentitele-s preferatele mele iar fotomodelele tale sunt...

Nico, bun revenit!

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Ma bucur ca va place numele la care ne gandim ... sau cel putin prima optiune .

Artu : Sofia se mai scapa la cioco cand avem musafiri, ca fiecare vine cu ceva dulce si ii da in mana si nu pot sa o iau, mai ales ca face niste ochi ( s-a prins dansa cam ce ascunde ambalajul ). Noroc ca nu avem multi musafiri .
Astazi am facut o supa crema de legume cu crutoane, mai am niste fasole scazuta de ieri dar maine sa stii ca am sa fac si eu in premiera mondiala niste cus-cus !

Nico : welcome back !

Cata : frumos numele de baietel , pe copiii unei prietene ii cheama Cezar si Stefan .

Cris : sa inteleg ca nu ai servit cafeaua in dimineata asta daca nu ne-ai oferit si noua .

Nati : spor la crosetat, eu sunt antitalent la asa ceva !

Apropo ... azi dimineata cand m-am uita pe geam mai aveam putin si intram in depresie : NINGEA ( corectez, ninge si acum ) !!! Si tocmai ce ma bucuram ieri ca ne-a mai scazut cantitatea de zapada din curte iar pe trotuare in mare parte era uscat pe jos si in sfarsit circulam si eu fara stres .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 22
+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

R.Cata, hec-ul e un fel de peste fara oase mici, il aveti sigur in Romania, doar ca se numeste altfel. Nici nu tin minte varianta "romaneasca". Dar sa stii ca il ervesc diseara, ca ieri am facut pirjoale de legume si carne de pui la cuptor. S-au schimbat planurile nitel. Nu era salata chinezeasca, si varza chinezeasca(e mai lunguiata si mai fina) din care fac salata,si iar, baniuesc, ca voi o numiti altfel.

Rocsy, Arturica, merci!

Revin la crosetat, de fapt, sa va spun ca incep fustita din nou, era prea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Salut !

Ma bucur ca va place numele la care ne gandim ... sau cel putin prima optiune .

Artu :

Cris : sa inteleg ca nu ai servit cafeaua in dimineata asta daca nu ne-ai oferit si noua .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 22
+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

De fapt am baut 2,dar nu am avut chef de nimic azi,din cauza stirei www.stiridecluj.ro/social/barbatul-disparut-la-tarnita-cu-cei-doi-copii-s-ar-fi-dus-pe-gheata-de-pe-lac-pana-cand-s-a-rupt" target="_blank">asta,care m-a deprimat ingrozitor.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Supa cu galusti, salata de boeuf, supa crema, paste cu branza, paste cu carne, ardei umputi, chiftele - pe-astea le am preparate deja; mai fac niste biscuiti si gata ptr azi

Sabina e de o maraiala de zile mari, de la antibiotic i se trage, o doare burtica desi ii dau si probiotice; si mai are 4 zile de antibiotic.....

Am revenit la purtatul in ergo, sta mai mult catarata pe mine decat pe jos, e tare necajita micuta. De-abia astept sa isi revina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Artu, Sabina sa-i treaca repede maraiala. Baietii cum se mai simt? Tu ti-ai revenit?
Fetelor sa aveti toate o primavara frumoasa si infloritoare!
Va doresc un 1 Martie minunat!
Nico, Cris...nu plecati acasa? Sau nici nu ati mai mers la serv?

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2fpng" target="_blank">28.04.2010
37+ Cezar Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Va poftesc la o cafea speciala,asa ca de 1 martie
Sa avem o primavara frumoasa!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dragelor,

Va doresc si eu o primavara minunata, cu soare, flori si sperante implinite!!!

Mergi la inceput