Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Bravo Silvi!!! Bun venit minunii tale mult asteptate!
Sophia - Bine ai revenit! Io banuiesc ce ai avut tu de te-ai retras in carapace!Te inteleg foarte bine!
Felicitari Georgia! Bun venit piticutei si mult norocel!
Bun venit Ioana Teodora, bulgaras de Lexi!!!Bravo mami!
hai ileana!!!!!hai happymummy!!!!!!Curaj fetelor!

Despre noi, nu prea am ce sa spun! Stau in varful patului toata ziua! Cu mici pauze in care fac cate o mancare, de obicei simplisme!
Maine ma duc sa iau detergent, m-am hotarat la Persil lichid ca e usor de gasit si spal hainele lui bebe...
Sunt un pic fricoasa si eu, parca tot citind aici despre cezariene mi se face tot mai teama de naturala..............
Nu mai spun si eu de celelalte ganduri despre sanatatea bebelinei, ca ..........s-a discutat si orice ar fi, nu am ce sa fac acuma.......
Nu am nici cea mai mica contractie desi maine intram in 37s, nici din alea nedureroase nu mai am de-o vreme... Ma gandesc ca poate nu o sa le recunosc cand o sa vina?! Sau sunt doar naiva iar?
Zilele astea bebelusha a fost foarte activa, io sper ca nu si-a schimbat pozitia...Mai putin azi cand a fost asa lenesa de m-am si speriat la un moment dat!
Doamnea ajuta! sa fie bine!

36+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Aerlilian!!! Foarte tare faza cu doctorul!!! Cum sa dam draga ?! Pana la urma bine ca ne-a mai ramas cate ceva si din latura aceasta!

36+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Danezza, aia cu girafa e cea mai importanta! Neaparat sa nu o uiti! Aveam si eu una cu tigru, dar e prea fioroasa...girafa e ok!

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Fir-ar sa fie de gradina zoologica. A mea e cu un caine
Noua ni s-a spus sa pregatim cate una (camasa de noapte sau pijama, dupa preferinta)pt fiecare zi de spitalizare si pt prima zi/noapte o camasuta mai rea ca risti sa te patezi cand ti se face toaleta (tinctura de iod, rivanol, etc). Neaparat sosete groase pt nastere (naturala). Cica de ia niste tremuraturi si frisoane de se scutura si oasele-n tine
Anda eu sunt ok azi pt ca am pus sotul la mutat mobila pt a 10 oara in iarna asta. M-a pus sa-i dau in scris ca nu mai tre sa mute mobila pt cel putin 3 luni de acum incolo. Am cumparat si o garnitura de patut cu oitze si e asa dragutza!!! Abia astept sa gasim si patutul Da, noi nu avem patut la copila! Pentru ca nu ma lasa sufletul sa dau 800 euro pe ala care imi place, dar care in Romania ar costa cca 100 euro. Si ala care e transformabil e 2000 euro Cu banii astia ii iau o masina second-hand
Lady eu v-am urat azi noapte La multi ani cu ocazia Unirii Principatelor

35+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

In sfirsit, sunt si eu gata! Am facut baie, m-am coafat, ieri am fost la epilat si simbata la manichiura, deci sunt gata pentru marea intilneala. Mi-e o foame de nu mai pot!!! Nu stiu de ce, dar m-a luat o durere de cap .
Alice te pup si eu cu mult drag, si , da, suntem in formatie completa, tati a venit de azi noapte, nu a mai rezistat .
Ileana , nu m-ai lasat singurica.
Lady, iti tin pumnii joi, sa stii ca o sa ma gindesc la tine, o sa vezi ca o sa fie floare la ureche pe linga prima nastere.
Anda !
Dana, o sa te stresesz maine sa-ti spun ca suntem ok, doar numarul tau il am, pentru care iti multumesc inca o data din tot sufletul.
Ce o fi cu ursulet? O fi nascut? Sau ne asteapta si pe noi?
Multi la toata lumea, multumim pentru incurajari si ginduri bune.
Incerc sa ma bag la somn, poate totusi adorm si eu macar in seara asta inainte de ora 2, daca nu poate mai intru.
Pupici tuturor! Sa ne auzim cu bine !

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 1 ZI !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Multumesc Aerilian,Danezza,kraluca pt raspunsuri, inseamna ca este pe bune si nu e de la "babe" treaba cu sfintitul apei...
Eu o sa iau maxim 3 camasi de noapte, pt ca am auzit ca la spital unde nasc eu, se da camasa sterilizata inainte de aintra in sala de nasteri, asa ca imi ramane sa mai cumpar 2 eu si o pijama sa fie ... , osa nasc natural, (cred eu),o sa aflu un pic mai sigur la sfarsitul lunii chestiunea asta, asa ca o sa imi iau si sosete groase :D, si-asa eu sunt o friguroasa :).

Ane cu Maria Evelina in 36 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

In sfirsit, sunt si eu gata! Am facut baie, m-am coafat, ieri am fost la epilat si simbata la manichiura, deci sunt gata pentru marea intilneala. Mi-e o foame de nu mai pot!!! Nu stiu de ce, dar m-a luat o durere de cap .
Alice te pup si eu cu mult drag, si , da, suntem in formatie completa, tati a venit de azi noapte, nu a mai rezistat .
Ileana , nu m-ai lasat singurica.
Lady, iti tin pumnii joi, sa stii ca o sa ma gindesc la tine, o sa vezi ca o sa fie floare la ureche pe linga prima nastere.
Anda !
Dana, o sa te stresesz maine sa-ti spun ca suntem ok, doar numarul tau il am, pentru care iti multumesc inca o data din tot sufletul.
Ce o fi cu ursulet? O fi nascut? Sau ne asteapta si pe noi?
Multi la toata lumea, multumim pentru incurajari si ginduri bune.
Incerc sa ma bag la somn, poate totusi adorm si eu macar in seara asta inainte de ora 2, daca nu poate mai intru.
Pupici tuturor! Sa ne auzim cu bine !

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 1 ZI !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Pe mine m-a luat ameteala mai devreme... nu stiu de la ce... am baut un pahar cu bere insa era bere fara alcool , dar nu cred ca de la asta a fost... in fine a trecut... insa bebelina ea e f agitata de ieri incoace ..se misca maxim pe acolo prin burtica si cateodata mai imi da cate una in ficati.... :D ; sper ca e ok si nu e de rau ca e asa activa.
Happymummy Multa bafta la "marea intalneala " si sa ai nasterea asa cum ti-o doresti tu, si sa fie cat mai usoara .... si un bebe sanatos si voios!

Ane cu Maria Evelina in 36 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Seara buna burtici si mamici,
Ursuletz, nastere usoara!
Silvi,Georgia, Lexi, felicitari ! Sa creasca mare sanatosi si voiosi bulgarasii, iar voua refacere rapida si mult laptic va doresc!
Toni, bravo micutzei si tie! Sa o tineti tot asa, fara complicatii, sa cresteti repede ca sa mergeti acasa!
Fetele, va multumesc de urari si ca sunteti alaturi de noi. Putin a mai ramas dar parca acum e si mai greu. Ieri n-am mai fost in stare de nimic ca s-a stricat aparatul de facut testul pt moarte subita la spital si l-au reprogramat pt joi noaptea cand poate joi ar fi fost acasa… asa ca am dat apa la soricei la greu aseara, cred ca de fapt m-am descarcat de toata tensiunea acumulata! Si am continuat de dimineatza cand m-am dus sa-l vad si avea un coif din acela de pus pe cap la copii ca azi are 2 luni si am primit si cadoul… sambata la ora 8 dimineatza sa merg sa-l iau ca vine acasa indiferent de resultatul de la test! daca pica testul imi vor da monitorul si senzorii acasa! este doctora lui de garda si pot sa-l scot chiar daca e sambata… asa ca greu tare cu rabdarea pana atunci dar va veni si sambata!
Pana una alta incepe bulgareala, Hai Happy, Ileana, Lady, Yasmin, Annisia
Cristina va tin pumnii sa scapati repede de colici, sa te mai odihnesti si tu mamico! Sper sa treceti repede peste perioada asta!
Lady, capul sus sau mai bine ziz capul jos si plangi mamico cat poti si descarca-te aici! Va fi bine ai s avezi dar e normal sa te copleseasca emotiile si frica si grijile si toate!
Ileana, e normal sa ai astfel d einterbari, toate le avem… dar maine o sa-ti tii minunea in bratze , ascultati instinctul si va fi bine!
Intrebati de lohii, in total fix 6 spatamani; cam 3 saptamani de fapt dar apoi exact o picatura cat sa patez chilotul si sa fiu nevoita sa port tampon zilnic!
Apoi cu sau fara epidurala la nastere naturala, eu categoric votez pt anestezie. Eu cred ca as fi murit de durere. La Eric a fost super, acum totul a fost pe super rapid, au inceput contractiile la 5 minute si imediat la 2-3 minute si efectiv am crezut ca mor de durere pana sa apuce sa-mi faca anestezia! Eu cred ca am si pragul durerii jos, asa ca eu clar anestezie.
Cu alaptatul normal ca si eu sunt pro dra mai pro sunt sa fie si mamica si bebe ok! Daca mamica e mai linistita cu lapte praf si merge pe varianta mix sau numai lapte praf e super ok! Eu zic ca atata timp cat mamica e impacata ca face ce e mai bine pt ea si puiul ei, atunci si puiul mic e fericit si mamica nestresata si eu zic ca asta e o combinatie buna!
Merg la somn ca azi-nopate din cauza nervilor am cam stat pe buda ca m-am stricat la stomac in loc sa dorm si pic de somn. Asa patesc cand trec prin emotii puternice.
Noapte buna si
Hai Happy, Ileana, Lady, Yasmin, Annisia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

[quote]citat din mesajul lui aerlilian

Danezza, aia cu girafa e cea mai importanta! Neaparat sa nu o uiti! Aveam si eu una cu tigru, dar e prea fioroasa...girafa e ok!

38+

Anda eu sunt ok azi pt ca am pus sotul la mutat mobila pt a 10 oara in iarna asta. M-a pus sa-i dau in scris ca nu mai tre sa mute mobila pt cel putin 3 luni de acum incolo. Am cumparat si o garnitura de patut cu oitze si e asa dragutza!!!

fain ar fi fost sa va intalniti toate cu camasile in maternitate!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui happymumy

Poate de la foame te doare capul! Eu cred ca poti manca o felie d epaine sua niste biscuiti ceva doar mai e pana dimineatza!
Eu intre 18-18.30 am luat cina in spital ca nu aveam semne ca as naste si la 19.10 am intrat in operatie si mi-a facut epidurala! Nu m-i s-a intamplat nimic ca am fost mancata!
Dar la generala cand am facut mi-au zis s anu mananc! cred ca e ca sa nu vomiti dupa aceea!

gata, merg la somn!
nopate buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrix

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

[quote]citat din mesajul lui aerlilian

38+

Anda eu sunt ok azi pt ca am pus sotul la mutat mobila pt a 10 oara in iarna asta. M-a pus sa-i dau in scris ca nu mai tre sa mute mobila pt cel putin 3 luni de acum incolo. Am cumparat si o garnitura de patut cu oitze si e asa dragutza!!!

fain ar fi fost sa va intalniti toate cu camasile in maternitate!

Roxana, de Eric si Sven
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

a mea are barza

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput