FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Salutare si de la mine
Apalina...in momentul cand ai sa vezi scris negru pe alb ca e negativ...atunci iti vom intelege supararea, pana atunci continua sa speri si sa te simti ca o graviduta. Au fost cazuri cand fetele au avut sangerari si chiar le- a venit menstra si embrionul era prins...deci spera pana in ultimul moment. Nu dispera, toate semnele astea pot fi si de gravideala. Noi suntem langa tine

Mergi la inceput

Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine...cele care stiti.
Am scris zilele trecute ca mi- am descoperit niste mutatii adica am asa MTHFR A1298C heterozigot; Factorul XIII heterozigot si gena PAI homozigot.
In cazul nostru...cine imi va stabili doza de clexane, dr de la reprofit sau dr hematolog din Romenia? Adica eu trebuie doar sa-i comunic dr de la Reprofit ca am mutatiile astea si ca dr hematolog mi- a recomandat o anumita doza, sau imi pot ei stabili doza in functie de protocolul urmat? Cum trebuie sa procedez. Sunt atat de stresata cu mutatiile astea, nu prea am studiat problema lor pana acum si mai este atat de putin timp ca sa-mi dau seama cum e mai bine de procedat....

O zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

APALINA calm calm si iar calm, inca esti graviduta pana la proba contrarie, nu-l supara pe bebe, ok???

o buna saptamana tuturor va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine...cele care stiti.
Am scris zilele trecute ca mi- am descoperit niste mutatii adica am asa MTHFR A1298C heterozigot; Factorul XIII heterozigot si gena PAI homozigot.
In cazul nostru...cine imi va stabili doza de clexane, dr de la reprofit sau dr hematolog din Romenia? Adica eu trebuie doar sa-i comunic dr de la Reprofit ca am mutatiile astea si ca dr hematolog mi- a recomandat o anumita doza, sau imi pot ei stabili doza in functie de protocolul urmat? Cum trebuie sa procedez. Sunt atat de stresata cu mutatiile astea, nu prea am studiat problema lor pana acum si mai este atat de putin timp ca sa-mi dau seama cum e mai bine de procedat....

O zi buna sa aveti

Irilac eu le-am zis celor de la Reprofit dar a, primit de la ei ceea ce va trebui sa iau dar nu cantitate cit,ce cum,de cind.La fel nici reteta nu am de la ei.Am vb si cu gineocologul meu si la fel a zis ca i-mi va da cica din ziua punctie voi incepe cu heparina .....dar pina atunci mai e o luna si nu ma grabesc,intre timp am sa vb sa vad cine o-mi face schema pt mutatie.
La tine ar fi mai bine daca ai merge in Bucuresti si Dr hematolog care iti va da schema si retete in functie de analize....La mine e mai greu ca nu am hematolog si trebuie sa merg pe mana gineocologului .Ori cum heparina daca e sa iei vei primi inaite de Et sau chiar din ziua Et.Deci documentazate linistita ca mai ai timp.
O zi buna!

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Irilac poti merge la un control cu analize si le vede,una dintre ele.
D-na dr Valentina Uscatescu de la Fundeni, care e cea mai veche in domeniu sau D-na dr Simona Avram Multa bafta

Looana

Mergi la inceput

Looana, amvorbit la telefon cu dr Avram si ea mi-a zis sa iau clexane de 0,4. La Uscatescu imi este f greu sa merg plus ca din ce am citit e si o chestie de noroc la ea...depinde in ce tone o prinzi.Oricum ii voi trimite si si un mail. In schimb am scris aseara la Re profit despre asta si azi dimineata mi-a raspuns dr Machac ca va trebui sa fact heparina de 0,4 de sand incep progesteronul. Deci ambii dr au avut aceeasi parere despre dezo pe care trebuie sa o fact. In mod sigur sand ma voi apropia de ziua punctiei imi va finaliza si schema cu tratamentul pe care trebuie sa-l urmez.

Apalina, cum te simti azi?
Mami vreau esti in gandurile me le

Mergi la inceput

Irilac atunci e bine,stai linistita ca asa stiam si eu ca incepi de cind face donatoarea face punctia tu incepi cu utrogest si heparina sunt circa 5 zile inainte de ET.Deci nu te mai agita ca e bine...ia eventual vitamina B6,B9,B12 astea sunt cele necesare in prob.legate de Mutatii.
Apalina ce faci ,cum te simti? esti bine....
O zi buna va doresc!

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Hop si eu din nameti:)Glumesc...aici inca nu a nins dar nici nu mai are mult ....Ce faceti?Apalina scumpa mea ma gandesc la tine zi de zi .Iti doresc sa ai o zi de testare cu zambetul pe buze.
Voi ce faceti ?Sper ca va protejati de frig si stati la caldurica.
Ca tot se vorbea de Dna USCATESCU,eu am contactat-o pe mail,mi-a raspuns si in ceea ce priveste mutatiile,tratamentul se incepe dupa ce se face procedura.Acum depinde de fiecare ce tip de mutatii are.Oricum cum spunea si Looana,B-urile sunt recomandate.

LAURA pupici si imbratisari
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

irilac in legatura cu intrebarile tale, nu am un raspuns, dar cautind printre forumuri am gasit unul special pt. trombofilie. cauta aici poate gasesti:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169803&nm=Trombofilia-o-cauza-a-infertilitatii-68

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clausim spune:

Salutare fetelor,

Eu chiar va scriu din nameti, aici la Brasov a nins pe rupte acum o saptamana iar acum e frig...
Am fost ieri la intalnirea cu prof de la Viena sa vorbim de ivm si fiv, mi-a recomandat sa incerc si fara stimulare o fertilizare pe ovulul produs normal. Nu m-a incurajat sa merg neaparat pe fiv cu maturizare in vitro (ivm) pentru ca spune el ca daca nu se maturizeaza ovulele in mod natural e posibil sa fie "bolnave" sau nu neaparat "sanatoase genetic" iar in europa sunt putine clinici care iti fac testul de sindrom down pe celula fecundata.
In fine, am sa incerc si ce mi-a spus el dar ma gandesc intens la metoda ovocitelor donate, acest prof mi-a recomandat spania. voi ce ma sfatuiti?
Apalina, curaj, am citit ca pot aparea scurgeri si nu e neaparat sa fie o pierdere, curaj, rabdare si credinta!
V-am pupat!

Mergi la inceput