Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Rocsy, felicitari din toata inima pentru micuta ROZ!! Ma bucur tare!! Si eu imi doream fetita, ca mi se pare mai dragut sa fie copilasii de acelasi sex, au ce imparti si pe viitor cand sunt mai mari pot fi ca fetite bune prietene, confidente.Stiu din experienta mea cu sora mea,vorbim atateaaaaa!...Plus ca in interiorul meu nu ma vedeam musai mama de baiat, insa bineinteles, cum vroia Dumnezeu sa fie si era bine. Si la noi a vrut tot fetita!

Artu, La multi Ani pentru frumosii tai baietei!!! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!

Tigruta, tu intrebai de metode de purtare bebei? Eu pe Ioana nu am purtat-o deloc, doar o zi intr-un ham si atat. Acum insa am luat serios problema in maini si mi-am cumparat deja o Manduca. M-am dus la magazin la Hiphip si mi-au facut ei demonstratie cu un bebelus papusa, sa imi arate cum se pune copilasul.M-a incurajat mult faptul ca spune ca nu iti rupe spatele(eu cam am probleme cu dureri de spate si pozitii defectuase) si asa cum il simt pe burta deja mare, pare f comod. Daca cea mica o sa se simta bine acolo, la iarna luam si sistem de protectie pt vreme rea. Am ajuns la concluzia asta pt ca nu ma vad cum pot sa imping si carut si sa o tin si pe Ioana de mana daca ies doar eu cu amandoua fetele la plimbare.Din fericire Ioana a renuntat la carut,deja din toamna nu a mai fost incantata sa o pun acolo, vroia numai pe jos, asa ca din noiembrie nici n-a mai stat pe acolo. Acum mergem de manuta peste tot.

Legat de ou, eu ii dau Ioanei 2 oua pe saptamana, ii plac mult, le tine ea in manuta si musca din ele. Cere "cacoco" adica cascaval, i-am dat si sunca de Praga, pofteste imens la tot ce mancam si noi astfel incat s-a mai ales cand si cand cu cate o gura de muratura, cu cate o maslina(pe care o numeste ou), mancam paine cu unt si dulceata, fructe din plin chiar daca uneori se mai satura de ele, le mai rotim. Adora fulgii de porumb (ii iau de la Plafar de la Sanovita fara zahar) impreuna cu cativa fulgi cu miere, pusi in laptic. E singura forma in care bea laptele. De multe luni nu ii mai dau lapte nici praf, nici de vaca, caci il refuza total. Mananca branza, cascaval, unt si cat prinde lapte cu fulgi.

Weekend frumos si linistit va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Si ceva interesant pt toata lumea: (daca descarca careva trimiteti-mi si mie pe mail ca eu nu am acces pe serverul care gazduieste fisierele)

http://cartilecopilarieimele.wordpress.com/

O zi frumoasa!

Am descarcat eu una...sunt mari rau, nu cred ca le pot trimite pe mail. Eventual ti le scriu pe un cd si ti le trimit prin posta sau cand vii la mama ta sa-ti iei copilul faci un ocol mai la stanga si vii si le iei

mamica de cat un ghemotoc (11.05.2010)

Multumesc de oferta!
Am inceput sa le descarc acasa, dar ma omoara jumatatea aia de ora de asteptat. Noroc ca sterg un praf, bag un aspirator si pana oi termina descarc 3-4. la serviciu nu m-ar fi deranjat sa astept atat de mult jumatatea aia de ora, ca trece tare repede cand ai de lucru, acasa mai greu!

Mergi la inceput

Remy- nasoala faza cu gradi! Sper sa gasiti ceva mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Nicoleta vezi ca ti-am trimis pe mail cateva carti downloadate.
Majoritatea sunt mari.
Vreo doua carti au mai multe parti si le-am trimis pe fiecare in parte.
Asa au mers.
Multumim pt link!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna!

Nicoleta vezi ca ti-am trimis pe mail cateva carti downloadate.
Majoritatea sunt mari.
Vreo doua carti au mai multe parti si le-am trimis pe fiecare in parte.
Asa au mers.
Multumim pt link!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

saru'mana

mai descarc si eu si luni vedem care cum ce poate trimite si facem schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Buna tuturor!!

Hai ca am revenit si eu pe-acasa..

Cata, adevarul e ca iarna imi place muntele, vara marea, nu ca as avea ceva cu Bucurestiul
Apropo de asta, am descoperit pe cineva apropiat familiei noastre care tocmai ce are un apartament in Predeal, asa ca ne-a tot lasat sa mergem sa stam pe acolo, mai putin in weekenduri, ca atunci vin proprietarii la schi. Asa ca am profitat, intai 5 zile cu amandoi baietii, apoi am dat si eu o fuga 3 zile, sa ma initiez in schi. Ce sa zic, il apreciez mult pe Matei, nu credeam ca e asa de greu cu sportul asta, el coboara partia de sus, in viteza, degajat, si toti de pe-acolo se mira si o felicita pe monitoare: " sa va traiasca, ce bine schiaza, asa de mic.." Dar cu mine, greu..mi-e frica, ma blochez in mijlocul partiei, aud o voce interioara care-mi spune: "n-o sa-ti iasa virajul, o s-o iei in viteza in jos, necontrolat" In fine, e de munca la mine si cu psihicul..Nu mai zic ca am acum o durere de spate..
De-asta ma bucur ca Matei are sansa sa invete de mic, fara teama, usor..L-am dus si la patinaj, ii place mult, face progrese, prima ora mergea tinut de maini, din a doua ora deja a inceput sa si alunece, mai face si cate o intoarcere, trante multe dar nu pare sa-l deranjeze

Nico, am scapat de ele in 3 luni.

Rocsy, felicitari si aici pt fetita nr 2

Despre cacao, e benefica pt sanatate, adica are multi antioxidanti, dupa 1 an nu vad motive sa nu-i dai si Sofiei. Seara s-ar putea sa nu fie chiar indicata.

Despre oua, lui Tudor ii dau 2 pe saptamana (cand nu uit, atunci primeste doar unul), Matei 2-3 pe saptamana.

Tudor a inceput sa vorbeasca binisor, leaga cate 3 cuvinte, stie bine sa exprime tot ce vrea. Mai nou a facut o pasiune pt desene cu trenuletul Thomas, vine si imi aduce telecomanda si zice "mami tomada tomas". Matei nu stia de desene la varsta asta, avantajul de a avea un frate mai mare (sau dezavantajul, cateodata)

Sa aveti un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna scumpelor,
Aparem si noi acum, caci toata saptamana am fost cu amandoua buburuzele acasa, Cami a fost racita, dar acum e mai binisor. In schimb Bety, e toata in maraieli, are o alergie nasoala, ii iese -si tot nu-i mai iese 2 canini- iar noaptea trecuta n-a dormit deloc de la 1-4 dimineata. Ce a facut? Pai maraia, se varcolea, se juca cu bretelutele de la pijamaua mea, imi scormonea toata fata cu degetele, se aseze cu fundu' pe fata lu' sora-sa( la 1 a aterizat si ea la mami in pat), si tot imi arata la TV, ca avea chef de desene. Azi le-am culcat la 10.15, nu la 9 ca deobicei, sper sa doarma toata noaptea.

Mergi la inceput

Acum ma apuc linistit de citit ce ati mai scris.

Cris, nici eu nu le gatesc separat la fete, adica pentru Bety. Fac mancarea pentru toate 3, cei drept, nu porc, nu prea prajit, categoric nu gras. In rest fac mancaruri mai dietice pe care le mananc si eu. Daca am pofta de ceva mai deochiat, gen o chinezeasca, o fac fie cand dorm ele, sau cand imi vin musafiri, si le mai gatesc si fetelor ceva.

Alina, ale mele nu se joaca niciodata de-a mama si tata. MAi des alearga si tipa impreuna prin casa, foarte des deseneaza impreuna, le place "sa mearga la picnic"- pun o patura jos si duna toate jucariile gen vesela, pernute, papusi... - la iarba verde, fetele. Si... daca le dau voie sa sara pe pat-veselie mare! Mai nou Bety se incalta in cizmele Cameliei si-mi umbla asa prin casa, isi mai agata un fular sau o caciula- si e fericita ca i-a reusit!
La capitolul vorbire, stam foarte prost. Cred ca aici are genele lu tat-su, care a vorbit bine la aproape 3 ani. Mama spune ca eu la un spuneam poiezii. Si tind sa o cred.

Virgi, ce mesaj frumos ai scris tu! Atat de pozitiv si plin de dragoste! Felicitari si sarcina usoara!

Nana, multa sanatate tatalui tau! Wow, ce vorbareata e Adelina!

Mey, mamica de buburuz! Stau ca nebuna si rad singura de bancurile postate. Intotdeauna imi provoaca o portie zdravana de ras!

Tot la capitolul bancuri:
Ion si Maria merg in luna de miere la un hotel in SUA. Noaptea Maria vede un soarece intr-un colt al camerei, si speriata il trezeste pe Ion.
-Ioane, Ioane, trezestete! Stii engleza?
-Stiu, Marie!
-Suna-i pe astea de la receptie si spunele ca avem un soarece in camera!
Suna Ion la receptie:
-Hello! Do you know "Tom and Gerry"?
- Yes! -raspunde receptionera.
-Gerry is here!

Ruxy, asa a fost si Bety, urla in orice alt loc unde ne duceam inafara de casa! Cred ca depinde de caracterul copilului, nu de gen. Mie nu-mi venea sa merg nicaieri cu ea, ca trebuia sa-mi rup spatele sa o tin doar in brate. La doctori - avea "alergie" exprimata prin urlete si prin clinici, desi nici nu se atingea inca nimemi de ea. Sa nu-i vorbeasca cineva, Doamne fereste, ca se pune si atuci pe plans. Ce-i drept, s-a mai acomodat cu lumea, de vre-o luna. Dar o preintampin mereu: unde mergem, cu cine ne intalnim, cine vine la noi in vizita - si chiar functioneaza! Sau e o coincidenta, ca a mai crescut si intelege ca n-o ia nimeni.

Hai sa trimit bucata asta, sa n-o pierd cumva...

Mergi la inceput

Artu, cu multa intarziere, le zic si eu scumpilor tai baietei LA MULTI ANI!!! SA FIE SANATOSI, FERICITI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII IMPREUNA CU SURIOARA LOR! Super tortuletele!

Cordelia, si Bety are vreo 11 kg, dar arata grasunica, zic eu, pe langa sora-sa, care la 5ani jumate are 14 kg. Referiror la bibe: e la fel ca la Nico.

Roxy, felicitari pentru inca o fetita cu fundite! Sa vezi ce frumos o sa fie! Mai ales ca-s foarte aproape ca varsta!

Marylenac, eu ii fac terciurile dimineata pe lapte de vaca(de capra nu mai au in comet), iar in bibe e LP.

Rocsy, de ce scumpa al treilea nu va fi categoric?! LA asa scumpete de fetita! SI... poate chiar vine si un baietel blondut si dragalas data viitoare.

Sorana, cum e la voi cu desenele, asa e la noi cu ciocolata. Cami nu a stiut de ea pana pe la 2,5 ani. Pe cand BB deja a gustat de cateva ori.

Gata, merg si eu la somn ca e 2.30 noaptea. Pup si noapte buna. De fapt, ce mai, cred ca demult dormiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Virginia, multmim de urari. Sa purtati sanatoase manduca; am auzit numai de bine de ea!

Sorana, felicitari pentru progresele rapide la ski! Trebuie sa intalnim pruncii pentru schimb de experiente

Nati, multumim de urari! Trebuie sa fie tare dragute fetele servind masa pe...covor. Niste poze cu voi pe unde mai vedem?

Am avut o zi plina de noutati pentru Sabina: Primul sanius pe derdelus si www.arturicii.ca/wp-content/uploads/2012/02/DSCN9081.jpg" target="_blank">primul patinaj. A fost distractie maxima si musai sa repetam experienta.
Aveam in plan patinajul pentru iarna ce vine insa daca am descoperit ca dupa ce 20 de ani nu am pus patinele in picioare inca nu am uitat mi-am facut curaj si am lasat-o si pe Sabina. Si a reusit!

Asa ca va recomandam si patinajul!

Mergi la inceput