Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)
Raspunsuri - Pagina 14
dr_anca spune:
Bravo Lady 
Bine ai venit micuta Alexa pe lume
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte Sara-Stefania
38s cu
Alexandra
iulie 2008
Alice_Elena spune:
Felicitari Lady!!
Felicitari ursulet!!
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
adc spune:
Felicitari Lady, Ursulet!
Am dormit ca de obicei pana la 10,30 si am visat oribil... intai legat de bb, n-are rost sa insist cu detalii, apoi ca Andra se taiase la mana si ma striga disperata, si in final ca ma certam rau cu maica-mea... m-am trezit aproape plangand... ce naiba, incep acum pe final tampeniile astea de vise? Desi stiu ca-s cat de cat normale nu prea am visat asa de urat pana acum.
Hai nu fiti triste ca lasati copiii mai mari acasa, e pt fericirea lor despartirea... bine, mie mi-e usor sa vorbesc, ca fetita e mare... ba chiar ma indeamna: "du-te o data la spital ca vreau sa vina bebe". Insa imi amintesc ca tot cu lacrimi in ochi am lasat-o si eu, acum 2 ani, atunci cand plecam sa ma operez de sarcina extrauterina... Da' sunt macabra rau in dimineata asta...
Sa trec la aspecte mai placute, Anda, dragut sot ai... dar ca veni vorba de legat trompe (desi nu puneai asta in discutie), eu m-as mai gandi... esti tanara si ai o fetita mare, in curand si un baietel, faci ceea ce iti place profesional (mare lucru!), e foarte posibil sa mai vreti un bebe chiar si peste cativa ani, poate chiar copiii vor insista pt inca un un frate/sora... E minunat sa adopti, dar legea in Romania e ingrozitoare. Prietenele mele care au copii adoptati, toate au "fentat" puntin legea la indemnul unor cunoscatori, si niciuna nu are copii naturali. Altfel te saturi si iti iei campii... Nu te supara ca mi-am dat cu parerea, stiu ca nu era treaba mea.
Sophia, burta ta e foarte frumoasa!
Hai Annisia!
Mami de Andra (18.02.2006) si
38+ cu 
danezza spune:
Felicitari Lady, bine ai venit micuto'!
Sophia, eu am puatu d-ala si am cumparat saltea separat, aia a lui e ca si inexistenta.
in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
ellenii spune:
Neata!
Felicit si eu noile mamici de bulgarasi - Lali, Silvi, Ileana, Georgia, Ursulet, Ghiulten si Lady!!! sa va refaceti usor si repede, sa aveti laptic mult si sa aveti copilasi sanatosi, papaciosi si somnorosi!

Le urez curaj si nastere usoara urmatoareler mamici! 

M-au emotionat si mamicile cu copilasi marisori acasa care se duc sa nasca. Tare greu trebuie sa va fie....
Eu am emotii legate de nastere - nimic nou prin zona.
Ma gandesc si la faza pe care ati spus-o legata de afectiunea care vine treptat si mi se pare logica - cine stie cum o sa reactionez. Cred ca voi fi fericita sa stiu ca e sanatoasa si atat. Apoi sa am rabdare sa descopar si celelalte lucruri.
Si eu sunt programata la taiere pe 29.01.2012 (anul e f important).
Mi-e frica de numa... as mai tine cupila inca vreo 2 luni, cel putin sa ma satur si eu de burtica. Mi-e tare draga si cred ca o sa-mi fie dor de ea - miscacioasa, nu suncoasa.

37+
carina spune:
Neata la pranz,
Bravo Lady!!!! Bine ai venit Micaela!!!
Eleni te-am trecut in listuta
. Inca 3 zile.
Adc chiar iti multumesc ca mi-ai spus cum sta treaba
. Si eu in acelasi context m-am gandit ca ar fi cam "de tot" treaba cu legatul trompelor. Si Carina ma trimite sa nasc
. Aseara i-am spus sa se stearga singura cand iese din dus ca daca mai stau in picioare nasc. La care ea a inceput sa topaie si sa strige sa nu ma asez, sa ma duc sa nasc ![]()
.
Bia cum e Alexis?
Olga bine ca esti bine
. Ai scris la un moment dat ca esti la medic si apoi nimic.
Sophia ce lucioasa e si burta ta
. Asa si la mine, am senzatia ca imediat o sa faca poc.
Miha nervi de otel ti-au trebuit pentru atatea nunti. Mie una mi-a fost de-ajuns pentru o viata
. Sa stii ca si eu am regretat ca nu am savurat suficient prima sarcina: am fost stresata, speriata, absorbita de probleme in loc sa fiu de minunea din burta. Si ma bucur enorm ca am mai avut sansa la inca o sarcina, pentru ca era o mare pata neagra in mintea mea
.
Azi dimineata mi-am dat seama ca mai avem doar 2 weekenduri in formula de 3 + 1 ascuns
. Dupa asta, totul se schimba.
Va pupacesc,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si
36+
Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
olishka spune:

Felicitari Lady!!!! Bravo mamico!!!! Sa te refaci repede si sa ajungi repede acasa!!!

Olga, mamica lui David iepurasul 
si
36+
iaura21 spune:
HIP HIP URA! LADY FELICITARI !
sophia
eu nu am salteluta separat,e ok aia a patutului,mai ales in primele luni,doar am pus o paturica mai moale sub cearceaf.
kraluca spune:
gianina - super poza de la avatar! sa ne mai tii la curent cu evolutia printesei!
iaura - eu citisem ca pentru bebe salteaua trebuie sa fie mai tare... eu am saltea de cocos si hrisca, dar nu stiu cand sa pun partea de cocos si cand partea de hrisca. ceva sfaturi?
elenii - si mie mi-e draga burta si as mai tine-o macar inca vreo luna ![]()
adc - si eu am dormit aiurea si am visat urat... despre bebe. si asta numai din cauza unor episoade din dr house pe care nu trebuia sa le urmaresc 
37+
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6
sophia_m spune:
hello
am dormit ca o..![]()
eram convinsa ca naste Lady pana ma trezesc eu, probabil o sa nasc si eu pana ma trezesc
Bravos Lady, refacere rapida si bine ai venit Micaela!!!!!!!!!
multumim de complimente fetele
Anda, la mine si buricul luceste si e cam vanat, am mereu impresia ca acus explodeaza si-mi ies intestinele pe afara
sper sa scap fara vergeturi
si noi tot 2 we mai avem(cred) in formula de 2+1 miscacios![]()
insa, spre deosebire de Ellenii eu abia astept sa scap de burta (desi mi-e o frica de taiere acu' ca stiu ca se apropie momentul)
mi-e drag tare de burtica, o sa imi amintesc cu nostalgie de ea, darrrrr vreau sa scap de greutate, vreau sa fac o baie ca omul nu ca balena, vreau sa ma ridic din pat fara dureri, m-am saturat sa merg la baie de 20 de ori pe noapte si etc
imi fac o cafea, ca-s chiauna inca..
36+ cu bebe mic si scump
David-Andrei