Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Felicitari Lady! Sa fiti sanatoase si sa ajungeti repede acasa!!!

Azi,nu stiu ce am dar sunt cu fundul in sus,nimic nu mi convine,imi vine sa bat pe cv,nu pot sa ies afara din cauza vremii,am de spalat o gramada si nu am unde sa le intind ca afara pe balcon e frig si nu se usuca nici in 3 zile,sotul nu a putut merge azi cu masina si avea o gramada treaba,nu prea mai pot fc nimic prin casa ca obosesc,si nici chef nu prea am....Cam asta am avut de spus pn acum...sper sa imi mai reven pn mai tarziu!!!

35+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felicitari hapy , aerlilian , lady ,ursulet, sa va traiasca putiutii sa fie sanatosi si papaciosi
fetele care ati nascut deja am si io o intrebare..la bb vostri au aparut colicii , caci io ma lupt cu colicii puiutei mele de vreo 3-4 zile ..mi se pare extrem de devreme

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Georgia - si noi cu colicii de timpuriu. Ce mananca pitica ta? Al meu e pe alimentatie mixta si dr ne-a recomandat formula Hipp combiotic. De ieri ii dau asta + bimbi gas + ainan baby + infacol, alternativ astea pt colici. Astept rezultatele. Dr mi-a spus ca e plina de gaze burtica puiului nostru, e mai tot timpul tare. A spus ca e posibil sa aiba o deficienta ezimatica si o sa dureze putin mai mult pana se obisnuieste tractul lui gastrointestinal cu lapticul, chiar si cu cel matern.

Anda Si la Vladut i-a placut de tine. M-a intrebat cand mai vine fata aia pe la noi (fata fiind tu)

Mrg - multumesc

Cat despre legatul trompelor, si pe mine ma bate gandul. Mie 3 chiar imi sunt suficienti, dar parca nu ma lasa inima sa iau o asemenea decizie ireversibila. Figura o fost si barbatu'mio cand am vorbit despre asta. O spus sa nu fac, ca cine stie... Dupa ce ca tot el a fost ala care o facut gura mare cand am ramas insarcinata si a doua oara, si a treia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

FELICITARI MY LADY!!!
sA FIE SANATOASA ALEXA SI SA VA BUCURATI CU TOTII DE EA!
RECUPERARE GRABNICA SI REINTALNIRE FRUMOASA CU REBECCA!

cari multumesc de intrebare, e la fel, destul de vioi dar cu jumatate de noapte alba. Trece ca nu e grav, febra nu mai are deocamdata

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 36+

Mergi la inceput

Si intreba cineva, scuze ca nu-mi amintesc cine, cu ce sa curatam gurita lu bebe. Tot dr ieri mi-a spus sa-i badijonez cu bicarbonat (un varf de cutit)dizolvat intr-un paharel de apa si Plantagingival dupa fiecare masa, si o data pe zi cu violet de gentiana.

Eu sunt bucuroasa ca e a doua zi cand reusesc sa-l las afara pe bebe la somn, il tin cam 1 ora, dar il scot dupa ce il adorm, altfel nu reusesc, ca nu-i place impachetat in salopeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

felicitari Lady, sa-ti traiasca pitica!

eu aseara am avut un moment de criza - nu stiu cum e dupa nasterea naturala, da cezariana mi-a iesit pe urechi.. si nu ma intelegeti gresit, fac eforturi sa ma misc singura, sa grabesc cat pot vindecarea..

daca as sta doar la pat probabil ca n-ar fi asa de rau, da acuma mai am pe cineva de care sa am grija.. eu ma gandesc cu groaza ca-mi da drumul din spital maine. Acuma, dc nu ma descurc, chem o asistenta si o ia pe asta mica, stiu ca are grija de ea...

e f aiurea ca exact in mom in care bebe are cea mai mare nevoie de noi, noi habar n-avem ce sa facem (si ma refer in primul rand la alaptat, teoria e simpla da practica ne omoara) si de abia ne tinem noi pe picioare..

pai acum dc stau in pic 5 min sau ma misc mai mult de 30 pasi ma doare operatia de nu ma vad, ce ma fac eu acasa cu program non stop la bebe?

citeam pe nu stiu unde ca-n culturile mai "inapoiate" mama e tinuta in puf 40 zile de la nastere, toata lumea are grija de ea si-o ajuta, pe cand in cultura occidentala se presupunde ca sunte wonder women - cu o mana ma tin de operatie, cu alta de copil, alaptez exclusiv, eventual mai fac si de mancare/ curatenie... normal ca apare depresia, inteleg f bine acum fenomenul!

gata, mi-am varsat of-ul.... acuma inapoi la treaba, cred ca se trezeste Iulia :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Raluca ,si eu optez pt. saltea de cocos, dar dupa 6 luni cand cobor nivelul patutului,sfaturi nush despre saltele ,care sunt mai bune dar prefer cocos decat relaxa...iar hrisca nush pt. ce e(banui ca ceva ca si iarba de mare o fi...)

mie mi-e dor deja de burta ,de starea de graviditate ,dar tre' sa astept cateva luni bune, fiind cezariana ,apoi ma apuc de treaba, Mihaela sper ca o sa tii evidenta cu calendarul ala

Gianina draguta poza micutei ,mai pune poze pe picasa.

Georgia ,ce frumos ai descris prima impresie despre fetita ...despre colici ,pot aparea si mai devreme ,sunt o multime de solutii de administrat bebicii ,tre' sa o nimeresti pe cea care ii prieste ,noi nu avem deocamdata dar ii mai dau bonisan cand mi se pare ca o doare burtica, tu cum te descurci cu alptatul?

si eu am avut o multime de ganduri/trairi cand am vazut-o prima data ,dupa momentul operatiei,dar nu le pot descrie ,am impresia ca nu-mi ajung cuvintele ,doar ca-mi vine sa plang cand ma gandesc ...
iar acasa in primele zile ,ascultam muzica cu fetita si tot dadeam de melodia lui Usher care zice:i am lost ,i am vain, i will never be the same without you...si ma apuca un plans gandindu-ma ce ma fac eu daca o pierd cumva pe fata ,clar hormonii de dupa nastere sunt cei mai tropaitori...
azi noapte am dormit f. bine ,de la 22 la 4 apoi pana la 8 ,incet cred ca renunta la o masa pe noaptesi ar trebui sa inceapa sa pape la 4 ore si ziua ,dar suntem mai smiorcaite ziua,abia ne jucam mai mult.

Mergi la inceput

Ursulet - si te imbratisez! Asa e cum zici tu! Chiar si in cultura noastra lauza nu avea voie sa faca nimic in casa, veneau vecinele, neamurile. In niciun caz nu era lasata singura dupa nastere. Acum trebuie sa ne descurcam singure cu toate. Ai grija de tine si daca simti ca nu mai poti, ia-ti o pauza, vorbeste cu cineva, sa n cumva sa ajungi la depresie. E groaznica depresia post-natala. Stiu foarte bine ce vorbesc. Am fost acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

ursulet ,impresia assta am avut-o si eu, ca nu o sa ma descurc singura cu fata dar dupa cateva zile acasa, trece durerea si am reusit (am tinut neaparat)sa-i fac eu prima baita nu altcineva,e drept ca dupa 10 zile de la operatie, pana atunci i-am facut doar partial toaleta,dar trec toate si o sa te descurci f. bine.

Cristina ma bucur ca va place afara ,noi nu am mai iesit cu frigul asta ,doar deschid geamul mai tare si o imbrac mai bine/gros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

FELICITARI LADY SI RECUPERARE RAPIDA!!!
BUN VENIT ALEXA!!!

Anda, nu se putea o declaratie de dragoste mai frumoasa din partea sotului, cred ca e un om deosebit. Carina va fi sigur o sora buna pt fratiorul ei la cat de mult si-l doreste. Probabil un pic de gelozie va fi. Sebi a scapat si el o intrebare in primele zile "si de mine cine mai are grija?" L-am linistit, zic eu, ca a vazut ca nu s-a schimbat nimic intre noi si el, din contra acum il pupam mai mult si ii spunem mai des cat il iubim. Sa vezi cum o pupa si el pe cheliuta pe Sara ii place ca miroase frumoos a bebe.

Cristina, ce grijuliu e Vladut si Daria asa ascultatoare, e de povestit nepotilor intamplarea. Te rog daca poti sa mai spui o data numele medicamentului pt colici pe care ti l-a dat dr pt Mihai, ca si la Sara in pampers au loc multe explozii
I-am luat Infacol dar nu-mi place deloc ca are zaharina, in alte tari zaharina e interzisa ca se stie ca e cancerigena, iar la noi e in siropurile pt bebelusi am si eu piticii mei, nu dati cu rosii

Georgia, si Sara a avut cateva zile dureri de burtica din cauza gazelor, problema era ca mancam eu fructe. Acum mananc mere coapte si banane, mai are gaze destule dar nu mai plange de durere ca inainte

Alice, m-au cucerit piticutii tai, nu vazusem poze cu Radu, e la fel de dulce ca surioara lui

cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput