Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

HAI ILEANA!!!!!!!!!!!

HAI GHIULTEN!!!!!!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Beatrix

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

FEICITARI Georgia! Chiar ma gandeam oare nu se naste niciun bulgaras de ziua mea? Si uite ca mi-ai facut tu surpriza.

FELICITARI Lexi! Recuperare usoara!

Ursulet, Ghiulten, Ileana!

Intreba o mamica din Germania, scuze dar nu am retinut numele, despre nasterea cu epidurala sau fara. Eu zic ca daca sunt semne ca travaliul va fi unul lung, sa optezi pentru epidurala. Altfel s-ar putea sa ajungi prea epuizata in momentul expulziei, iar acolo munca ta conteaza.

Matza - eu l-am nascut pe primul copil ne-coborat cand eu aveam deja dilatatie 10. A fost greu, se putea ajunge la cezariana de urgenta daca tot nu cobora si intra in suferinta fetala, dar a fost bine pana la urma.

Alina - imi pare rau ca nu ai laptic destul. Eu am citit undeva, nu mai stiu unde ca si excesul de lichide poate scadea cantitatea de laptic. Cica maxim 3 l de lichide e nevoie. Si noi suntem in ontinuare pe mixt. Eu mulg foarte putin, nu pot sa-l las sa se infometeze ca sa suga mai mullt la san. ca el oricum plange mult peste zi, macar stiu sigur ca nu plange de foame. As inebuni sa-l stiu urland de foame.

Si Dariuta mea e tare afectuoasa cu bebe. La Vladut ii e drag, dar el se poarta mai "barbateste". Daria mi-a spus ca ea ar vrea ca bebele nostru sa ramana tot timpul asa bebe.

Lady - te inteleg cu despartirea de Rebeca. E greu.

Ligia - tin pumnii sa fie bine bebe si sa mergeti linistiti acasa!

Sara - mersi de grija Cum am spus si mai sus, el oricum plange mult, si in brate, de aia ma asigur ca macar nu plange de foame. Ii dau LP cand nu mai vrea sa stea la san.

Beatrix - curaj mamico! O sa fie bine Sven!

Mergi la inceput

Breeeeeeeeeeeeee fetili:TREZIREEEEEEEEEEEEAAAAAA!!!

38+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Neata fetele!
Lady-bafta multa maine si stai linistita k fetita cea mare o sa fie bine. Si eu am plans mult cand am fost internata in spital pt disgravidie dar pana la urma a fost ok. Am mai vb cu ea la tel-doar sa ii aud vocea k de vorbit nu prea vb ea la 2 ani. Si cu nasterea o sa stai putin in spital, nu ca mine 3 sapt. In, fine...
Alina-nu te mai stresa atat de lipsa laptelui. Nici fetita mea nu a prea vrut sa suga, si nici eu nu am avut cine stie ce lapte. Dar sa stii k e sanatoasa, nu a racit de prea multe ori. Stiu copii alaptati la san aproape un an si au fost mai sensibili decat fata mea, asa k stai linistita. Fiecare copil e unic. Important e sa va fie bine, nu conteaza daca ii dai sa suga sau la biberon.
Eu inca nu m-am apucat de bagaj, nu stiu ce am , nu prea imi vine. Parca prima data am fost mai curajoasa. Mi-e teama k a 2-a cezariana o sa doara mai rau si refacerea o sa fie mai grea. Nici hainele lui bebe nu le-am spalat inca. Dar mai e timp.
La noi la Pitesti ninge asa frumos, s-a depus zapada si de abia astept sa imi iau pitica de la gradi sa iesim cu saniuta pe afara.
Va doresc o zi buna tuturor.
31+

Mergi la inceput

Izi.si la noi ninge

38+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

NEATZA scumpelor
HAI CU BULGARASII FETELEEEE
Intrebare foloseste careva dintre voi glicerina boraxata pt a curata gurita la bebei daca da cum si la cat tIMP?
Mihaela ziceai ceva de sosete groase la naturala eu nici nu am vrut sa vad sosetele intre contractii si impingeri tot vroia moasa sa ma inveleasca cu patura am rugato cu ceru si pamantu sa arunce patura de pe mine ca lesin de cald si alta nu,ea zicea ca is rece de aceea insista dar eu muream de cald asa ca din punctul meu de vedere am avut 2perechi de sosete in geanta fix degeaba.
Poop fetele cucuietele si sa auzim doar vesti bune azi sa vina bulgareii sanatosi si mamicile fericite

Mergi la inceput

Giani, eu o stergeam cu glicerina boraxata sau glicerina cu propolis(asta are valabilitate mai indelungata) sau cu glicerina cu nistatin.De doua ori pe zi, daca avea limba rau incarcata(alba) si odata-n zi daca limbuta era putin incarcata.stergeam cu o discheta demachianta cand era incarcata rau.stergeam limbuta, gingiute si valul palatin(cerul gurii)..cand era putin incarcata folseam betisoare de urechi.Deobicei ei nu stau si plang, caci se sperie si trebuie avut grija sa nu-i ranesti si sa te misti si repede..e dranjant si le da senzatia de voma.

Sa fii atenta caci dupa ce stergi gurita...30 min. trebuie sa nu le mai administrezi nimic in gurita..sa-si faca efectul solutia si sa nu inghita ei din ea odata cu orice altceva i-ai administra!

38+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

VESTI DE LA GHIULTEN!
la ora 9 s-a nascut Alara, 3350 g si cred 48 cm. Mami si bebe sunt bine!
Cu drag, Ghiulten!
(am incheiat citatul)
Bine ai venit sufletel!

A intrebat si de Ileana dar deocamdata nu avem vesti, nu?

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

multumesc pt incurajari ref la alaptat!! Si eu cred ca cel mai important e sa fie mama linistita, atunci e si bebe linistit. Pe Sara am alaptat-o 1 an, are o imunitate de fier, dar cred ca foarte mult a contat faptul ca am stat cu ea la Breaza de la 2 luni. Aerul ala a facut minuni!! vaaai asa dor imi e de casa noastra de la Breaza!!! Sper sa merg din nou la primavara si sa stau o perioada cu amandoi acolo..

eu tot astept sa ma sune saau sa trimita sms Ileana..
Si asteptam vesti si de la Constanta, de la Ghiulten

Asa ne-am bucurat cand am vazut zapada Sara deja se imbraca sa iasa la sanius
Bine, e minunata vremea asta pt cei ca noi, care stam acasa, cu bebeii, la cldurica. dar sa trebuiasca sa mergi la serv si sa traversezi tot orasul in traficul asta, mai bine ..

Vreau sa va spun ca asera, cand ii faceam masaj lui Filip, mi-a facut-o: a facut un pipi cu jet pe mine...da mult..ca sa ma ude pana la chiloti, si pe bluza,.

Toata noaptea a dormit bine, i-am dat biberon la 23, inainte de nani, dupa baitza. Apoi am simtit ca imi explodeaza sanii, asa ca la 2 i-am dat doar de la mine, apoi s-a trezit la 6 si i-am dat tot de la mine. De bine ce ziceam ca nu am lapte, toata noaptea mi-au curs si s-au umplut de lapte sanii..Sa vedem cum e si azi.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput