FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

CLAUSIM eu am tot comunicat cu un centru din valencia zilele astea , pareau f f prompti si f eficienti dar cand mi-au spus prezul mi-a cazut fata am crezut ca fac un infarct se ajunge pe la 8500 euro fara alte cheltuieli doar ceea ce implica fiv, restul vizite, controale analize etc etc nu intra in pret eu am facut un calcul si se ajunge cam pe la 10000 euro, iar o ebrio adoptie costa 2250 euro dar listele de asteptare sunt cam lungi.
APALINA cand trebuie sa faci beta??? Sunt fff emotionata nu vad ora sa ne spui ca esti graviduta cu adevarat.
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella43

CLAUSIM eu am tot comunicat cu un centru din valencia zilele astea , pareau f f prompti si f eficienti dar cand mi-au spus prezul mi-a cazut fata am crezut ca fac un infarct se ajunge pe la 8500 euro fara alte cheltuieli doar ceea ce implica fiv, restul vizite, controale analize etc etc nu intra in pret eu am facut un calcul si se ajunge cam pe la 10000 euro, iar o ebrio adoptie costa 2250 euro dar listele de asteptare sunt cam lungi.
APALINA cand trebuie sa faci beta??? Sunt fff emotionata nu vad ora sa ne spui ca esti graviduta cu adevarat.
fetele

Buna Ella.Da asa este ai dreptate in ceea ce priveste Spania.Preturile sunt exagerat de mari si listele sunt destul de stufoase.Pana acum centrele din Cehia si Ucraina sunt mai rezonabile.
Tu ce mai faci?Te-ai decis la ce clinica vei merge?In italia nu incerci?

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara fetele ,multumesc pentru sprijin si incurajari azi am fost mai bine un pic ,dar moralul e aproape cazut.Am scris la reprofit si dr Mahach mi-a raspuns ca sunt cazuri cand exista sangerare dar nu mi-a spus ca e bine sau rau .A spus doar ca utrogestanul ajunge si mi-a mai dat un estrofem inca deci 4 pe zi .Azi n-am mai avut nici o scurgere de nici o culoare ,acum sper ca macar unui bebel sa-i placa la mine in burtica.Joi o sa fac testul desi sunt doar 12 zile nu 14.Va pup si va doresc putere si curaj sa treceti peste bune si rele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Apalina,Doamne ajuta sa vii cu vesti bune.E de bine daca n ai mai sangerat.Eu sunt de parere ca poti face testul deja, mami vreau zicea ca ea si a fact testul in z9. Stiu ca la blasto poti face mai repede dar asta e si dupa cum simti tu.Te pup si hai cu moralul sus ca nu le faci bine la bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Apalina deci linisteste ,va bine ai sa vezi ca un bebe sigur va ramane la tine acolo ....astea sunt sintome care de multe ori te fac sa-ti pierzi speranta dar de multe ori te pacalesc.Asa sunt si simtomele de sarcina....deci linisteste si va bine
Testul il pute-ai face dar nu mai e mult acuma pina joi ....mie mi-au zis ca il pot face dupa 11 zile test-ul ,bine inca mai am pina atunci putin ,o lunaaaaa abia astept
O seara frumoasa sa aveti fetelor.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Neata fetelor...va aduc o cafelutza fierbinte....

apalina nu iti pierde speranta pana nu iti arata testul ca nu ai ramas cu nici un bebe in burtica...nu dispera...cum ti-am mai zis, si cum iti zic si fetele simptomele astea pot sa fie si un semn ca esti gravidutza...sunt sigura ca esti!!!...hai cu testul ala mai repede ca sa te felicitam oficial!!!roaga-te la Dumnezeu sa-ti implineasca maine minunea!iti tin pumnii si te pup tare!

Looana mai ai putin si intrii si tu in acelasi emotii ca apalina, abia astept sa se umple forumul de burtici noi...vei fi tu, alina_alba, roadetot, cocolino2010, irilac31, care sunteti foarte aproape de termen!asa poate imi face si mie Doamne Doamne o minune@!

mami_vreau sa stii ca ma gandesc la voi si esti prezenta in rugaciunile mele!
o zi frumoasa sa aveti!va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele
alina_alba cand iti vin rezultatele? ai liber pentru embriotransfer?
apalina cum te mai simti?
mami_vreau te pup, ce mai faci? adi poate mai intri si ne mai "updatezi" si pe noi
pentru toarte fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

dragele mele, vestile mele nu sunt tocmai bune. Am facut punctie la nenorocitul ala de nodul si a iesit ca e risc crescut de cancer. Deci, operatie scrie pe mine. Problema nu e asta, caci cica e o operatie relativ usoara. Ideea e ca dupa ce scoate tiroida, daca examenul histo-patologic zice ca sunt mai multe focare, trebuie sa fac terapie cu iod radioactiv. Si asta e nenorocirea, pentru ca 3 ani dupa acest tip de terapie nu mai am voie sa raman insarcinata. OOOOOffff, imi vine sa urlu de nervi. ma tot gandesc sa aman terapia cu iod si sa merg totusi la Brno, dupa operatie. Si daca se proinde un embrionas, sa fac terapia dupa 10 luni. Trebuie sa vorbesc cu medicul, sa vad ce zice.
Ce viata de rahat si ce ghinionista sunt.
Va spun sincer, fetelor, ca m-am saturat de toate tampeniile care mi se intampla in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetelor, mami_vreau e cu gandul la voi, tre sa cetesc tot pe aici ca sa o tin la curent, sta la patut, intra in sapt 27, a fct primele inhjectii cu dexametazona, psihic bun etc.
apalina, relax, nu e semn de neimpalntare, din contra!
alinaalba, of!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

alina imi pare rau

Mergi la inceput