FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

alina nu cred ca esti ceva mai dureros...imi pare sincer rau...n-as vrea sa fiu in pielea ta...cu toate astea...nu te lasa!...capul sus!...important este sa fii tu bine...sa scapi cu bine de nenorocita aia de operatie si de razele astea...in ultima perioada o gramada de oameni tineri se confrunta cu asemea probleme...si stiu ca dupa o astfel de interventie nu ai voie 3 ani sa faci copii...razele respective omoara atat celulele cu probleme cat si cele sanatoase...si ca sa se refaca corpul are nevoie de timp...nu stiu ce sa te sfatuiesc sincer...vorbeste cu medicul si vezi ce riscuri ar fi sa mergi totusi la Brno!...daca nu esti tu sanatoasa, riscurile sunt f mari sa aduci pe lume un copil cu probleme...of Doamne!daca nu, astepti cuminte...si sunt sigura ca si tie ti se va implinii visul!...trebuie doar sa avem rabdare si sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne faca o minune!...
pacat asteptam vesti bune de la tine....suntem cu tine!

si noi o pupam pe mami, sa fie tare...bravo pentru cele 27 de saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Alina offff ce rau imi pare. Vezi ce spun si doctorii care sunt riscurile, poate reusesti sa faci acum transferul si apoi dupa 10 luni sa incepi razele alea. Poate nu e o forma din aia care avanseaza repede si mai poti amana cateva luni. Iti doresc multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocolino2010

irilac in legatura cu intrebarile tale, nu am un raspuns, dar cautind printre forumuri am gasit unul special pt. trombofilie. cauta aici poate gasesti:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169803&nm=Trombofilia-o-cauza-a-infertilitatii-68

Multumesc mult cocolino am scris si acolo. Incerc sa ma linistesc si sa per ca asta sa fie doza corecta. Oricum am sa ma mai documentez pana incep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

BLOMOON sincer eu nu am incredere in italieni, am facut 2 IUI aici si nu am reusit si nu am vazut nici macar interes din partea lor, si inca ceva eu tot citesc pe forumuri italiene si vad chiar italieni ca se duc in alte tari sa faca fiv, icsi sau embrioadoptie si chiar iei vorbesc ca nu au incredere si medici lor, figurati noi ca suntem straini nu se uita nici cu c+++ la noi, si plus ca costa si f mult, credema am mai multa incredere in medicii romani chiar daca ia spaga dar macar fac un lucru bun ...dar iti spun asta e parerea mea tu faci cum crezi....mai era o fata pe acest forum care era casatorita aici in italia si facuse aici nu stiu cate fiv si nu a reusit si pana la urma sa dus la kiev si a avut gemeni asa ca imagineazati si nu e singura...
ALINA ce sa-ti spun e un fapt concret ca un necaz nu vine niciodata singur ,i-mi pare sincer rau de ceea ce ti se intampla, dar intereseazate bine ceea ce ai de facut
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

alina, m-am intristat citind ce s-a intamplat... Nu dispera, Dumnezeu e mare!
looana, irilac31, am si eu urmatoarele mutatii trombofilice.

factorul Pai-4g/5G pozitiv heterozigot
MTHFR-mutatia A1298C - heterozigot

Am fost la dr. S. Avram si mi-a inlocuit Aspenterul de 75mg cu Aspirin Cardio de 100mg si mi-a zis sa incep la ET clexane 0,4 inca o luna in fiecare seara. Asta daca am inteles bine, pentru ca tot timpul e un iures la Medcenter si e f grabita. Oricum voi intreba si la Reprofit. Voua ce v-a recomnadat si incepand de cand?
la sugestia ginecologului am intrebat-o si de limfocitele NK killer. Raspunsul este urmatorul: chiar daca fac si testul asta si aflu ca sunt mai multe este nerelevant, tratamentul e acelasi, tot cu Clexane. Voi stiti ceva de asta, ati intrebat-o?
salutari lui mami, sanatate!
apalina, rabdare si incredere, inca putin!

saptamana buna, fetele!
Sa stiti, chiar daca nu scriu, eu tot va citesc insa uneori nu mai am cuvinte, asa sunt de ingandurata

roadetot

Mergi la inceput

apalina succes pe maine@!...iti tin pumnii si ma rog pentru tine!!

o seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara feteleAlina ,capul sus ,sunt convinsa ca este o rezolvare si o solutie care sa fie in concordanta si cu dorinta voastra de a avea prunci.Nu dispera ,capul;sus ,DD le randuie pe toate ,nu te mai necaji ,va fi bine.Mami Vreau multa sanatate si tie si bebelului ,as fi vrut sa fii aici cu noi sa ne mai sfatuiesti.Eu dimi fac testul,azi mi-a revenit scurgerea colorata putin ,acum ce-o vrea Cel De Sus.Va pup si bva doresc o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Apalina sa faci si analiza progesteronului maine, tin pumnii sa vii cu vesti bune.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna seara!
Alina i-mi pare rau, nu stiu ce sa zic am ramas muta eu zic totusi sa pui pe primul plan ET si dupa aceaia sa vezi legat de tiroida...nu stiu dar cred ca asta nu are nimic negativ asupra ta in perioada sarcinei ma refer la glanda...va fi bine roagate lui DD sa te indrepte pe drumul cel mai bun si va fi bine cu siguranta.Si eu sunt de parere sa incerci primadata ca faci Et mai ales ca ai acolo 2 bebei care te asteapta sa-i iei acasa la tine pt mult timp.....si in plus din punct de vedere ai fi mai linistita din mai multe puncte de vedere.Gindeste pozitiv si va fi bine
Roadetot e ok schema care o ai ,si eu incep de la ET cu heparina si deja de mult timp in urma am inceput cu aspirina protect 100mg plus acid folic care noi cele cu mutatia asta avem un dificid lipsa de acid folic ...eu cred ca iau in jur de 15 mg de acid din tot ce iau zilnic vitamine.Vitaminele sunt foarte importante acuma inainte de ET ,mareste mult sansa de prindere a embrionului am vazut un sondaj facut.
Apalina tinem pumni strinsi pt maine si ma rog lui DD sa ai un rezultat pozitiv...e bine sa faci anal.pt progesteron ca nu stii cum stai cu el si poti lua pina nu e tirziu...
Fetelor ce e cind cineva te viseaza gravida,o prietena ma sunase sa vada ce fac,cum sunt ca nu stia nimic despre mine.Ca ea ma visase pe mine gravida si isi facuse griji ca mi-sa intimplat poate ceva...e bine ca macar in vise la prietene sunt si eu
gravida
Noapte buna somnic dulce fetelor ,pe maine

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Buna dimineata!...

apalina hai cu o veste buna...pls!ma rog pentru tine si iti tin pumnii...acuma ce o vrea DD, dar ar fi frumos si ce vrem noi! te pup

Looana uite interpretarea visului prietenei tale: "idei, responsabilitati, imaginatie, inspiratie, mari resurse pentru a ajunge la rezultate favorabile, creativitate"...nu-i de rau...
eu de 2 nopti asa de rau visez...numai lupte, si ca vine cineva la noi acasa, ne urmareste sa ne faca rau...DD ocroteste-ne!

o zi buna!

Mergi la inceput