Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

ursulet, eu mi-am luat o centura destul de zdaravana de la tarabe din piata pe care am dat 15 lei si nu e cu nimic mai prejos decat una pe care am vazut-o la Sensiblu si era 100 lei. Il poti trimite pe sotz sa-ti ia.
Mi-a mai dat Ghiulten un sms:
la 4 a vazut Piscotica, a pus-o la san, a supt 10-15 min si astepta sa i-o aduca iar pe la 8. II tine pumnii lui Lady maine!
Va pupa pe toate!
Lady .. suntem cu gandul la tine maine .. cu camasile calcate sau necalcate!

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

felicitari Ileana, Ghiulten si Ursulet!!!!
BUN VENIT TUDOR, ALARA SI IULIA!!!

Cati, ce crezi ca am spus eu cand mi-am vazut prima oara baiatul? ce gura mare are!!! asta mi-a trecut mie prin cap in momentul in care ar fi trebuit sa simt emotia primei intalniri cu copilul meu. M-am simtit vinovata si inca ma simt ca nu m-am concentrat atunci pe ce era important, dar cred ca de vina a fost doar lipsa de experienta. Acum la a 2 a nastere am simtit bucuria si emotia chiar in momentul nasterii, asteptam cu rasuflarea taiata sa-i aud plansul si mi s-a parut cel mai frumos plans din lume.
Cati, mititelul Gruitza cum sa te priveasca acum ca el abia zareste contururi, abia la 2 luni iti va vedea chipul mamico. Inca putina rabdare

Anda, ma intrebai de Sebi, sunt o mamica norocoasa ca am un copil asa bun. M-a uimit si m-a emotionat f tare cand a venit sa ne ia acasa de la maternitate, a fost prima data cand l-am vazut plangand de bucurie si ne-a spus ca isi da seama ca traieste un moment important, ca isi duce pt prima oara surioara acasa.Acum 2 zile eram noi 2 singuri la momentul baitei Sarei si m-a ajutat cu placere, a spalat-o si el pe Sara, o sa am grija sa mai avem astfel de momente ca sa-i dau ocazia sa se apropie de ea, sa se cunoasca incet incet

HAAAI LADY
cine ne anunta maine? camasa cu barza e cu noroc si eu tot barza am avut tot norocoase sunt si camasile cu catei si girafe

cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Ursulet mai bune sunt centurile reglabile decāt cele cu chilot. Centura de la sano nu e scumpa

cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

FELICITARI Ursulet!!!

Lady

A propos de implicarea fratiorilor mai mari, acum seara m-am dus sus sa pregatesc cada pentru baita si am lasat bebelu cu copiii. La un moment dat s-o pus Mihai pe plans si o aud si pe Daria urland isteric. Am coborat intr-un suflet jos iar pe scari m-am intalnit cu Vladut care mi-l aducea pe bebe in brate ca plange. Era sa mor cand l-am vazut cu bebe in brate, numai scenarii de cosmar mi-au trecut prin fata ochilor. Daria urla ca eu le-am spus sa nu-l ia pe bebe in brate cand nu sunt eu alaturi sa nu cumva sa-l scape si s-a speriat pentru bebe cand l-a vazut si ea pe Vladut cu el in brate. Of. Trebuie sa-i mai explic o data lui Vladut, ca el se crede foarte mare. Nici n-as vrea sa-i scad increderea in el, dar nici sa risc Doamne fereste ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

multumesc de raspunsuri, cred ca am gasit la o prietena sa imprumut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara
YUHUUU FELICITARI GHIULTEN,ILEANA,URSULET....REFACERE USOARA SCUMPELOR SI PUIUTI SANATOSI,PAPACIOSI SI FARA COLICI
LADY PT TINE MULT NOROC MAINE TOATE NE GANDIM LA TINE DOAMNE AJUTA SA FIE BINE SI SA NE DAI REPEDE VESTI BUNE....MAMICA SCUMPA.
Majoretele la atac pt toti bebelusii care vor sosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara!

Felicitari mamicilor curajoase Ileana, Ghiulten si Ursulet

Lady bafta multa maine si sa iti vezi cat mai repede puiul

Ce putin mai avem si noi restul fetelor. Ma suna lumea sa ma intrebe daca am nascut si ma enerveaza nu mai am chef sa raspund la tel.

Maine spal toate perdelele din casa ca nu mai apuc dupa.

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 37s cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Am intrat doar sa va citesc, sa va salut, sa felicit noile mamici si sa urez mult succes viitoarelor!

Poze noi la semnatura!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150558884612392.437380.624067391&type=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

BINE ATI VENIT TUDOR, ALARA SI IULIA!!!

HAI LADY

Eu sunt varza...de vreo 2 zile obosesc asa de repede...ma misc ca o balena...azi a vrut B sa faca o fasole la care viseaza de vreo luna si evident ca de la 10 am stat in picioare pana la 4 ca am executat si o placinta cu dovleac.
Voi obositi la fel de repede?
Maine merg la dr sa imi faca testul de coagulare...stie cineva ceva de asta si sa fac si streptoccocul ca cine stie..pe viscolul asta parca imi vine sa ma duc cu metroul...dar am cauciucuri de iarna si sper sa mearga bine.
Mai fetelor cu centura eu zic sa nu folositi, pana si medicul mi-a zis la fel...ca cica daca folosesti centura deasta muschii nu se mai retrag la fel de repede si frumos ca sunt sustinuti si cel mai bine e sa stati asa si o sa vedeti ca se vor retrage mai repede.
Sora mea a folosit centura si a ajuns la 50 kg dar a ramas cu burtica...nu e prea incantata, eu cred ca de la centura, eu dupa Leyre nu am folosit si aratam perfect de ziceai ca nici nu am fost vreodata insarcinata.Voi decideti...dau si eu cu parerea, nu dati cu rosii

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 37 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Pai am nr. Alinutei_anto, al lui mady, al lui Bubbles, al dr.Anca..cum nimeresc prin lista, trimit SMS.si rog cui ii trimit sa posteze si pe pagina mea de facebook.multumesc.caci sotul nu cred ca ii sta capul la postat!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput